Dodaj do ulubionych

Młodzi zmieniają Lublin

22.01.07, 23:17
oj tak tak tak. aaaaaaapolityczny jak sam posel sponsor Palikot. mamy
mlodziezowke palikota . moze to i dobry sposob budowania zaplecza
politycznego. znajac rozmach dzialan pana polityka apolitycznego to ja boje
sie wychodzic na ulice jak oni zaczna dbac o moje bezpieczenstwo. jesli to
jest projekt apolityczny to dlaczego nazywa sie palikota apolitycznie
zwiazanego z PO??? przynajmniej wyborcza by sie nie kompromitowala
wypuszczajac tego typu reklamy
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 83.238.201.* 22.01.07, 23:21
      prawie jak Akademia... Rolnicza. Prawie...
      • aron2004 Re: Młodzi zmieniają Lublin 22.01.07, 23:23
        czy Palikot nie może za 0,5% swojego majątku kupić paru autobusów, żeby woziły
        tych młodych ludzi po mieście w nocy?
        • Gość: www Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 83.238.201.* 22.01.07, 23:32
          palikot moze wszystko. szkoda ze nie wspieral wczesniejszych prob wprowadzenia
          komunikacji miejskiej. mieszkam kilkanascie lat w tym miescie i zbieralem w tej
          sprawie podpisy na studiach. jakos nie przyszedl ze swoja kasa nam pomoc. moze i
          lepiej. teraz napisal petycje sam do siebie i stal sie cud. zgodizl sie sam ze
          soba ze trzeba komunikacje miejska wprowadzic. o moj boze! co za sukces! kto to
          wymyslil??? chce go/ja poznac! geniusz marketingu! moze za rok stanie sie to
          wydarzeniem roku na lubelszczyznie???
          • palikot666 Palikot PANY 22.01.07, 23:36
            Palikot na prezydenta VI RP!!! Komunikacja nocna po całej Polsce za darmo!!!
          • Gość: * Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 212.106.30.* 23.01.07, 23:28
            jaką jesteś dziwną osobą, to nie palikot wprowadził komunikacje nocna to nie on
            siedział i przez dlugi czas zbierał podpisy, to nie on walczył z przeciwnosciami
            itd TO ZROBILI MłODZI LUDZIE którzy chcą robic cos wiecej , zmienic nasz świat
            Palikot dał tym ludziom tylko a może az wiedze jak działać i być efektywnym
        • carrera4 Re: Młodzi zmieniają Lublin 22.01.07, 23:42
          Żeby tylko ci jakże zdolni, młodzi ludzie nie brali przykładu z pana posła
          Palikota, w kwestii pracowitości, który przoduje pod względem absencji na
          posiedzeniach Sejmu. Opuścił ich aż 27 i dał się wyprzedzić "tylko"
          takim "tuzom" polskiej polityki jak pan Wassermann oraz Giertych. Brawo!!! Co
          do młodzieżówki PO, to zdaje się iż tzw. oficjalną młodzieżówką PO w całym
          kraju są Młodzi Demokraci, z których to podobno Krzysztof Łątka wyleciał za nie
          płacenie składek.
          • Gość: www Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 83.238.201.* 23.01.07, 00:00
            oj nie liczmy bo jeszcze nam policza:) no ale rzeczywiscie pan palikot to raczej
            gwiazda mediow lokalnych niz polityki krajowej. moglby sie do roboty wziasc ten
            patron spraw beznadziejnych!!!!!!!!!!!!!!! za co mu place!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: :) Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.lublin.pl 23.01.07, 09:59
              Ty mu płacisz? buahahahahaha, rozbawiłeś mnie:)
    • palikot666 Re: Młodzi zmieniają Lublin 23.01.07, 00:15
      ponad 10 projektow i 2 zakonczone sukcesem:) brawo! skuteczni niczym posel
      palikot na sejmowej mownicy:)
      • Gość: marek a ile Ty kolego... IP: *.wspa.edu.pl 23.01.07, 11:59
        a ile Ty kolego zrealizowałeś? i czym pomogłeś?
    • Gość: ... Młodzi zmieniają Lublin IP: *.lublin.mm.pl 23.01.07, 00:19
      ja jeszcze nie widziałęm nocnego autobusu. Gdzie one są skoro są wywalczone ??
      I kto za to płaci ??
      • palikot666 Re: Młodzi zmieniają Lublin 23.01.07, 00:23
        pan placi pani placi. spoko spoko. to bardzo dobrze i szlachetnie ze pan posel
        daje nam prezent na nowy rok. rzeczywiscie to byl wstyd ze lublin nie mial
        komunikacji nocnej. tylko czy to taki sukces akademi janusza p.??? cos mi sie
        wydaje ze watpliwy to sukces
    • Gość: sanchezz konflikt Palikot vs. Wasilewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 07:58
      Wydaje się , że Prezydentowi Wasilewskiemu ciążą "układy" z PO i samym
      Palikotem. Obaj prowadzą działalność niby razem ale jednak oddzielną. Czy
      komunikacja nocna to przytyk do Wasilewskiego? Czy czyszczenie urzędu miasta
      pasuje Wasilewskiemu czy Palikotowi? Kiedy wrescie sie dowiemy w jakim
      charakterze i od kiedy zatrudniony jest Krzysztof Łątka (były asystent
      Palikota, były kandydata do Sejmiku-bez sukcesu, a przecież taki świetny
      marketingowiec-sic!)w Urzędzie Miasta względnie Kancelarii Prezydenta? Wreszcie
      w jakim charakterze Kzysztof łątka wypowiada się w sprawach miasta - jako kto?
      Na te pytania powinnismy otrzymac odpowiedźi oficjalne z ust rzecznika miasta
      albo samego Prezydenta? Pytamy więc oczekujemy odpowiedzi !
      • Gość: ... Re: konflikt Palikot vs. Wasilewski IP: *.lublin.pl 23.01.07, 10:00
        eh, przestań świestowski mącić na forum:)
    • Gość: pytam Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.lublin.pl 23.01.07, 09:57
      a co Ty zrobiłeś dla miasta? podaj chociaż jedną rzecz? oprócz zaklejania ulic
      plakatami "kochamy lublin"?
    • Gość: marek TAK dla podobnych inicjatyw! IP: *.wspa.edu.pl 23.01.07, 12:03
      czytając wasze wypowiedzi nie dziwię się, że Lublin wygląda tak jak wygląda i
      że nikomu nie chce się dupki ruszyć, żeby to wygladalo inaczej.

najpierw warto sie dowiedziec czym jest Akademia i jakie sa jej cele, a pozniej
      krytykowac. to jest robić najłatwiej..

i tak naprawdę niepowinno być ważne czy to inicjatywa LPR, Samoobrony czy
      Platformy..
    • Gość: marek Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.wspa.edu.pl 23.01.07, 12:04
      aha i jeszcze jedno: co Ty zrobiłeś dla innych i jak dbasz o swoje
      bezpieczeństwo?
      • Gość: www Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 83.238.201.* 23.01.07, 12:19
        hm... panie marku. tak sie sklada ze znam doskonale mlodziezowke palikota zwana
        akademia.:) doskonale znam jej dzialania i dzialania posla palikota. nie mam nic
        przeciwko samemu dzialaniu tylko pobudka jakimi kieruje sie szanowny posel p.
        jak narazie nie widze zadnych pozytywnych skutkow dla mnie dzialalnosci partii i
        ich mloodziezowek. fajnie pisac samemu do siebie petycje i oglaszac wszem i w
        obec ze odnieslismy sukces bo ja przyjelismy. jest to smieszne dzialanie
        propagandowe. nic wiecej
    • Gość: autor Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: 212.182.127.* 23.01.07, 12:22
      Nazywa się politycznie? Może i owszem. Ale jeżeli Janusz Paliktot nie bedzie
      posłem to co wtedy? Wtedy Twoje zarzutu będą g** warte.
      Drga kwestia to to, że Akademia realizuje swoje cele, a nie cele partii. Polikot
      powołując akademię owszem kreuje swój wizerunek, ale poprzez jakie szczytne cele :)
      • palikot666 Re: Młodzi zmieniają Lublin 23.01.07, 12:25
        no oczywiscie ze beda warte tyle ile szanowny pan przytacza. mysle tylko ze w
        opisywaniu tego typu dzialalnosci potrzeba troche krytycyzmu a nie hura optymizmu.
        • Gość: Kamil neguj, neguj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:41
          Jeśli negowanie wszystkiego i każdej inicjatywy jest słuszne to chyba problem
          jest z tym kto tak sądzi.. Nawet jeśli masz jakieś zastrzeżenia do J.Palikota
          to powinieneś zapoznać się z celami jakie stawia sobie Akademia, bo to ją
          oceniasz jednocześnie..

Co do artykułu dla jasności powinno być: "Z 10 realizowanych projektów udało
          się JUŻ zrealizować 2. Kolejne są w fazie przygotowań i wstępnej realizacji."
    • Gość: anonim Młodzi zmieniają Lublin IP: *.vlan362.dengo.lubman.net.pl 23.01.07, 20:41
      Zastanawia mnie jedna rzecz. Z tego co wiem to Mlodziezowka PO to Mlodzi
      Demokraci(jak juz ktos napisal na forum). Dlaczego Pan Janusz tworzy jakies
      sztuczne struktury wokol Siebie? Czy przemawia przez to jego interesownosc???
      • Gość: bro Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:20
        wystarczy jedno pytanie: co Ty zrobiłeś, żeby było lepiej? zapoznaj się z
        projektami Akademii i przestań bredzić.
        • Gość: minus Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.ath0.raptor-ap-gliniana29.lubman.net.pl 23.01.07, 22:38
          Czy w "obronie" pana P. stoi tylko jedna osoba...bo przez cale forum powtarza
          sie jedno zdanie "a co Ty zrobiles zeby bylo lepiej" A jezeli juz sie pytasz to
          ja np. "zeby bylo lepiej": nie pisalem takich idiotycznych tekstow na forum jak
          Ty...no i w ogole nie jestem takim idiota jak
          Ty:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          PS Czy z zyciorysem pana P tez musze sie zapoznac zeby byc taki madry jak Ty???
      • Gość: Rudy Romek Re: Młodzi zmieniają Lublin IP: *.kul.lublin.pl 24.01.07, 11:36
        Tworzy bo MD nie ukłonili się wystarczająco nisko przed J.O. Januszem Palikotem.
        Dlatego znalazł ludzi którzy odpowiednio nisko schylają grzbiety,
    • Gość: hehe Młodzi zmieniają Lublin IP: *.eth0.raptor-cl-gliniana29.lubman.net.pl 23.01.07, 21:36
      No to juz teraz wszyscy wiemy jak to bedzie wygladalo... Posel Palikot bedzie
      mial wiele pomyslow ktore beda po prostu realizowane. No bo jak maja nie byc
      jak przy Prezydencie siedzi Pan Krzysio Łątka i reszta... Teraz mozemy czekac
      na kolejne realizacje jakze trafnych pomyslow Akademii...tylo dlaczego tylko 10
      a nie np 100 pomyslow...przeciez teraz to wszystko da sie zrobic:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka