Gość: hm` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 00:42 No mowcie jak bylo???????? ;]]]]]]]] pozdr. hm` pijany bo pil Wasze zdrowie. I trzy razy poprawial literki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: Jak bylo?????????????? ;]]]]] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 00:56 Jestem pewna, że przytłaczająca większość ze spotkania tez musi poprawiać literki, hehehe. Tak jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Jak bylo?????????????? ;]]]]] 18.04.03, 16:42 Ronju, o tej porze (mam na myśli porę, o której pisałaś) byłem jeszcze na piwku z Lodbrokiem ;) A było suuuuper. Parafrazując Mistrza Witolda: koniec i bomba, a kto nie był ten trąba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: a fotki kiedy beda????? IP: *.lublin.mm.pl 18.04.03, 23:54 Może jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja I gdzie tu sprawiedliwość?:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 09:56 Ktoś musi poprawiac literki, żeby pić mógł ktoś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: I gdzie tu sprawiedliwość?:))))) IP: *.proxy.aol.com 19.04.03, 23:37 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ktoś musi poprawiac literki, żeby pić mógł ktoś;))) Rondja! what is this? literki czy litrowki??????//aaaaaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś