Dodaj do ulubionych

Lalka kinowa

30.09.26, 17:48
Poprawna minus.
Nic a to nic odkrywczego. Izabela- mierna. Dorociński- poprawny. Zdumiewająco słaby i odtwórczy Kondrat jako Rzecki.
Nuda.
Dobra dla maturzystów- bardzo blisko oryginału literackiego. Tylko nikt z nich nie wytrzyma z nudów do końca….
Netflixowa Lalka rulez
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Lalka kinowa 30.09.26, 17:51
      Obejrzę, to się wypowiem.
      Ja raczej uważam że ta "nuda" to będzie dla mnie odtrutka po netfliksowym trollingu
    • hanusinamama Re: Lalka kinowa 30.09.26, 17:53
      Jestem ciekawa. Idę w sobotę z młodą.
      Widziałam stroje z wersji kinowej w Łazienkach. Bardzo mi się podobały
    • mo_cuishle_26 Re: Lalka kinowa 30.09.26, 19:01
      O, czyli dobrze myślałam. Miałam bilety, ale wymieniłam na Diggera z Tomem i Verity, Ccoraz większy mrok z Anne. Coś tak czułam, że pewne filmy są nie do oglądania, a ten jest jeszcze masakrycznie długi. Może obejrzę za pół roku w Canal+, chociaż Chłopów nie zdzierżyłam.
      No i Urzędowska mi nie pasuje, ja jestem team Sandra Drzymalska.
      • autentyczka Re: Lalka kinowa 30.09.26, 19:14
        #teamsandra
    • angazetka Re: Lalka kinowa 30.09.26, 19:27
      Pójdę pewnie w przyszłym tygodniu i tak. Co gorsza, najpewniej na seans dla szkół.
    • kanna Re: Lalka kinowa 30.09.26, 19:40
      A ja pójdę, pooglądać znakomitych aktorów na dużym ekranie.
    • mama-ola Re: Lalka kinowa 30.09.26, 20:06
      > Poprawna minus.
      > Nic a to nic odkrywczego.

Tak sobie myślę, że po tej netfliksowej musiała się taka wydać. No cóż, i tak pójdę i spróbuję wysiedzieć smile
    • ponis1990 Re: Lalka kinowa 30.09.26, 22:56
      Ja byłam z moim niebawem maturzystą i o dziwo nie spał a nawet raz sie zaśmiał. Bardzo podobala nam sie postać Pani Meliton granej przez Kuleszę. Dorociński dla mnie miodzio, taki powininien byc Wokulski. Nie jestem team serial, nie bede nawet ogladac, wulgaryzmów i emancypacji mi wsżedzie aż nadto.
    • amsterdama Re: Lalka kinowa 30.09.26, 23:28
      Piękny film, super obsada. Netfliksowa wariacja na temat „Lalki” też mi się podobała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka