ania_kolodynska 30.12.06, 14:46 zapraszam wszystkich na stronę www.murproject.org do zburzenia wirtualnego muru! pomóżmy naszym białoruskim braciom i siostrom! www.murproject.org a projekt jest robiony przez stowarzyszenie Homo Faber z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratatatam co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:48 lepiej zacznij nawolywac do zburzenia parwdziwego muru , zbudowanego przez Zydow wokol getta znanego jako Autonomia Palestynska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:02 oooo a Ty zamiast ciągle krytykować innych może byś wreszcie sam coś zrobił? albo się ujawnił? a chociaż byłeś na tej stronie? widziałeś co tam jest? www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: co za brednie! 30.12.06, 16:06 bylem, widzialem i powtarzam: propagandowa bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:23 a gdzie tu widzisz propagandę? www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: co za brednie! 30.12.06, 16:33 "Propaganda" to rozpowszechnianie (czasem przedstawianych jednostronnie lub nawet całkowicie fałszywych) informacji celem przekonania do czegoś odbiorców. Propaganda obejmuje szeroki zakres form. Może być to sztuka wizualna, polegająca na przekazywaniu jasnych i powszechnie znanych symboli, przedmiotów, fotografia, muzyka i radio (a obecnie również telewizja i Internet), język ciała oraz taniec, literatura (praktycznie w każdej znanej formie, także ulotki), teatr oraz kino. itd itp ( to z wikipedii ,zeby nie szukac daleko) a teraz cytat ze strony "murproject" "Projekt powstał w Lublinie w Stowarzyszeniu Homo Faber i nosi nazwę "Mur - internetowa akcja na rzecz wolności na Białorusi". Współfinansowany jest z programu pomocy zagranicznej Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP w 2006 r. w ramach konkursu "Inicjatywy medialne i internetowe - Białoruś". Głównym zadaniem projektu jest utworzenie serwisu internetowego, który będzie informował o sytuacji na Białorusi i aktywizował do podejmowania działań na rzecz jej poprawy." co w serwisie W serwisie znajdziecie podstawowe informacje o Białorusi oraz o problemach tam występujących. Dowiecie się, w jaki sposób mieszkając poza granicami tego kraju można włączyć się w działania na rzecz nagłaśniania bądź zmiany występujących tam problemów. W serwisie znajdziecie też linki do innych stron o Białorusi. "Główną częścią serwisu jest oczywiście mur. Zburzenie całości muru i odsłonięcie znajdującego się pod nim filmu pokazującego codzienne życie na Białorusi możliwe będzie tylko dzięki współpracy tysięcy Internautów." "Chcemy, aby dzięki projektowi Internauci dostrzegli, że poruszanie się na co dzień po różnych stronach w sieci internetowej może być nie tylko "zabawą", ale również elementem zaangażowania się w ważne sprawy społeczne. Chcemy przekazać najważniejsze informacje o problemach demokracji na Białorusi, a jednocześnie pokazać, w jaki sposób można (nawet nie mieszkając na Białorusi) wesprzeć działania mające na celu rozwiązywanie tych problemów. Chcemy w końcu, aby internetowa aktywność stała się pierwszym krokiem do zaangażowania i podejmowania działań obywatelskich w rzeczywistym świecie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:41 to już wiem, ze potrafisz zrobić "kopiuj"/"wklej" www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: co za brednie! 30.12.06, 16:47 to co wkleilem ze strony projektu ilustruje elementy definicji terminu propaganda, a zatem ma /wg mnie/ potwierdzac prawdziwosc mojej opinii ze to propaganda, szkoda ,ze nie pytasz dlaczego napisalem "brednie" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:50 dlaczego napisałeś "brednie"? www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: co za brednie! 30.12.06, 17:04 bo znakomita wiekszosc Bialorusinow ma w d*** wysilki postepowych europejczykow ( ktorzy chca czym predzej zainstalowac w Minsku kolejna fundacje Sorosa i doprowadzic do kolejnej "rewolucji pomaranczowej",albo : "róż", "tulipanow", "czosnkowej") i chce zyc po swojemu, wg wzorcow , ktore odpowiadaja im, a nie prof. Geremkowi. Trzeba dac im zyc tak jak sami chca. Totalitaryzm niejedno ma imie, a im bardziej zakamuflowany i skryty pod haslami demokracji , tym bardziej niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: co za brednie! 30.12.06, 17:29 wiesz, ja myślę, że większość BIałorusinów nie ma zielonego pojęcia o wysiłkach "postępowych europejczyków". Frekwencja - 92,6% Kandydaci, wyniki, los kandydatów: Aleksandr Łukaszenko 82,6% niezmiennie pełni funkcję Prezydenta Republiki Białorusi. Aleksandr Milinkiewicz 6,0 % od 12 listopada 2006 na wolności - zajmuje się organizacją opozycji do wyborów samorządowych. Sergiej Hajdukiewicz 3,5 % według naszych informacji zajmuje się biznesem. Aleksandr Kazulin 2,3 % został skazany na 5,5 roku więzienia za organizację demonstracji ulicznych po sfałszowaniu przez władze wyników wyborów. Obecnie prowadzi głodówkę protestacyjną. Zapowiada się, że będzie karmiony siłą. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratatatam Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:58 Arabią Saudyjską od lat rządzi rodzina Saudów, kraj nie posiada konstytucji a słowo "obywatel" jest pojęciem nieznanym ( o prawach obywatelskich nawet nie wspominając), w Izraelu nagminnie łamane są prawa człowieka w stylu, jakiego nie powstydziłby się Adolf Hitler, awangarda postępu, demokracji i dobrobytu: Królestwo Szwecji - zaledwie od 20 lat nie sterylizuje się tam przymusowo upośledzonych psychicznie( faktycznie to już jakiś postęp) wciąż natomiast obowiązuje prawny zakaz podejmowania życia płciowego ludzi , którzy wykazują różne stopnie dysfunkcji psychicznych, w kantonie zurichskim za publiczne pokazanie się duchownego w habicie wciąż grozi kara więzienia. A prawa RFN działaj wg konstytucji tego państwa, na terenach w granicach z 37 roku... Na Białorusi nie łamie się reguł demokracji, bo żadnych reguł tam nie ma - a nie ma ich ponieważ większość mieszkańców tego kraju sobie tego nie życzy -i to by było na tyle - ja rozumiem, że paru(...nastu,...dziesięciu) ludzi znalazło ciekawy sposób na spędzanie czasu (a niektórzy na zarabianie pieniędzy) )"demokratyzujac" Białorusinów, a nas informując jacy to oni są biedni i prześladowani ( a propos wiesz jaki wzrost gospodarczy odnotowała Białorus w mijajacym roku?? Zgodnie z aktualnymi danymi Białoruś należy do krajów o najszybszym wzroście PKB na świecie. W ubiegłym roku wzrost gospodarczy na Białorusi wyniósł blisko 10 % deficyt budżetowy Białorusi jest niski i nie ma groźby kryzysu gospodarczego ,Białoruś nie tylko ma dobre wyniki makroekonomiczne. Bezrobocie utrzymuje się na niskim poziomie (poniżej 3 proc.) , rozwarstwienie społeczne jest niewielkie, a wzrost realnych płac w ubiegłym roku ok. 8%, podczas gdy w Polsce 1%!!!!! . to nie sa dane pochodzace od propagadzistow Lukaszenki ale znalezione w raportach Eurostatu, OECD, ONZ oraz World Factbook). Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: co za brednie! 30.12.06, 18:06 co jednak nie wyklucza tego, że kara śmierci na Białorusi jest utrzymana, że nie ma wolności słowa, wolnych mediów i, że nie wszystkie organizacje mogą na Białorusi działać. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratatatam Re: co za brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:16 1) bardzo dobrze ze istnieje tam kara smierci, bardzo zle ,ze nie stosuje sie jej w Polsce i w calej UE 2)a co to sa "wolne media" wolne od kogo? czego? czy forum na ktorym w tej chwili piszemy jest "wolne" - tak dlugo jak moderatorowi nie znudzi sie nas czytac albo nie zadzwonia do niego z redakcji i nie kaza usunac jakiegos postu, wolna w Polsce jest TVP? czy moze TVN Waltera? czy New York Times jest medium "wolnym" w Polsce tez nie ma wolnosci slowa - dr Dariusz Ratajczak zostal skazany za PRZYTOCZENIE I ZREFEROWANIE w swojej ksiazce kilku teorii ( w wiekszosci absurdalnych ) niektorych historycznmych rewizjonistow. a brytujski isarz i historyk David Irving tydzien temu zostal warunkowo zwolniony z austriackiego wiezienia, bo tez nie byl dostarcznie prawomyslny piszac o zagladzie Zydow. 3) w Polsce tez nie wszystkie organizacje moga dzialac i nie tylko w Polsce- wg mnie to jest bardzo zle, ale takie sa tendencje ogolnoswiatowe a nie tylko bialoruskie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: co za brednie! 30.12.06, 18:40 ...Za to w Iraku to wszystko już działa i tam "muru" już nie trzeba rozbijać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: co za brednie? 04.01.07, 13:04 ja bym tak nie powiedział... w końcu morderstwo Saddama i zbrodnicza wojna którą toczy tam również nasz kraj Polska (a zbrodnicza i u nas bo jest na to paragraf w kk - mam nadzieję że w końcu nawoływacze tacy jak Kwaśniewski z niego będą odpowiadać..) obciąża nas wszystkich... zbrodnia jest zbrodnią w Iraku też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: co za brednie! IP: *.enterpol.pl 30.12.06, 19:18 ratatamie... a propos wzrostu gospodarczego i takich tam: przypominam, ze PRC to tez potega gospodarcza... tylko, ze oparta na obozach pracy. a wzrost PKB jest wyznacznikiem niczego-jek juz to moze sila nabywcza? Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: co za brednie! 16.02.07, 03:33 Gdybyśmy dostawali od Rosji gaz i ropę po takich cenach, jak Łukaszenko dostaje od Putina, to też byśmy sobie lepiej radzili. A demokracja to beznadziejny system, ale wiesz, lepszego jeszcze nikt nie wymyślił. Jak Ci się to uda, to podziel się z nami swoim pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: co za brednie! IP: *.216-194-3-29.nyc.ny.metconnect.net 16.02.07, 04:32 Jak przywalilam w monitor BUUUCH! to wprawdzie monitora juz nie ma ale muru tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: co za brednie! 04.01.07, 12:29 oj ratataram tego muru też czyżbyś wątpił że jestem za tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:51 A czy oni chcą,abyśmy im pomagali??To sztucznie podsycana przez media akcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:04 przez jakie media? W grupie która realizuje projekt są również Białorusini, więc widocznie chcą! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.enterpol.pl 30.12.06, 17:25 Ja juz dzisiaj zburzylam cegielke:) www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 30.12.06, 17:31 ja zapraszam wszystkich do burzenia cegeił codziennie nawet ratatama :-) www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: Beze mnie! 30.12.06, 18:10 a chociaż byłeś na stronie i widziałeś co tam jest? www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Beze mnie! 30.12.06, 18:34 Nie mam zwyczaju wypowiadania się w sprawie rzeczy, których przynajmniej sobie nie obejrzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:21 regularnie burze ... uważam że przynajmniej tyle mogę zrobić dla sprawy ... pamiętać! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 30.12.06, 18:48 dzięki Kuba:-) www.murproject.org ZBURZMY TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka303 Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: 217.116.110.* 30.12.06, 19:05 Murproject to inicjatywa o intencjach czystych jak łza. nie wiem jak widzieć tu mozna propagandę (bo coż to za nachalna propaganda przeciw propagandzie Pana Pezydenta Łukaszenki). Nie wyżywajmy sie na ludziach ktorzy chca cos zrobić!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 30.12.06, 19:11 czyli jest ktoś komu się projekt podoba :-) www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: burzymy mur! zburz i TY! 30.12.06, 19:22 nikt sie na nikim nie wyzywa, to po pierwsze, po drugie czyste jak lzy to sa tylko lzy ( tak sie sklada, ze znam nazwiska paru organizatorow tej akcji ze stowarzyszenia HOMO FABER - to tacy "etatowi aktywisci" te same nazwiska znajdziesz w teatrze NN, Akademii Obywatelskiej a moze w AI, co oczywiscie nie jest niczym zlym - z czegos zyc trzeba ( a klimat po wyborach w tym aspekcie zrobil sie malo sprzyjajacy), kazda akcja, takze ta, generuje jakies wydatki, zyski, straty, honoraria, dotacje z budzetu, no np ktos sprzedaje miejsce na serwerze , ktos robi strone www itd itp - "money makes the world goes around" jak spiewala Lisa Minelli w "Cabarecie" ) o propagadndzie juz pisalem - moge jeszcze raz jesli bylo malo zrozumiale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:56 ratatamie, chyba przyjdzie mi Cię rozczarować, bo te "sławne" nazwiska z Akademii, Teatru, Amnesty owszem są w Homo Fabrze, ale udziału w projekcie nie biorą. a nawet gdyby to nie rozumiem, co oznacza według Ciebie pojęcie "etatowy aktywista", wybacz ja też jestem w amnesty, homo fabrze, też biorę udział w projektach ao i czasami przychodzę do TNN. i wszystko co robiłam i robię jest w ramach wolontariatu, więc na czym polega ten mój etat? to że ktoś ma idee i chce o nie walczyć, to nic złego. szkoda, ze nei potrafisz tego zrozumieć. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: burzymy mur! zburz i TY! 04.01.07, 13:00 a mojego w NN nie znajdziesz hi hi pamietasz że idziemy na piwsko? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 06.01.07, 12:55 ba! jeśli to było do mnie to jasne że pamiętam! a. www.murproject.org ZBURZ TEN MUR Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: burzymy mur! zburz i TY! 30.12.06, 19:34 burzę regularnie. gdybyśmy cofnęli się ćwierć wieku nazad, bez problemu znaleźlibyśmy na zachodzie idiotów, przekonujących swoich współrodaków, że nie mają sensu akcje pomocy dla polaków i innych mieszkańców RWPG, bo im jest dobrze, a ci, co pomagają - czy to materialnie, czy tylko symbolicznie, to są propagandą omamieni. z niektórymi nie warto dyskutować. i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 31.12.06, 09:05 Taaak... Strasznie nam ten Zachód pomagał! Widzę, że większość osób wypowiadających się w tej kwestii tamte czasy zna wyłącznie z telewizji!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 31.12.06, 13:00 murproject to trochę taka symboliczna akcja. nie musi się wszystkim podobać. fajnie, ze jest ktoś, komu odpowiada i kto wchodzi na stronę i burzy cegły. www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Pytanie do Adminów IP: *.it-net.pl 31.12.06, 09:07 Podobny wątek pojawia się na tym forum już któryś raz z rzędu. Czy to przypadkiem nie jest spam i jak to wszystko się ma do zasad netykiety? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: Pytanie do Adminów 31.12.06, 13:04 jaki wątek o murproject? czy chodzi Ci o kolejne wpisy ratatatma? www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna stachyra Re: Pytanie do Adminów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:20 ja oczywiście popieram akcję. nie widzę w niej propagandy, w końcu jako wykształceni ludzie (wystarczy podstawówka) możemy deszyfrować różnego rodzaju teksty, nikt na siłę nam niczego nie wciska, a że każdy tekst przekazuje takie czy inne treści to chyba oczywiste (może urzędowe i naukowe są najmniej subiektywne).mnie osobiście dotyka i mur obojętności wokół Białorusi, i mur odgradzający Żydów od Palestyńczyków i to, że nasze wojska są w Iraku - to wszystko jest przejawem egoizmu Człowieka. no i mam odwagę podpisać się pod tym imieniem i nazwiskiem, czego innym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ssratatatam Re: Pytanie do Adminów 31.12.06, 17:36 dajcie sobie spokoj ten caly ratatatam zyje z tego ze ludzie czytaja jego brednie pewnie podnica go to bo jak byl maly to tata lubil go za bardzo ma traume zwiazana ze swoim odbytem od co proponuje wam ignorowac tego typu palantow dam sobie reke uciac ze w mlodosci mordowal koty na podworku i podgladal siostre w wannie jestem w stanie sobie wyobrazic kilka rzeczy ktore ten ratatatam robil na 100% wy takze conajmniej 50% z tych rzeczy o ktorych myslicie ratatatam robil robi albo mu sie przydazylo biedny czlowieczek zyjacy z tego ze moze kogos nienawidziec i wywolywac w ludziach niezdrowe emocje nie odpisujcie mu!!! wiecie co on robi jak czyta wasze odpowiedzi!!! zygac mi sie chce jak pomysle Gość portalu: joanna stachyra napisał(a): > ja oczywiście popieram akcję. nie widzę w niej propagandy, w końcu jako > wykształceni ludzie (wystarczy podstawówka) możemy deszyfrować różnego rodzaju > teksty, nikt na siłę nam niczego nie wciska, a że każdy tekst przekazuje takie > czy inne treści to chyba oczywiste (może urzędowe i naukowe są najmniej > subiektywne).mnie osobiście dotyka i mur obojętności wokół Białorusi, i mur > odgradzający Żydów od Palestyńczyków i to, że nasze wojska są w Iraku - to > wszystko jest przejawem egoizmu Człowieka. no i mam odwagę podpisać się pod tym > imieniem i nazwiskiem, czego innym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: Pytanie do Adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:03 to forum ma to do siebie, ze każdy może wyrazić tutaj swoje zdanie. nie zgadzam się z ratatamem, nie tylko w kwestii białoruskiej. mam nadzieję, że reszcie projekt się podoba i że będzie burzyła MUR!!!! www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: Pytanie do Adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:09 każdy może się doszukać w projekcie czegoś, co mu się podoba i czegoś co mu się nei podoba! więc piszmy tutaj również i o tym, by na przyszłość "ulepszać" projekty. www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.enterpol.pl 01.01.07, 16:27 Z okazji nadejscia 2007 roku zycze wszystkiego dobrego burzycielom muru: Polakom, Bialorusinom i wszystkim, ktorzy wchodza na strone i przelamuja obojetnosc wobec Bialorusi. Ratatamowi tez zycze wszystkiego dobrego. Słuchaj, czy ty masz etat na tym forum czy pracujesz na akord (wierszowka, dniowka... postowka?) ? Da sie z tego utzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:06 a ja życzę sobie i wam byśmy zburzyli ten mur, narazie tylko wirtualnie! www.murproject.org ZBURZ TEN MUR! Odpowiedz Link Zgłoś
mispercepcja Re: burzymy mur! zburz i TY! 02.01.07, 01:34 Boze,jak czytam to co pisze ratatam to się naprawde zastanawiam,jak to możliwe,że temu durniowi jeszcze się chce wypisywać takie głupoty.Po prostu trzeba na niego z góry lać i tyle.Miłego i zakonczonego sukcesem burzenia muru w 2007 r. Ide zburzyć cegłę! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman rzadko zgadzam się z ratatamem, ale w tym........ IP: 217.116.110.* 02.01.07, 09:06 wypadku tak. Ten cały mur to pic na wodę fotomontaż, kilku wujków bawi się w zbawicieli świata. A białoruscy bracia mają nas w dooopie razem z naszą pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: rzadko zgadzam się z ratatamem, ale w tym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:12 zniżę się do Twojego poziomu byś zrozumiał-a co zaglądałeś że wiesz gdzie nas mają? troszkę kultury! i zamiast narzekać lepiej zburz cegłę! wyżywać sie możesz i w ten sposób! www.murproject.org no i to nie tylko inicjatywa wujków ale i ciotek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman mur-arzu.... IP: *.orange.pl 09.01.07, 14:55 nie zniżaj się bo i tak nie pojmiesz o co chodzi. Bawi cie to to się baw. Mnie nie. A kultury to naucz się sam syniu. Mam prawo do moich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: zabawa dla gó..arzy 03.01.07, 17:11 Bosman: Są na pewno tacy, co mają. Ale sa też i tacy, co nie mają - i o tym ze jest to prawda to ja Cie mogę gorąco zapewnić ! Szyderco: jeżeli uważasz że jest to zabawa dla gó..arzy, zaproponuj coś mądrzejszego. Czekam na Twoje propozycje. Na pewno bedą genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman folkatko.... IP: *.lublin.mm.pl 03.01.07, 18:47 ci co nie mają to wujkowie którzy chcą politycznie zaistnieć i na plecach reszty dorwać sie do żłobu. Tak jak u nas było. Ile procent jest tych co nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: folkatko.... 03.01.07, 22:21 Bosmanie - w kazdym systemie politycznym jest klasa tych co są u żłobu. Mysle ze juz we wspólnocie pierwotnej (tak idealizowanej przez XIX w. utopistów różnej masci) byli ci, co mieli pierwsi prawo do mięsa z mamuta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman rozumiem folkatko.... IP: *.orange.pl 09.01.07, 14:52 że pomagasz teraz innym dorwać sie do mięcha mamuciego? Ale czy wszystkim czy tylko kilku(dziesięciu,set) wybrańcom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comaoka jak u nas było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:19 czyli u nas co najmniej ponad 10.000.000 ludzi chciało "politycznie zaistnieć i na plecach reszty dorwać się do żłobu"? Policzyłem tylko tych, którzy formalnie wstąpili do "Solidarności", ale chyba nie wątpisz, że poparcie dla przemian demokratycznych było znacznie większe? Sądząc po twoim stopniu jaki sobie przypisałeś, miałeś być może szansę żyć w tamtych czasach, więc może to efekt "wyparcia"? A poza tym uważam, że gdyby choć wobec jednej osoby na Białorusi były by łamane jej niezbywalne prawa człowieka, to warto byłoby o poszanowanie tych praw walczyć. Niestety tak różowo nie jest, to nie jedna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: jak u nas było IP: *.lublin.mm.pl 08.02.07, 22:21 żyłem w tamtych czasach, nie jestem "wyparty" jak to ładnie nazywasz. I jeszcze jedno mi wyjaśnij: czy chodzi ci o wywalczenie takich praw człowieka jakie my mamy teraz? zamordyzm katolicko-pseudopatriotyczny?Takie poszanowanie praw człowieka olewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: zabawa dla gó..arzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:10 no tak, ale ten wpis nie jest na temat. zamiast pisać takie rzeczy ZBURZ MUR!!!!!!!!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfaszysta uwolnić afrykańskiego uchodzcę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:35 www.nigdywiecej.prh.pl/komunikat/2001-2005/01_2004.php wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3826378.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: uwolnić afrykańskiego uchodzcę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:14 zamiast marnować czas: burzcie MUR!!!!!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Do spamera IP: *.it-net.pl 04.01.07, 10:12 Skoro wszystkim, na co Cię stać jest wykonanie czynności "edycja - kopiuj - wklej", to ja już nie mam tu nic do dodania i żadnego muru "burzyć" nie będę, bo mam to "gdzieś"... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: burzymy mur! zburz i TY! 04.01.07, 12:44 a tak ogólnie to coś wam opowiem: Pink Floyd znacie zapewne... dwu z nich jakoś tak w zeszłym roku zagrało w Polsce Waters Ca Ira w Poznaniu a Gilmour w Stoczni... jakoś tak muzyka ich inspiruje że ktoś kto był na jednym z tych koncertów napisał taki projekt jak mur... miałem fajnie bo niemal od początku patrzyłem jak kolejnym ludziom zapalają się do tego pomysłu oczy, i mówię wam to jest w tym wszystkim najfajniejsze... z tym pomaganiem to jest tak że mur jest faktycznie murem obojętności takim co to pozwala na machnięcie ręką i tak sobie myślę że ratataram zupełnie słusznie przypomina o haniebnym mure w Palestynie - poza betonem jest w nim cała masa obojętności ludzkiej, która własnie niedawno przeciez pozwoliła niejakiemu Olmertowi na zbrodnie w Libanie, mury są budują je rózne dupki gdzie się da u nas też np. nasi prezydenci czy to Kwach czy ten mały obecny toczą uparcie wojny w których giną ludzie a ci "cywilizowani" urzednicy wysyłają tam nasze wojska, obojętność - owszem... jesteśmy też obojętni gdy LPR tym handluje politycznie zamiast pogonić to toważystwo z salonów... jest dużo murów, bardzo dużo. Ten białoruski też jest... i nie myślcie sobie że oto zgniły zachód chce pomagać komuś biednemu bo jak patrzę w statystyki to nie mniej chce "pomagać" Rosja czy Ukraina... po prostu są ludzie którym się do pomysłu zapalaja oczy i nie chcą być obojętni - ja widzę w tym to głównie Pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 04.01.07, 13:10 Co więc proponujesz - czy idiotyczne zabawy dla mieszczuchów w Internecie wystarczą? A czemu to ma służyć? Poszukiwaniu sponsorów, załapaniu się do Mediów, robieniu kariery politycznej, uspokajaniu sumienia "po linii najmniejszego oporu", byle czemu ("byle coś robić - byle co ale robić")? Wal się... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: burzymy mur! zburz i TY! 04.01.07, 13:17 a wzajemnie... wyluzuj, a potem pomyśl że kazdy robi co może i chce... ten projekt ma być też np. dla australijczyka który nie wie gdzie jest białoruś czy Polska nie wspominając o metropolii Lublin... wkurzasz mnie jednym - pomysł kiciusiu to nie jest linia najmniejszego oporu linia ta to za to sprzedawanie czego popadnie w polityce "spieprzaj dziadu" to też ta linia i "wal się" też... jak masz pogląd czy pomysł ok mogę się nie zgodzić ale Ci nie powiem że to linia najmniejszego oporu... myślenie kiciusiu boli czyżbyś nie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 04.01.07, 13:33 Skoro nie masz pomysłów, to ja Ci jeden podrzucę: jeśli nie wiesz co zrobić a koniecznie chcesz zrobić "coś" (cokolwiek, byle zrobić), to pobiegaj sobie boso, po śniegu wokół Zalewu Zemborzyckiego, a jeśli jeszcze nie ma śniegu - to poczekaj aż spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: burzymy mur! zburz i TY! 04.01.07, 13:37 hmm uraziłem? nie złość się, ja tam lubię biegać boso po sniegu... cokolwiek zostawmy komukolwiek Pozdrowki Filipie Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 06.01.07, 12:58 jejku jak mi przykro jak czytam takie wpisy. Człowieku ile Ty masz lat? 12? a moze 11? przeszkadza Ci że ktoś ma idee i o nie walczy? że nie wstydzi sie powiedzieć głośno, ze w coś wierzy? www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 07.01.07, 09:24 Nie martw się, jak będziesz miała 16 lat to Ci przejdzie.. Ja mam 80 lat i murów już się naburzyłem, i to w cokolwiek poważniejszych okolicznościach. Widząc przeważnie przygnębiające efekty takiego burzenia, więcej w żadnej gó..arskiej zadymie uczestniczył nie będę, bo nie lubię fanatyków i hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:19 to może podaj nam jakieś nie gó..arskie inicjatywy? po co mówić ogólnikami, przykłady poproszę! a. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 06.01.07, 12:56 wow Przemku myślę że zostaniesz moim idolem po tym wpisie! ja już dzisiaj zburzyłam MUR a TY? www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kolodynska Re: burzymy mur! zburz i TY! 06.01.07, 13:01 mur ciągle jeszcze stoi, dlatego ponownie zapraszam wszystkich do burzenia cegieł, a tych co mają więcej czasu do poczytania o Białorusi. www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 07.01.07, 09:27 Na Białorusi kilkakrotnie byłem, mam tan paru znajomych (także czynnych opozycjonistów) i po przeczytaniu tylko części tych bzdur stwierdzam, że ta stronka jest zabawa dla szczyli oraz może kilku nawiedzonych "działaczy", którzy nie sprawdzili się w Centrum Wolontariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:16 w takim razie skoro jestes taki mądry i tyle wiesz o Białorusi to szkoda ze nei wziąłeś udziału w projekcie i nei podzieliłeś się z nami swoją szeroką wiedzą. daj namiary to sie z Tobą skontaktujemy a. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 07.01.07, 17:52 adv.gazeta.pl/ads/25/JECJCGPATOAOXTBVDLNYCTAWUTXOCI.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:26 dobrze ale mnei chodizło o akcje robione przez młodych ludzi z Lublina!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
massboo burzymy mur! zburz i TY! 09.01.07, 11:59 Myślę, że to fajna inicjatywa. Znam paru Białorusinów, dla których wiadomości o podejmowanych akcjach na rzecz Białorusi i uświadamiania polskiego społeczeństwa o sytuacji tam panujacej, są niezwykle ważne. I nie wiem, czemu aktywizm jest czymś złym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 09.01.07, 12:01 Może i dobrym, ale ja mam to w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:02 To sobie miej, tylko dlaczego od razu musisz obrażać tych którym chce sie cos robić. Po za tym w jednym z Twoich poprzednich postów zastanowiła mnie jedna rzecz: ".... po przeczytaniu tylko części tych bzdur stwierdzam, że ta stronka jest zabawa dla szczyli..." Słucham jakie to bzdury sa na stronie. Sprecyzuj. Czyżby stolicą kraju nie jest Mińsk, tylko Mohylew? A może, wg. posiadanych przez Ciebie informacji, białoruska waluta nie nazywa sie rubel...tylko...własnie...jak? Oswieć mnie proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 09.01.07, 13:19 Odsyłam do mojego poprzedniego postu... "Białoruś dla Białorusinów"! Bardzo chętnie uczestniczę w kontaktach między normalnymi, przeciętnymi ludźmi dwóch narodów, z wzajemnym poszanowaniem; chętnie im pomagam (bezpośrednio - w dupie mam politykę i nawiedzonych psychopatów), przyjmuję u siebie... I tyle! Bawcie się dalej - gó..arze. Proponuję zapoznać się z tą stronką: www.servas.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: burzymy mur! zburz i TY! 09.01.07, 14:28 Filipie, najwyraźniej jesteś osobą która lubuje sie w opluwaniu innych. Czy my Ciebie wyzywamy? Ty nas - owszem. PS Co chcesz udowodnic przez ta stronkę? Że servas jest fajniejszy i lepszy niż nasza idea? Chcesz się pochwalic ze działasz w jakiejs organizacji? Nie powiem żeby jej załozenia mi sie nie podobały. Po co zatem budujesz kolejny mur na tym swiecie? Nie dosyć już konfliktów? Czy ptrafisz napisać mi w odpowiedzi coś, co bedzie wolne od wyzwisk typu "gó..arze" (daruj sobie te wykropkowywanie, nie jestesmy dzieciakami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 09.01.07, 15:14 Nie działam w żadnej organizacji, żadnych "murów" nie buduję ani nie burzę, nikogo do niczego nie namawiam i w ogóle, wszystko jest mi obojętne, bo jestem dzieckiem tego kraju i w tych czasach, myślę więc przede wszystkim o sobie. "Wykropkowania" robią się same, bez niczyjej łaski, przy udziale odpowiednio zaprogramowanego serwera GW. Co do inwektyw i wywyższania się - przeczytaj sobie dokładnie ten wątek od początku i zastanów się... Może jednak nie warto pakować się w nie swoje sprawy i pouczać ludzi na całym świecie, jak powinni, Twoim zdaniem żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
massboo Re: burzymy mur! zburz i TY! 09.01.07, 15:57 Tak się stara, tak bardzo, tak mocno. Bo nic mu się nie chce. Oczernia wszystkie inicjatywy, by zatuszować, ukryć, że jest zwykłym leniem i nierobem. Typowe. I smutne. Bo jak w tym kraju cokolwiek się robi, to zawsze jest więcej malkontentów niż działaczy. Krytykują. Biernie oczywiście. Bo to takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman następny zbawca świata..... IP: *.lublin.mm.pl 08.02.07, 22:26 zawarczał na forum. A co ty w życiu syniu osiągnąłeś?Co zdobyłeś własną pracą i umiejetnościami że innych śmiesz pouczać i oceniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.enterpol.pl 10.01.07, 11:39 przed chwila zburzylam cegielke:) jesli dobrze zapamietalam to 5444. www.murproject.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: burzymy mur! zburz i TY! 10.01.07, 11:41 A zatem jeszcze sporo roboty przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:48 burzymy burzymy! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 20:59 Białorusini mają się lepiej niz Polacy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 11.01.07, 21:07 5629 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:03 burzenie ciągle trwa!!!!!!!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:28 stan muru 5787 cegiełek wyburzonych!!!!!!!! burzymy dalej!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: burzymy mur! zburz i TY! 14.01.07, 12:48 A czy ja sie mogę wrszcie dowiedzić co to , u diabła, ma dać? Jaki ma byc efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 14.01.07, 12:52 Zaistnienie na forum publicznym grupki pseudodziałaczy!:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:28 to ty drogi pseudo forumowiczu- wejdz na stronke i zburz cegiełkę:) www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 14.01.07, 19:29 Ni hu-hu!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 14.01.07, 19:37 Żeby mnie nie zrozumiano źle: "zburzyłem" jedną, zorientowałem się że to dziecinada oraz pic na wodę - fotomontaż... I chwacit! A rzetelne i wyczerpujące informacje o Białorusi można znaleźć w książkach i w necie, wystarczy "odpalić" choćby "Google'a". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:27 to moze wejdz na strone i przeczytaj:)))) na stronce znajdziesz wszystko:) www.murpoject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:22 No wchodziłam już dwa razy, burzyła m nie wiem po co i nie wiem nadal co będzie jak mur zostanie zburzony. Ale poszukam jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:27 Pryeprasyam ale flaki mi sie pryewracaj. ęPodpisanie petycji to jedno z tych działań które możesz podjąć a które dzięki wielu podobnie działającym osobom jest skuteczne, przez otwór w murze jaki powstał gdy zburzyłeś wirtualną cegłę możesz podać komuś rękęę Myślicie, ze to naprawdę coś da? Że ktoś będzie czytał te petycje? JA na miejscu Łukaszenki miałabym je głęboko... Mogę mur coprawda poburzyć ale nadal nie wierzę, ze coś to da. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: burzymy mur! zburz i TY! 14.01.07, 22:44 Filipie, miej sobie swoje zdanie, masz do tego prawo jak każdy, ale po co musiałeś nas obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 15.01.07, 09:52 Więc dlaczego Ty obrażasz Ryżą małpę (i więcej już ie będę Wam podnosił tego bzdurnego wątku)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:45 Pokaz mi miejsce w którym ją obraziłam, bo ja nic takiego nie pamiętam. Jeżeli jednak cos takiego sie stało, to padne na kolana i uderzę sie w piersi. Małpka jest jedna z tych osób na forum, które bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 15.01.07, 12:07 Obraziłaś ją odpowiadając jakiemuś pierdunowi i umieszczając to pod jej wypowiedzią. To może budzić złe skojarzenia, posądzenia oraz podejrzenia, co w związku z trwającą akcją teczkowo - antyubekową może być nawet niezdrowe... To był naprawdę już ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: 212.182.35.* 16.01.07, 11:14 ja juz nie bede odpowiadac ratatamom i filipom p. na tym forum. bede sobie tylko burzyc mur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.it-net.pl 16.01.07, 12:04 No - wreszcie! /to był już zupełnie ostatni raz.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.enterpol.pl 17.01.07, 09:33 jest juz ponad 6 tys. zburzonych cegielek! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: burzymy mur! zburz i TY! 17.01.07, 11:38 przepraszam ale ja czegos nie rozumiem.... mamy burzyc mur wokol Bialorusi ktory sami robicie?? w Polskich mediach Bialorus ciagle jest pokazywana jako biedny kraj jak Afryka a ludzie sa niemal mordowani na ulicach... to jest jedna cegielka tego muru- cegielka klamstwa. o ile demokracja tam w zasadzie nie funkcjonuje to przecietny Białorusin ma w d... wysilki na rzecz demokracji w ich kraju i tyle... opozycja jest niewielka. wiec jakim prawem mamy sie wpitalac w ich wewnetrzne problemy i na sile im robic dobrze (jak za ZSRR- wy nas moze nie kochacie ale my Wam pokazemy ze Was bardzo kochamy). a poza tym oni musza mentalnie dojrzec do demokracji (Ukraincy tez). na razie im to nie jest potrzebne... dla nich poki co demokracja to kasa na czas, zeby bylo co do garnka wlozyc, dostac setke na wybory i zeby ich do Polski puszczali. bylem ostatnio na imprezie Małanka w CDQ w Warszawie. Super sie wszyscy bawili. jedna piosenka bylo o "polskim chytrym panie". Polski chytry pan w swej chytrosci chce ich zrobic na sile dobrze i jeszcze daje stypendia bialoruskim stypendystom takie ze normalny czlowiek z przecietnego polskiego zadupia moze o tym tylko pomarzyc. Na roznych forach internetowych gdzie wypowiadaja sie nasze mniejszosci ciagle wystepuje jakies judzenie a to ze im pomniki Szewczenki zbeszczeszczono, a to podpalono cos tam (a okazuje sie ze to jacyc nacpani malolaci z sasiedztwa)i sa podteksty ze to prowokacja wiadomo czyja. UPA to najczesciej bohaterowie... porownywanie do AK. mnie to wszystko sklania to jednej rzeczy: niech sie sami wszyscy o siebie martwia bo my probojemy byc czyimis przyjaciolmi na sile a niekoniecznie druga strona wyzbyla sie mentalnosci chlopa panszczyznianego... oczywiscie wszystkim Bialorusinom i Ukraincom zycze jak najlepiej bo to serdeczni ludzie (zeby mnie ktos tutaj nie pomylil z tym oszolomem ratataramem czy jakos tak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Żeby nie było nieporozumień... IP: *.it-net.pl 17.01.07, 14:53 Nie ja to napisałem, choć ogólnie się zgadzam!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Żeby nie było nieporozumień... IP: *.lublin.mm.pl 17.01.07, 18:22 i ja też się z tym zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 zeby nie bylo nieporozumien 18.01.07, 10:18 uwazam ze wszelka pomoc komukolwiek to szlachetna sprawa. natomiast na ja od Ukraincow np najczesciej slysze ze Polacy wszedzie wtykaja swojego nosa... dla mnie to jednoznaczne podziekowanie za pomoc np przy pomaranczowej rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: zeby nie bylo nieporozumien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:22 ale właśnie zastosowałeś pewien chwyt erytyczny! bo założę się o grubą kasę że nei wszyscy Ukraińcy tak twierdzą:))))))) a. www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:17 kochani!!!!!!!!!! ciągle burzymy!!!!!!! nie bądźcie obojętni!!!!!!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:25 stan muru: 6685 cegieł wyburzonych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! burzymy dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:00 stan muru 6974 cegieł wyburzonych!!!!!!!!!!! burzymy dalej www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:03 czemu coraz mniej osób burzy mur? nie chcecie się dowiedzieć co się znajduje za nim???? a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba lbr/wawa Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.coi.pw.edu.pl 26.01.07, 20:11 burzymy burzymy co wam szkodzi... tyle czasu poswiecacie na zbedne rzeczy a wystarczy tylko chwila aby moc zrobic cos naprawde znaczacego... pozdrawiam wszystkich... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:24 no właśnie co wam szkodzi????????? www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwdpb Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.instalnet.pl 26.01.07, 20:13 Ludzie nie widzicie, że się dziwczyna stara. Poklikajcie sobie trochę w ten mur (jeśli zgadzacie się z przesłaniem projektu), korona z głowy nikomu nie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:15 no wreszcie ktoś trzeźwo myślący :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:09 zburzyliśmy 7000 cegieł!!!!!!! www.murproject.org Przemku, coś nie tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
murproject Re: burzymy mur! zburz i TY! 27.01.07, 21:06 7000 cegła była moja:O) pozdr Magda www.murproject.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: burzymy mur! zburz i TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:42 jeszcze nie zburzyliśmy 8000 cegieł!!!!!!!! do roboty kochani! ja dzisiaj już burzyłam a TY??? www.murproject.org niech runie mur!!!! Odpowiedz Link Zgłoś