Dodaj do ulubionych

napruta basia

IP: *.aster.pl 10.04.06, 20:49
rewelacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: wódko pozwól żyć Re: napruta basia IP: *.chello.pl 10.04.06, 20:58
      haha co za poruszenie:)
    • veeto1 Re: napruta basia 10.04.06, 20:59
      hehehe, niezłe było.
    • Gość: Olga Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 21:43
      Brawa dla aktorki!!
      • stilll Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 10.04.06, 21:49
        hehe:) super:)
        • inna32 Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 06.05.06, 19:26
          No a nie mówiłam w jednym z postów,że Simona to super kobitka!Nawet taką Basię
          MOstowiak potrafiła wyluzować.
      • roxica Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 10.04.06, 21:50
        dla mnie totalny odlot:)
        • Gość: jojo Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:53
          dla mnie zagrala srednio przekonujaco
          nie wiem,podniecacie sie,ze starsza aktorka zagrala pijana kobiete
          • Gość: Olga Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.06, 09:03
            Chłopie, wyluzuj, nie podniecamy się tylko twierdzimy, że nas rozbawiła. I tyle.
            • Gość: żaba Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:25
              Teresa Lipowska zagrała podobną scenę w "Rzeczpospolitej Babskiej" z Krystyną
              Sienkiewicz! Też była przekonująca. Fajna kobitka.
              • papilotta Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 14:28
                Chwila, chwila, tu sie mówi o Basi Mostowiakowej??? Oj, to sporo przeoczyłam, uświadomcie mnie, proszę, co się stało???
                • lenawawa Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 16:52
                  Niejaka Simona upiła Stateczną Basię Mostowiak;))
                  Było naprawdę fajne..myślę, że dla takich scenek warto usiąść przed telewizorem..
                  • pump_it_up Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 17:27
                    dobre to bylo:)))))
                    • Gość: Maja Ja też się uśmiałam! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:46
                      Świetne to było! Brawa dla scenarzystów! Rzadko się zdarza, żeby któraś z
                      poważnych bohaterek seriali się upiła... To było bardzo humorystyczne, miło się
                      oglądało! :-)
    • papilotta Re: napruta basia 15.04.06, 19:12
      Czyli jednak przegapiłam...:(
      • Gość: Młoda Re: napruta basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:25
        Taa napruta Basia była rewelacyjna buhehe:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka