dobradusza11 14.11.06, 23:27 czy ktoś moze coś wie na temat sylwestra dla singli organizowanego gdzieś w lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruner4 Re: sylwester dal singli 15.11.06, 01:40 No właśnie, a moze są atrakcyjne single płci żeńskiej, chcące spędzić Sylwestra z atrakcyjnymi singlami (płci męskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: sylwester dal singli IP: *.chello.pl 15.11.06, 20:16 Są:) Mogą być stare i grube? Jak się podmaluję, to nawet wyglądam. No, może nie żeby aż atrakcyjnie, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dal singli 15.11.06, 21:29 a chyba wiesz, nie zrozumiałaś istoty treści tego tematu, nie interesujesz mnie ty, tylko sylwester to czy gdzieś jest takowy organizowany. w wyrazami szacunku:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dal singli 15.11.06, 21:30 a są, ale czy wiesz gdzie można spędzić wesoło sylwka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: sylwester dal singli IP: *.chello.pl 15.11.06, 21:36 ale to nie była oferta dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dal singli 17.11.06, 23:15 odpowiedz tez nie była do ciebie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: sylwester dal singli IP: *.chello.pl 19.11.06, 12:37 tak też stwierdziłam. Po wysłaniu postu... Tez pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dal singli 19.11.06, 21:28 a dziekuje serdecznie, może ktoś coś będzie wiedział na temat:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
neomena Re: sylwester dla singli 20.11.06, 20:55 Dziś myślaąłm o tym samym. musi być jakiś sposób spędzenia tego czasu jeśli jest się single mi nie ma się ochoty wyłącznie na swoje towarzystwo. Może lubelskie single powinny się skrzyknąć i coś zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dla singli 22.11.06, 21:30 no to koniecznie, ja nie jestem z Lublina, ale jestem zainteresowana, więc jeśli coś dziełoby się proszę daj mi znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu Re: sylwester dal singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:00 szkoda mi was musicie być strasznie brzydcy skoro nikt z wami nie chce przebywać, nie mówiąc już o jakichś związkach... mimo wszystko radzę Wam, kupcie szampona i pijcie do lustra, bo jak się wszyscy razem zbierzecie to dopiero się w doły wpędzicie... na zdrowie brzydale i inni inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: sylwester dal singli IP: *.lublin.mm.pl 26.11.06, 20:07 jesteś idiotką!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aha74 Re: sylwester dal singli 26.11.06, 20:40 czy masz problemy z wyslawianiem sie Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dal singli 31.12.06, 11:37 prawgnę ci powiedzieć, że na pewno nie jesteśmy brzydsi od ciebie, no i dodam, że nie wszyscy jesteśmy samotni... bezdzietni..... i masz bardzo ograniczone myslenie, ponad to pragniesz sie wyzyć emocjonalnie i zdaje ci sie ze sie udało! najlepiej bedzie jak sobie pojdziesz na długi spacer ( w samotności) d razu zaczniesz inaczej mysleć!! Odpowiedz Link Zgłoś
aha74 Re: sylwester dal singli 25.11.06, 19:13 Ja nie wiem , ale też jestem singielką , która chętnie by się wybrała gdzieś bardzo sympatyczna i zadbana moje gg 4017418 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: sylwester dal singli IP: *.speed-net.pl 02.12.06, 23:09 Oraganizuje sylwestra. Sa jeszce miejsca bedą pary i single. Grono bedzi ekameralne. Najtanszy sylwester w Lublinie. Koszt od osby 125zl. wykwintne menu szczegóły przesyłam mailem. Restauracja nazywa sie Frascati ul. Chopina 35. Muzyka bedzie taneczna lata 60 -2006; muzyka grecka, chorwacka; właoska, fransuska, polska. Wiek osb bedzie do 40 lat. Moj numer 514558297 lub mail lubelak11@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś