ineze 15.12.06, 13:18 Bardzo proszę o kontakt do dobrego neurologa w Lublinie. Znalazłam tu na forum dwa nazwiska: Tadeusz Wolny i Zbigniew Stelmasiak. Byłabym wdzięczna za polecenie któregoś z lubelskich neurologów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosika345 Re: dobry neurolog 07.02.07, 17:07 W Instytucie Medycyny Wsi na ul.Północnej jest świetny neurolog-Chwederowicz . Odpowiedz Link Zgłoś
gienialna Re: dobry neurolog 11.02.07, 17:03 gosika345 napisała: > W Instytucie Medycyny Wsi na ul.Północnej jest świetny neurolog-Chwederowicz . Pod warunkiem, że nie jest się kobietą!!! Jeśli kobieta, to zawsze i wszystko- wg tego pana- jest typowe dla kobiet. U mnie typowe były ogromne bóle głowy, które rozpoczęły sie po 32 r.ż., trwające po kilka, kilkanaście tygodni i niereagujące na żadne leki, które wczesniej pomagały (wg dochtora- migrena). Typowe tez było niedokrwienie mózgu, które wyszło na EEG (w wieku lat 35), bo kobiety mają takie naturalnie kruche naczynia krwionośne. Zaburzenia pamięci, koncentracji uwagi tez były typowe- bo przecież kobieta ma tyle na głowie.... Słuchalam tego na każdej wizycie, których miałam po kilka w ciagu roku ("leczyłam się" u niego 4 lata). Na wizytach zero badań, a w karcie opis, ze objawów oponowych nie stwierdza sie, a chora obecnie czuje się dobrze. Szlag mnie trafił, kiedy to przeczytałam!!! Bo gdybym czuła sie dobrze, to po co miałabym do niego iśc na wizytę????? Przez takie jego podejście o całe 4 lata mam opóxnione rozpoznanie i leczenie BORELIOZY!!! Ciekawe, czy zdaniem pana dochtora borelioza nie jest przypadkiem typowa dla kobiet:// Jednym słowem- z daleka od dra Chwedorowicza!!! Natomiast polecam tam świetna neurolog, po wielu pobytach zagranicznych i super w kontakcie pacjent- lekarz dr Katarzyne Gustaw- o ile znowu nie wyjechała za granicę... Odpowiedz Link Zgłoś
ankam11 Re: dobry neurolog 10.02.07, 20:36 stelmasiak- kraśnicka 88 tel. 0 81 527 87 81 wolny - racławickie 44 tel.0 81 533 54 65 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś