Dodaj do ulubionych

Mam satysfakcję

13.11.06, 10:06
Najlepsze 12 lat życia nieźle brzmi!!!! Też chciałbym tyle lat przechulać,
wydoić, oszukać i jeszcze dobrze się pobawić! Panie Pruszak wybuduj se Pan
teraz Domek gdzieś na kresach wschodnich bo tam można jeszcze trochę wałków
ukręcić, zaszyj sie Pan tak głęboko żeby wszyscy zapomnieli o spustoszeniu
jekiego dokonałeś w tym mieście przez 12 owe 12 najpięniejszych lat.
Obserwuj wątek
    • marlon2006 Mam satysfakcję 13.11.06, 10:10
      Niech to będzie zimny kubeł wody dla Pruszkowskiego i PiSu. Nie można liczyć
      na ciągłą reelekcję słabo starając się o rozwój miasta. A najważniejsze:
      NIECH TO BĘDZIE PRZESTROGA DLA PRZYSZŁEGO PREZYDENTA LUBLINA!!! Nikt nie
      poprze nikogo za samą przynależność partyjną czy nazwisko.
      • handshake Re: Mam satysfakcję 13.11.06, 10:58
        Brawo Lublyn!
        Ciekawe kiedy ruszy sie cos w regionie, bo widzac po wynikach lud tam ciemny
        jak tabaka w rogu.
        Z drugiej strony nic dziwnego jak mlodzi z lubelszczyzny siedza na Wyspach.
        Moher rzadzi ...
        • Gość: bucniebuc Nieudaczniku wyspiarski! IP: *.vlan227.architor.lubman.net.pl 13.11.06, 12:37
          Brawo Lublyn!
          Ciekawe kiedy ruszy sie cos w regionie, bo widzac po wynikach lud tam ciemny
          jak tabaka w rogu.
          Z drugiej strony nic dziwnego jak mlodzi z lubelszczyzny siedza na Wyspach.
          Moher rzadzi ...

No więc co? Odpowiadają ci wyniki czy nie, szanowny wyspiarzu? Nieudaczniku
          jeden?

• Gość: az Jedna wioska pod Wrocławiem zciągnęła więcej inwes IP: *.pronet.lublin.pl 13.11.06, 14:07
            tycji niż Pruszkowski przez 8 lat nieudolnych rzadów. Ale za to pojeździł soie
            chlopina po świecie. OiS będzie mógł ogłosić, że w jego szeregach jest Wielki
            Turysta za miejskie pieniądze.
            • robertw18 A dlaczego "Waszych opinii" nie ma pod. p. Sierak 13.11.06, 14:36
              owskiej wywiadem dla GW? Tzn. Dlaczego GW je uniemożliwiła?
              Chciałoby się omówić choćby takie głupstwo jak: "PiS przegrał, bo przegrała koncepcja prezentowana przez braci Kaczyńskich."
              Pozdr.
      • Gość: sławek Re: Mam satysfakcję IP: *.it-net.pl 13.11.06, 13:29
        a ja odbyłęm tydzień temu podróż po polsce - trasa luiblin szczecin. jak
        wróciłem, poczułem się jakw skansenie, takim wsamraśnym, jak gadał pruszon. a
        dostać się z warszawy lub innego lubline po dziesiątej wieczorem jest
        niemożliwe. przecież nie ma lotniska i aturostrady.
        Po 12 latach pruszonowania lublin
        jest
        prawie
        jak
        miasto.
        prawie robi wielką róznicę....
        • przytomny2 Re: Mam satysfakcję 18.11.06, 19:50
          A ja dorastalem w Lublinie a do Szczecina pojechalem studiowac - i do dzis nie
          moge sobie tego darowac. Bo co by nie mowic o Lublinie to ma jednak kilka
          uczelni czy chocby wydzialow godnych tej nazwy ...
        • przytomny2 Re: Mam satysfakcję 18.11.06, 19:55
          A jkiez to "lotnisko" ma ten Szczecin???
          Ta laczke w Goleniowie??
          A jaka to "autostrade"???
          Ta niemiecka z Pomellen do Berlina i dalej???
          Juz moze nie pieprz!!!

Zbyt dlugo jezdzilem na trasie W-wa - Hamburg zeby sie jeszcze tym tematem
          epatowac. A jak jechalem z Goerlitz do Lublina to przyzwoita droga zaczela sie
          od Pulaw. Pod Wroclawiem natomiast o malo nie zerwalem zawieszenia na "slynnej
          przyszlej A4"
          Obecnie mieszkam w okolicach Rzymu. Czy ty myslisz,ze po 22.00 z tej metropolii
          do takiego Cassino czy Frosinone da sie czymkolwiek dojechac poza wlasnymi
          czterema kolkami??? Czy ktos sie pcha w tym celu na lotnisko??? Puknij sie w lepek.
      • Gość: kiks Re: Mam satysfakcję IP: *.catv.net.pl 13.11.06, 17:55
        Kto głosował na Pruszkowskiego?????????????? A on nadal będzie mieszał
        bezczelny typ!!!
        • Gość: ania Re: Mam satysfakcję IP: 217.116.110.* 13.11.06, 18:45
          OT POSŁALI WYBORCY PRUSZKOWSKIEGO-DO SEJMIKU,GDZIE MARSZAŁKIEM BĘDZIE!iMYŚLICIE
          ZE DA JAKIEKOLWIEK PIENIADZE DLA LUBLINA?NA PEWNO NIE!JESTEM ZA,ZE W KONCU
          PAKUJĄ SIE URZEDNICY PRUSZONA.CAŁA JEGO MAFIA.ALE SPOJRZCIE,MA TELEWIZJE ,RADIO
          I WIELKIE PRAWDOPOOBIENSTWO NA MARSZAŁKA.NIE TAK ŁATWO POBYC SIE
          SZKODNIKÓW.WYTĘPIC RAZ NA ZAWSZE!CIEKAWY TEN SEJMIK BEDZIE...JESZCZE CIEKAWSZY
          NIZ OSTATNI
    • kadafi123 Re: Mam satysfakcję 13.11.06, 10:16
      cieszę się, bo nasza akcja anty-mafijno-pruszkowska na otwarciu Globusa nie
      poszła na marne.
    • Gość: J Mam satysfakcję IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.06, 10:22
      Nareszcie. Po 8 zmarnowanych latach może wreszcie coś zacznie się dziać, i ktoś
      odwróci tendencję do marginalizowania Lublina. Na ścianie wschodniej "dzięki"
      rządom p. Pruszkowskiego zdystansowały nas już Rzeszów i Białystok. Żegnamy
      Pana P. z nieukrywaną radością.
    • Gość: Zuzia Mam satysfakcję IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 10:23
      ,,Gdyby Andrzej Mańka poparł moją kandydaturę, wszedłbym do drugiej tury z
      Izabellą Sierakowską.'' I BARDZO DOBRZE żE TEGO NEI ZROBIł. WON DZIADU
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: kosztowne atrakcje ślizgawka i szopka IP: *.resetnet.pl 13.11.06, 20:05
        Ciekawe ile kasy oszczędzi nasze miasto, na tym, że urzędasy Pruszona nie będą
        pracować już przy szopce (co roku 100 tys) i lodowisko za 700 tys.
    • Gość: ratatatam krzyzyk na droge durniu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:29
      zafundowales nam sierakowska na 4 lata w ratuszu- idz sie teraz poslizgac na
      placu litewskim , albo jedz z rewizyta do izraelskiej mlodziezy odpoczywajcej
      od krzykow mordowanych libanskich dzieci! a wladzom PiS , ktore zdecydowaly o
      wystawieniu do wyborow tego nedetego bubka zycze wiecej zdrowego rozsadku
      • ciupazka Re: krzyzyk na droge durniu! 13.11.06, 10:53
        Wot i kultura PZPR!
    • Gość: PO Mam satysfakcję IP: *.walecznych.net 13.11.06, 10:54
      Nadchodzi ADAM - to daje satysfakcję członkom PO.
      Już dawno nie mieliśmy podobnego sukcesu, który dodawałby nam takiej otuchy,
      wiary w to, że w końcu ludzie dostrzegają PRAWDZIWY obraz Polskiej
      rzeczywistości, a nie rzeczywistość którą próbuje kreować PIS.

• Gość: jokepiotr Re: Mam satysfakcję IP: 212.182.94.* 13.11.06, 11:53
        I jeśli wygra czego mu życzę zobaczymy jak się wywiąże platforma z obietnic,to
        samo będzie co było? czy coś się ruszy?Ja jednak myślę ze nic się nie zmieni i
        obym się mylił,mam taką nadzieję dla dobra całego miasta .Ale jak się okaże że
        stanie na moim ,to platformersi przepadną w wirze historii.
        • Gość: spoko Re: Mam satysfakcję IP: 193.26.131.* 13.11.06, 14:43
          pojezdza za swoje a jak nie, to won
    • Gość: lubelak Re: Mam satysfakcję IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 10:59
      Ten facet wstydu nie ma-wina jakiegoś kandysata LPR.Zero samokrytki!Czy pan nie
      widzi ze jest pan zerem jesli chodzi o rządzenie miastem?.... Patrzeć na ciebie
      nie można byłoignorancie. Wynocha na wieś do siebie
      • Gość: radocha Re: Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:33
        ale po raz pierwszy w dziejach facet z pisu nie oskarza PO, chyba jest w szoku
        • Gość: Zuzia Re: Mam satysfakcję IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 13:39
          Bo nie uciekł jeszcze z ratusza. Wkońcu był w stanie po spożyciu...
    • Gość: paweł Mam satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:00
      Dosyć buty nie liczenia sie z ludzmi, popierania kumpli i ich wzbogacania z
      budzetu miasta
    • Gość: były lublinianin Mam satysfakcję IP: 193.108.194.* 13.11.06, 11:03
      Ja też mam ogromna satysfakcję że Pan Prezydent w końcu odchodzi. Kolejna jego
      kadencja byłaby zapewne ostanią kadencją prezydenta Lublina, gdyż potem zamiast
      prezydenta Lublin mialby Wójta. Cytując premiera Kazimierza
      Marionetkowicza "YES YES YES".
      Ze swej strony chciałbym Panu Prezydentowi osobiście podziękować, za to, że w
      dużym stopniu dzięki jego sprawnemu zarządzaniu, przyciąganiu inwestorów i
      madrym decyzjom, musialem opóścic Lublin w poszukiwaniu lepszej pracy.
      Serdeczne dzięki.
      • Gość: sławek Re: Mam satysfakcję IP: *.it-net.pl 13.11.06, 13:31
        święte słowa.
        Wójt wsi Lublin...
        W końcu ja mam inne powiedzenie:
        LUBLIN JEST PRAWIE JAK MIASTO
        prawie robi wielką różnicę
      • Gość: SLD Re: Mam satysfakcję IP: *.plock.msk.pl 13.11.06, 16:33
        Orłem z języka polskiego to ty nie jesteś!!!!
    • Gość: Platfusek Re: Urzędaski pakujemy sie ! IP: *.chello.pl 13.11.06, 11:03
      Pakujemy się Urzędasy ! Prezydent Wasielwski przewietrzy urzędy !
    • Gość: bronia Re: Mam satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:04
      Mam nadzieję,że wreszcie następca (już obecny prezydent) wreszcie wyciągnie wszelkie brudy dotychczasowego naczelnego Lublina.
    • Gość: Mamdosc Mam satysfakcję IP: *.chello.pl 13.11.06, 11:21
      To mi się chyba nie przyśniło - ten buc będzie w sejmiku? Czy ta gęba będzie jeszcze długo straszyć???
    • Gość: kioskarz Mam satysfakcję IP: 212.106.28.* 13.11.06, 11:21
      Jakby przez te 12 najlepszych lat pracował dla miasta,a nie dla siebie,to
      dzisiaj miałby 70% poparcia.
      • Gość: Nick Re: Mam satysfakcję IP: *.vlan339.dengo.lubman.net.pl 13.11.06, 11:30
        Lublinianie jestem z was dumny !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nieryba Re: Mam satysfakcję IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 13.11.06, 11:46
      proponuję ogłoszenie Święta Lublina w dniu ogloszenia dejścia pruszona i
      megaimprezkę na Globusie
    • Gość: xxx Mam satysfakcję IP: *.it-net.pl 13.11.06, 11:55
      Czy ktoś zna wstępne wyniki do Sejmiku? Może jednak i tam nie wszedł?!
      • Gość: Mamdosc Re: Mam satysfakcję IP: *.chello.pl 13.11.06, 12:03
        No właśnie, to sejmik jest najważniejszy, bo to oni będą decydować na co pójdzie kasa i w którą stronę pójdzie ten biedny region. I tak pocieszające jest to, że najwyraźniej poprzednia ekipa wiejskich mafiozów, którzy rozpieprzali kolejne koalicje dla własnych interesów poszła won! Tak trzymać! Może wreszcie w sejmiku będą ludzie, którzy znają obce języki, a przynajmniej dobrze znają polski i mają trochę pojęcia o świecie, a nie tylko o własnych podupadających gospodarstwach.
    • zigzaur Jazda do kancelarii parafialnej: 13.11.06, 12:14
      - kaligrafować zapowiedzi
      - wypisywać świadectwa chrztu
      - kociołek z wodą święconą za proboszczem nosić
      - ołtarz dekorować
      - a nie miastem rządzić!
      • Gość: klubowicz AA Re: Jazda do kancelarii parafialnej: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:41
        I teraz trzeba będzie za swoje kupować alkohol.I za swoje imprezować.Już chyba nie znajdzie się taki jeleń,co Pruszkowskiemu postawi alkohol.
        No i najwyższy czas przewietrzyć ratusz.Trochę ludzi poleci.
      • Gość: kirk Re: Jazda do kancelarii parafialnej: IP: *.catv.net.pl 13.11.06, 18:00
        TAK JEST!!! ZJEŻDŻAJ DZIADU CHAMSKIM WOZEM...
    • Gość: kvokul Re: Mam satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:45
      W sumie to ciężka praca - tak latać do NYC za nasze pieniądze i chlać na
      świecie za cudze. Oby następny się następny znowu prawiczek nie trafił... bo
      znów będzie "bicie piany". Ale co prawiczki mogą innego robić?
    • Gość: superszczesliwygos Re: Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:47
      Dzis obudzilem sie w normalnym miescie Lublinie ! Mam nadzieje ze
      Sierakowska to czy Wasilewski jest mi broszka byle nie
      ten..............no ten poprzedni podroznik za pieniadze
      podatnikow .Patrzac wczoraj na niego pomyskalam osiwial z kramarzenia
      kombinowania . Taki to moze miec wyrzutu sumienia?
      • Gość: itp itd Re: Mam satysfakcję IP: *.devs.futuro.pl 13.11.06, 13:52
        Adieu! Adios! Paszoł won panie dawny prezydencie P. !!!!!!:P
    • Gość: XYZ Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:59
      Zgadzam sie z przedmówcą joskiem4!!! Mnie najbardziej bolały te 2 prezydenckie
      kadencje zastoju, to na pewno o jedną przynajmniej za dużo!!! Lublin
      zrealizował zaledwie 1/4 swoich potencjalnych szans rozwoju gospodarczego,
      nowych naprawdę przydatnych inwestycji w przemysł, trasport i handel, a
      wszystko "dzięki" Pruszkowskiemu.
      Dobrze, że lublinianie przejrzeli na oczy i już "podziękowali" panu P.
      :PPPPPPP
      • Gość: małgośka Re: Mam satysfakcję IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 14:29
        Dzięki Bogu, że koniec kadencji Pruszona. Dobrze byłoby, żeby nowy
        Prezydent /obojętnie kto nim zostanie/ przyjrzał się stanowiskom w Urzędzie.Tam
        pracuje za dużo o 1/4 pracowników. Oczywiście zakresy czynności / na papierze /
        mają bardzo obszerne, ale to pic na wodę.Zlikwidować stanowiska kier.działów,
        referatów. Po co to komu tylko kupę kasy biorą /ponad 5 tys. brutto/, a ich
        prac ogranicza sie tylko do "rozdzielenia" poczty.
    • Gość: Amy Re: Jestem w szoku... IP: *.it-net.pl 13.11.06, 14:18
      Czy gdyby 6 miesięcy temu ktoś wam powiedział że Pruszkowski nawet nie wejdzie
      do II tury byście uwierzyli?

Spodziewałam sie pani Sierakowskiej w II turze, ale razem z Pruszkowskim (w
      końcu poparcie PiSu i ludzi radiomaryjnych) ale od godziny 7. gdy komisja
      wyborcza podała wyniki, nie mogę wyjść z szoku. To naprawdę koniec
      Pruszkowskiego?

Chyba PiS i ludzie radiomaryjni sie nie postarali...trzeba by zorganizować
      jakąś imprezę z okazji odejścia Pruszkowskiego!

To już nie ważne czy wygra Sierakowska czy Wasilewski, (chociaż jestem za
      Sierakowską) ale wreszcie czeka nas nowy, mam nadzieję że normalny Lublin, i
      mam nadzieję że za nowego prezydenta juz nie będziemy musieli sie wstydzić
      tylko być z niego/niej dumni!

Popatrzcie na Wrocław - facet coś zrobił dla miasta i ma prawie 90% poparcia!
      • Gość: Kura56 Re: Jestem w szoku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:37
        Cieszę się jak dziecko, przeraża minie jednak wizja tego pana w zarządzie
        województwa.
      • Gość: jendrlez Re: Jestem w szoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:43
        Zgadzam się w 100%!!!
        Ja też głosowałem za Sierakowską. Co by nie powiedzieć jest z Lublinem związana
        przez całe życie i - jeśli się otoczy właściwymi ludżmi - jestem przekonany, że
        może coś fajnego dla Lublina zrobić. Święcie wierzę, że to koniec partyjniactwa
        PiS-u. Samorząd to nie miejsce dla czegoś takiego. Choć tak sobie myślę, że
        Polska, też takim miejscem nie jest i, że ludzie za 3 lata (a mam nadzieję, że
        wcześniej) podsumują też rząd.
    • bu2m Re: Mam satysfakcję 13.11.06, 14:33
      "Kogo poprze Pan w drugiej turze wyborów na prezydenta miasta?

- Mam kłopot z odpowiedzią na to pytanie, ponieważ żaden z kandydatów, którzy
      weszli do drugiej tury nie ma najmniejszego doświadczenia samorządowego."

Elżbieta Kruk też nie ma najmniejszego doświadczenia z mediami, ale nie
      przeszkadza jej to wykonywać obowiązki szefowej KRRITV i pana mniemaniu dobrze
      jej to wychodzi.
    • Gość: marszalek Mam satysfakcję IP: 193.26.131.* 13.11.06, 14:38
      zycze dalszych udanych wyjazdow za piniadze podatnika lubelskiego i zwiazku
      miast Polskich, Lublinianie nie gesi i tez swoj wobor maja. Przewietrzenie ?
      zobaczymy. Sierakowska na prezydenta, z tymi pieniedzmi od warszawy na sciane
      wschodnia> chichot historii, czy wola Panska.
      • folkatka Re: Mam satysfakcję 13.11.06, 15:03

Widzisz Andrzejku jacy oni niedobrzy? Tak się starałeś, od ust sobie
        odbierałeś, do jakiegoś Meksyku pojechałeś, a teraz okazało sie że nikt cie nie
        lubi. Biedaczysko!

==============================
        yidl mitn fidl, arye mitn baz, dos lebn
        iz a lidl, to vos she sayn in kas ? Hey,
        yidl, fidl, shmidl, hey, dos lebn iz a shpaz.
        • Gość: cichy Re: Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:17
          Zycie jest piękne. Nieszczęście Lublina przegrało.
    • Gość: pawel wyborca PO Przeogromnie szczesliwy IP: *.gddkia.gov.pl 13.11.06, 15:40
      ze nie ma Pruszkowskiego.Ten nieuk i nieudacznik uczynil z naszego miasta
      zadupie>wielu mlodych ludzi musialo wyjechac albo z kraju albo z Lublina w
      poszukiwaniu lepszego zycia w tym ja sam.Mieszkam od niedawna w Wawie ale zycze
      Lublinowi jak najlepiej i mam nadzieje ze kiedys wroce.Oczywiscie glosowalem w
      naszym miescie bo tu jest potrzebna liberalna energia.MAm nadzieje ze Pan
      Wasilewski uczyni wiele jak np Prezydent Wroclawia aby stworzyc w naszym
      miescie odpowiednie warunki dla przedsiebiorczosci i rozwoju i przywrocic
      Lublinowi nalezne mu miejsce. Pozdrawiam
      • Gość: fan Pruszon spieprzaj dziadu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:26
        Nareszcie odejdzie w niepamięć ta karykatura samorządowca, ten czysty
        nieskalany żadną inną myślą wzorzec nuworysza-karierowicza żerującego na
        autentycznych sentymentach i tęsknotach ludzi wierzących w ideały prawa i
        sprawiedliwości!!! Prawdziwego prawa i prawdziwej sprawiedliwości!!!!
    • Gość: brawo Andrzej Mam satysfakcję IP: *.pronet.lublin.pl 13.11.06, 16:48
      Dziękujemy Panie Prezydencie Pan Wojciechowski dał się podejść Palikotowi i
      uwierzył w wygraną. Oceniam to słowem "głupota" Wierzę że będzie Pan nadal
      działał tak skutecznie jak dotad. Dziękujemy i życzymy aby Pana wybrano na
      Marszałka Województwa
      Mieszkańcy Czubów
      • agn_simba Re: Mam satysfakcję 13.11.06, 17:00
        brawo Andrzej: Może jednak się nie wypowiadaj za wszystkich Mieszkańców Czubów, co? Ja sobie nie życzę. I bardzo żałuję że Marszałka nie wybiera się w bezpośrednich wyborach, żeby przypadkiem jeszcze tam ten niewychowany bufon nie wylądował.
        Pruszkowski to wstyd!!!
        Kiedyś nachlany rozmawiał z gościem z Francji, jedną rękę trzymając w kieszeni spodni, a drugą pisał smsa i poprosił żeby tłumaczka spytała owego gościa: Szy fransuzi będą teraz umierać za polaków, skoro myśmy też za nich umierali w szterdziestym szwartym.
        Kulturka!
        • Gość: folkatka Re: Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:23

Ech, ja podobnych przykładów zachowań Pruszka to bym mogła wiele opisać! Jak
          się witał z kobietą, jedną łapę trzymając w kieszeni, a drugą wyciagając jako
          pierwszy! Jak w filharmonii siedział rozwalony w fotelu, jak na innej imprezie
          kulturalnej, siedząc na widoku, dłubał w nosie...
          • Gość: ulisses Re: Mam satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:26
            ... ale z klasą dłubał, nie tak jak ten gbur Berlusconi co je potem zjadał i
            popijał kawą.
      • Gość: doker Re: Mam satysfakcję IP: *.catv.net.pl 13.11.06, 18:06
        Blaaaaaa. Śmiechu wart głos Czubka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka