Dodaj do ulubionych

Czy emama ma moderatora

30.09.26, 12:12
Dzień Dobry,
Czy forum emama posiada moderatora?
Jeśli tak to chcemy jako emamy dowiedzieć się kto się nami opiekuje i o nas dba.
pozdrawiam serdecznie,
Lajtova
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:26
      Dzień dobry, było to już wielokrotnie pisane na forach pomocowych, ale chętnie powtórzę: emamę moderuje administracja zawodowa. Zgłoszenia należy przysyłać pod adres forum@grupagazeta.pl
      • mocca26 Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:45
        a jak działa kosz?

I czy reakcja administracji jest tylko po zgłoszeniu wątku / wpisu czy też forum jest monitorowane bez wzgledu na to czy zgłoszenie było czy nie?
      • eliszka25 Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:46
        Administracja zawodowa, czyli kto? I dlaczego ta „administracja zawodowa” nie może nam po prostu napisać odpowiedzi w wątku, który czyta oraz tnie na bieżąco? Poza tym chciałybyśmy poznać też zasady, wg których wycinane są aktualnie posty, bo póki co wygląda na to, że zależy to od dobrego lub złego humoru „administracji zawodowej”.
      • angazetka Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:53
        A kim ona jest i dlaczego to tajemnica?
      • pursuedbyabear Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:55
        Czyli kto?
      • taje Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 12:57
        Czy ta osoba/y z administracji zawodowej pisują na forum emama i jeśli tak, to pod jakim nickiem? Powinny być zachowane zasady transparentności - dawniej zarówno moderatorzy społeczni, jak i zawodowi byli ujawniani.
        • moni_485 Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:19
          taje napisała:

> Czy ta osoba/y z administracji zawodowej pisują na forum emama i jeśli tak, to
          > pod jakim nickiem? Powinny być zachowane zasady transparentności - dawniej zaró
          > wno moderatorzy społeczni, jak i zawodowi byli ujawniani.
          >

Też bym chciała wiedzieć.
        • pani.asma [...] 30.09.26, 14:28
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • beneficia Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 13:11
        To może ten "zawodowiec" by się ujawnił?
        I wyjaśnił swoje zasady usuwania postów i dlaczego polegają one na jego fanaberyjnym widzimisię?
        • mocca26 Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 13:34
          Imho zasady ważniejsze niż kto. Co z tego że napiszą że to Zenek124 jeżeli ta sama osoba na forum może pisać jako 567hela
          • taje Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 13:54
            Mocca ale może w wątku z pytaniem do administracji nie polemizuj z pytaniami innych forumek? Bo to jakby kontrskuteczne.
            • beneficia Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:01
              Spoko 🙂 Miałam na myśli by się ujawnił w sensie "to ja moderuję, zasady są takie i takie (plus oczywiście mogę robić co mi się podoba, więc wy możecie mi naskoczyć, ha ha)"
              Transparentność i minimum uczciwości 😁
            • mocca26 Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:15
              ok, juz nic nie mówie
        • pani.asma Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:25
          hmmm skoro napisano ze jest zawodowo zwiazany z forum to chyba raczej na nim nie pisze bo by napisano ze zawodowo i emocjonalnie czy cos

chcesz zdjecie osoby i zyciorys czy co?
      • kobieta-leniwa Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:07
        kasi.aa napisała:

> Dzień dobry, było to już wielokrotnie pisane na forach pomocowych, ale chętnie
        > powtórzę: emamę moderuje administracja zawodowa. Zgłoszenia należy przysyłać po
        > d adres forum@grupagazeta.pl

Aha, czyli pisać na Berdyczów.
      • pani.asma [...] 30.09.26, 14:23
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • bi_scotti Re: Czy emama ma moderatora 30.09.26, 14:54
        kasi.aa napisała:

> Zgłoszenia należy przysyłać pod adres forum@grupagazeta.pl

Zgloszenia czego? Mam zglosic via email, ze zadalam pytanie na forum? Weird! What's the point?
        C'mon, tu nikt niczego nie chce zglosic, tu sa tylko pytania jak w starym dowcipie o gorniku z kopalni Bytom, eh. Kto moderuje/administruje forum emama? Zawodowy admin tez ma wszak jakies inicjaly czy nick, czy numer sluzbowy - who is this Tajemniczy Don Pedro? Cheers.
    • mocca26 Re: Czy emama ma moderatora 01.10.26, 12:51
      Dzień dobry, Kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi na maila wysłanego wczoraj i na pytania zadane tutaj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka