Gość: trzaskprask IP: *.aster.pl 10.04.06, 20:49 rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wódko pozwól żyć Re: napruta basia IP: *.chello.pl 10.04.06, 20:58 haha co za poruszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 21:43 Brawa dla aktorki!! Odpowiedz Link Zgłoś
stilll Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 10.04.06, 21:49 hehe:) super:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 06.05.06, 19:26 No a nie mówiłam w jednym z postów,że Simona to super kobitka!Nawet taką Basię MOstowiak potrafiła wyluzować. Odpowiedz Link Zgłoś
roxica Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 10.04.06, 21:50 dla mnie totalny odlot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:53 dla mnie zagrala srednio przekonujaco nie wiem,podniecacie sie,ze starsza aktorka zagrala pijana kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.06, 09:03 Chłopie, wyluzuj, nie podniecamy się tylko twierdzimy, że nas rozbawiła. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:25 Teresa Lipowska zagrała podobną scenę w "Rzeczpospolitej Babskiej" z Krystyną Sienkiewicz! Też była przekonująca. Fajna kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
papilotta Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 14:28 Chwila, chwila, tu sie mówi o Basi Mostowiakowej??? Oj, to sporo przeoczyłam, uświadomcie mnie, proszę, co się stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 16:52 Niejaka Simona upiła Stateczną Basię Mostowiak;)) Było naprawdę fajne..myślę, że dla takich scenek warto usiąść przed telewizorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Uśmiałam się za wszystkie czasy:)))))))))))) 14.04.06, 17:27 dobre to bylo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Ja też się uśmiałam! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:46 Świetne to było! Brawa dla scenarzystów! Rzadko się zdarza, żeby któraś z poważnych bohaterek seriali się upiła... To było bardzo humorystyczne, miło się oglądało! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: napruta basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:25 Taa napruta Basia była rewelacyjna buhehe:D Odpowiedz Link Zgłoś