antonina_74 18.01.06, 11:14 Czy orientujecie się może gdzie można kupić/zamówić starsze numery Misia Bruno? Brakuje mi nr od 3 do 8 włącznie. A może ktoś na forum może odsprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 18.01.06, 16:07 Możesz zamówić archiwalne numer ja zamawiałam 9 , bo jakoś przegapiłam ją w sklepie jeszcze nie dostałąm , bo na przesyłkę czeka sie 6 tygodni . Numer telreefonu jest w środku ksiażeczki na drugiej stronie , ale trudno się dodzwonić i bez przerwy przełanczają , ale się udało ( przyślą za zaliczeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 28.02.06, 14:53 Po długim oczekiwaniu właśnie dostałam zapłaciłam za przesyłkę 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 28.02.06, 15:10 a ja odkryłam że wydaje go wydawnictwo w którym pracuje przyjaciółka i kupiła dla mnie wszystkie brakujące nr. Teraz mam 28 misiów Bruno które mieszkają wszędzie a najchętniej pod kanapą )) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Miś Bruno, archiwalne numery 01.03.06, 13:14 antonina_74 napisała: > a ja odkryłam że wydaje go wydawnictwo w którym pracuje przyjaciółka i > kupiła dla mnie wszystkie brakujące nr. Teraz mam 28 misiów Bruno które > mieszkają wszędzie a najchętniej pod kanapą )) A dlaczego masz az 28 misiow? Do tej pory bylo 13 numerow, wiec u mojej corki mieszka 26 miskow. Chyba, ze masz juz lazienke, o ktora nieustannie dopytuje sie moja corka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 01.03.06, 13:37 a może i 26 jakoś mi się wydawało że ostatni numer był "14" ale rzeczywiście łazienki jeszcze nie mamy - a syn czeka. Przy tej ilości misiów łatwo o pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 20.03.06, 13:22 u nas Misie Bruno zajęły domek dla lalek. Wychodzą z niego codziennie. Dzień bez Bruna niezaliczony. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka224 Re: Miś Bruno, archiwalne numery 06.01.14, 00:25 hej. Widzę że post dość stary... Ale poszukuję kogoś kto ma na odsprzedanie chociaż parę misiów... W obecnym czasie ciężko o te figurki... A synek się dopomina, bo ma 2 ale to za mało... Proszę o maila Yvette21@interia.pl. Pozdraiwam.. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś