aron2004 21.11.06, 19:52 nie wiem czy ktoś zauważył, ale wycięto drzewa na dworcu PKS, a dokładnie w tej części skąd odjeżdżają busy do Łęcznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 20:09 Nie miałeś czym w domu palić? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 20:14 palę aktualnie ulotkami wyborczymi Izabelli Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 20:20 Na długo ci nie starczy. Urzędujacy prezydent nie potrzebuje takiej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 20:50 dociek napisał: > Na długo ci nie starczy. Urzędujacy prezydent nie potrzebuje takiej reklamy. urzędujący prezydent wygrał wybory ... do sejmiku a więc faktycznie takiej reklamy nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 21:02 Zapomniałem dodać: nowowybrana, urzędująca. Czy tak ok? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS 21.11.06, 21:46 dociek napisał: > Zapomniałem dodać: nowowybrana, urzędująca. Czy tak ok? Ty chyba Doćku przeleciałeś w inny wymiar. Mnie się wydaje, że jeszcze nie było 2 tury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS IP: *.it-net.pl 21.11.06, 21:54 Aron, w Parczewie wybierają burmistrza, nie kandydujesz przypadkiem ? Masz ciekawe wzroce i niezłe (teoretyczne) przygotowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przecież aaaaaaron z partaczewa.... IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 21:56 nie wyprowadził się tylko go wyświecili (po naszemu obecnie:dali kopa w rzyć) to jak może kandydować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: przecież aaaaaaron z partaczewa.... IP: *.it-net.pl 21.11.06, 22:05 szkoda... dałby nam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uryn Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:21 Chcesz palić, to pal! Tylko się nie zaciągaj, bo się uzależnisz! A drzewa wycieto bo zagrażały życiu i zdrowiu busiarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 21:41 no cóż busiarz też człowiek. Czy aaaaaaaron to...........busiarz czy człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wycięto drzewa na dworcu PKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:58 i bardzo dobrze czekam aż wytną wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba powinni rozwalic cały budynek PKS i plac manewrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:36 szumnie zwany dworcem. Do tego proponuję jeszcze rozpi..te kiłe Transped..... tego sie nie da opisac słowami jaki syf i jacy chamscy kierowcy w tej firmie. Dla nich zjechac staruszke to pestka tylko za to ,ze ,,trzaskneła "drzwiami Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: powinni rozwalic cały budynek PKS i plac mane 22.11.06, 19:38 Gość portalu: wiejska baba napisał(a): > szumnie zwany dworcem. Do tego proponuję jeszcze rozpi..te kiłe Transped..... > tego sie nie da opisac słowami jaki syf i jacy chamscy kierowcy w tej firmie. > Dla nich zjechac staruszke to pestka tylko za to ,ze ,,trzaskneła "drzwiami te ich Autosany ledwo się trzymają kupy, od trzaśnięcia mogłyby się rozlecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie to co twoje busy.... IP: *.lublin.mm.pl 23.11.06, 18:49 i kierowcy bandyci jeżdżący na granicy katastrofy z pasażerami. Prawda aaaaaaaronku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: nie to co twoje busy.... IP: *.lublin.enterpol.pl 23.11.06, 19:02 jeżeli wiesz, że kierowcy busów są bandytami to donieś na nich do prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman widzisz "babo", dzieje się tak dlatego..... IP: *.lublin.mm.pl 23.11.06, 18:51 że wśród pasażerów nie trafi się "antybydlę" które zyebie Pana Kierowcę za chamstwo i jeszcze zrobi zadymę w zarządzie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: widzisz "babo", dzieje się tak dlatego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:57 zrobiłam ale nie mogłam takim jezykiem jak uprzenio napisałam , z powodów oczywistych. To pewnie bylo przyczyną tego,że mnie trafił szlak a wtej firmie jak było tak jest.Sądzę ,że firma ma układy w gminie i do mojej wsi dochodzi tylko Transped a nie busy. Na busy wójt musi wydac zgodę. Jesli sądzisz ,ze auta Transpedu są w lepszym stanie technicznym niż busy to sie mylisz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś