Dodaj do ulubionych

Poczta do Sw. Mikolaja

21.11.01, 14:54
Kochani! Nie zwlekajcie z pisaniem listow do Sw. Mikolaja do ostatniej chwili,
bo potem poczta ma klopoty z dostarczeniem na czas i co niektorzy zaczynaja z
tego powodu watpic w jego istnienie. Pozwolicie, ze ja zaczne pierwszy.

Sw. Mikolaju! Dzieki za ubiegloroczne prezenty. Rozumiem, ze byly skromne bo
nie bylem zbytnio grzeczny. Bardzo Cie prosze o skorzane spodnie i
buty "cowboy'ki" z nabukowej skory. Dziekuje! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: eor Re: Poczta do Sw. Mikolaja IP: *.swipnet.se 21.11.01, 15:35
      Kochany Swiety Mikolaju,

Na poczatku mojego listu takze chcialbym Ci serdecznie podziekowac za
      zeszloroczne prezenty. Jestem Ci wdzieczny ze skierowales mnie wlasnie do tego
      sklepu do ktorego mnie skierowales wiedzac, ze maja obnizke na gumki
      recepturki. Jak wiesz do dzis mam przednia zabawe.

W tym roku nie mam szczegolnych wymagan. Moze zeby pokoj byl na swiecie i zeby
      wszyscy byli szczesliwi - tylko nie kladz mi tego pod poduszke, bo wiesz, ze
      lubie spac na plaskim.

Buziaki,
      Twoj eor
      • freon Re: Poczta do Sw. Mikolaja - eor 21.11.01, 19:12
        A dla siebie nic?

Moze opiszesz nam te zabawy z gumnka recepoturka? :o)
      • Gość: Paul Re: Poczta do Sw. Mikolaja IP: 208.130.53.* 21.11.01, 19:28
        Drogi Swiety Mikolaju!
        Ja chce byc taki madry jak eor i taki ladny jak mopsio. Chce, zeby w Lublinie
        powstalo wiecej sciezek rowerowych, a mniej pomnikow "ku trzci". Chce, zeby w
        Polsce dresy wyszly z mody, doslownie i w przenosni. Chce przy nastepnej
        sposobnosci dopasc ta gnide kryjaca sie pod przezwiskiem hans i przestrzelic mu
        kolana. Chce "zatkania" dziury ozonowej i pokoju na swiecie. Pragne z calego
        serca, by nowy alfas mojej bylej zony zgubil saxofon i wpadl pod samochod.
        Chce by moja "ex" zdecydowala sie w koncu o co jej w tym zyciu chodzi, bo jak
        tak dalej pojdzie, to dostanie karte stalego klijenta w "darmowej klinice dla
        kobiet" (nie wiem jak przetlumaczyc). Prosze, o rozum i sumienie dla polskich
        politykow, oraz egzekucje niejakiego Pana Leppera, teraz wicemarszalka sejmu,
        lecz niech bedzie to ostatnia egzekucja w Polsce. Prosze o rozum dla polskich
        kierowcow, uganiajacych sie po polskich drozkach z predkoscia 200 km/h. W
        koncu prosze o predka smierc dla siebie z rak muzulmanskich terrorystow, bo
        dusic sie w agonii, ani skakac z plonacego wiezowca z 50 pietra, bez
        spadochronu nie chce. Amen.
        Serdecznie dziekuje za uprzejme wysluchanie moich prozb. Z wyrazami szacunku,
        Paul
        • freon Re: Poczta do Sw. Mikolaja 22.11.01, 23:24
          Taki rysunek kiedys byl Mleczki

Dziewczynka sie modli i mowi: I jeszcze prosze Cie o orgazm dla cioci Helenki...
          • Gość: Paul Re: Poczta do Sw. Mikolaja IP: *.proxy.aol.com 23.11.01, 02:02
            freon napisał(a):

> Taki rysunek kiedys byl Mleczki
            >
            > Dziewczynka sie modli i mowi: I jeszcze prosze Cie o orgazm dla cioci Helenki..
            > .
            Ja modle sie o orgazm dla freon i wszystkich uczestnikow tego forum (nie
            wylaczajac siebie). Uszanowanie.
            Paul

• freon Re: Poczta do Sw. Mikolaja 23.11.01, 12:32
              O moje przezycia prosze sie nie martwic i modlic za siebie.
              • Gość: Paul Re: Poczta do Sw. Mikolaja IP: *.proxy.aol.com 23.11.01, 18:24
                freon napisał(a):

> O moje przezycia prosze sie nie martwic i modlic za siebie.
                Moj Boze, prozba, czy grozba? A wlasnie nie, droga freon, na zlosc tobie bede
                sie o ciebie/twoje przezycia modlil CO DZIEN ;-). Nie zaznasz spokoju,
                spokojnego dnia, ani godziny, a ja sobie bach na kolanka i juz sie po cichutku za
                ciebie modle, hihihi.... ;-). Pozdrawiam.
                Paul

• laura! Re: Poczta do Sw. Mikolaja 23.11.01, 18:45
                  No tak, widze Eor że przytrafiła nam się ta sama frakcja Mikołajów
                  naciągających na gumki. Ja w zeszłym roku poprosiłam o chińską gumkę pachnącą i
                  co.... a jakże przyniósł, mogłam nawet sama wybrać ale tylko spośród
                  śmierdzących.
                  Dlatego w tym roku, jak już zdążyłam nieśmiało napomknąć ciągnąc Mikołaja za
                  płaszcz gdy jadł pomidorową, poproszę o cebularza... byle nie tego samego,
                  którego dostał Antek w zeszłym roku.
                  Nie śmiem prosić o wiecej ale oprócz tego chciałabym dostać kółko graniaste
                  cztero-kanciaste, gdyż do tej pory nie wiem co to jest i bardzo chciałabym się
                  dowiedzieć.

Z góry dziękuję i szybkiej realizacji winszuję.
                  • Gość: eor Re: Poczta do Sw. Mikolaja ws. Lucy i Laury IP: *.swipnet.se 24.11.01, 15:56
                    To ja jeszcze poprosze Sw.Mikolaja, zeby dal jednak cos Lucy. Niech zostawi jej
                    czego ona chce, ale niech doda jej to o czym po cichu marzy.

I niech zapomni o kolku graniastym dla Laury. Juz wyslalem do niej szwedzkie
                    kolko pod nazwa Grannafiraanlarscirkel. I nie mysl Mikolaju, ze fakt, ze kolko
                    to dotrze do niej z polnocy Europy upowaznia Cie do odfajkowania Laury w swoim
                    kalendarzu.
                    Sciskam Cie Mikus, eor
                    • lucy_z Re: Poczta do Sw. Mikolaja ws. Lucy i Laury 24.11.01, 19:27
                      Gość portalu: eor napisał(a):

> To ja jeszcze poprosze Sw.Mikolaja, zeby dal jednak cos Lucy. Niech zostawi jej
                      >
                      > czego ona chce, ale niech doda jej to o czym po cichu marzy.
                      >
                      > I niech zapomni o kolku graniastym dla Laury. Juz wyslalem do niej szwedzkie
                      > kolko pod nazwa Grannafiraanlarscirkel. I nie mysl Mikolaju, ze fakt, ze kolko
                      > to dotrze do niej z polnocy Europy upowaznia Cie do odfajkowania Laury w swoim
                      > kalendarzu.
                      > Sciskam Cie Mikus, eor

Och! Dopiero zobaczyłam ten post:) Dziękuję:)))

Jakiś Ty d o b r y;))))
                    • laura! Re: Drogi Eorku................. 24.11.01, 22:40

Piszę do Ciebie ten list, aby złożyć podziękowania za te cudne, szwedzkie
                      kółko, które dla mnie nabyłeś. Co prawda nie dotarło jeszcze do mnie, ale
                      zawsze to milej od razu podziękować, na wypadek gdyby darczyńca miał się
                      rozmyślić. Dręczy mnie tylko jedna myśl, skoro nie wiem jak wygląda kółko
                      graniaste, to skąd będę wiedzieć, że właśnie do mnie dotarło.
                      Nagle w moim domku pojawi się cos czego nie znam i skąd mam wiedzieć, że to nie
                      jedna z tysięcy rzeczy, które nie wiem jak wyglądają. Mogę sobie na przykład
                      pomyśleć... a może to raszpla a może pucunfla.
                      Eorku, proszę więc jak będziesz wysyłał to kółko, to żebym wiedziała, że już
                      leci , krzyknij głośno „JUŻ”.
                      Twoja Laurka
    • Gość: empi Re: Poczta do Sw. Mikolaja IP: *.ltk.com.pl 23.11.01, 20:19
      Św. Mikołaju, już Ty dobrze wiesz co ja chcę!!!!!!!!!!!!!
      • lucy_z Re: Poczta do Sw. Mikolaja 23.11.01, 22:08

Św. Mikołaju:) Proszę, nic mi nie dawaj;) Zostaw mi to co mam do tej pory,
        włącznie z latkami, więcej nie chcę;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka