Gość: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:01 Czy ktoś możemi powiedzieć coś o dr. Czekierdowskiej. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baśka Re: dr. Czekierdowska IP: *.lublin.enterpol.pl 03.03.07, 12:44 To bardzo nieprzyjemna i nie bezinteresowna baba.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dr. Czekierdowska ,dr.Czekierdowski (jej syn) IP: 212.106.20.* 03.03.07, 20:59 Z dr,Czekierdowską nie miałam na szczęście do czynienia ale słyszałam że nie należy do najprzyjemniejszych lekarzy.A czy ktoś może zawiódł się na jej synu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: dr. Czekierdowska ,dr.Czekierdowski (jej syn) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:56 Dzięki za odpowiedź bo już miałam do niej się udać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: dr. Czekierdowska ,dr.Czekierdowski (jej syn) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:10 Cała ciąze prowadził mi dr Czekierdowski i nie mam mu nic do zarzucenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: dr. Czekierdowska ,dr.Czekierdowski (jej syn) IP: *.xdsl22.zyxel-1600-tpsa.lubman.net.pl 18.03.07, 00:01 A ja syna nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re:,dr.Czekierdowski (jej syn)do mag IP: 212.106.17.* 18.03.07, 08:51 Czy zawiodłaś się też na tym panu doktorze?Podobno taki super ma sprzęt i taki dobry specjalista a nie wykrył na usg że dziecko ma wadę genetyczną.No cóż można się pomylić w płci ale nie zobaczyć przez całą ciąże,że jest coś nie tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re:,dr.Czekierdowski (jej syn)do mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:25 Witaj Własnie zastanawiam sie nad wyborem lekarza prowadzącego ciaże; poprzednia prowadził mi dr Czekierdowski..no i pewnie gdyby nie fakt ze maluch zmarł z powodu nie wykrytej przez nikogo wady serduszka, równiez bym go wybrała teraz, a ze wszystko potoczyło sie jak ww mam wątpliwości-choć jak pisałam post wcześniej nie mam jakis zarzutów do jego prowadzenia ciazy. Zastanawiam sie nad dr Robakiem?? W każdym raie czy mogłabys mi cos blizej napisać o tym że dr nie wykrył wady?? nie skierował cie na amnio??jeśli chesz możesz na priv Odpowiedz Link Zgłoś