lilivampire 25.03.07, 22:49 Czy w Lublinie są dostępne kosmetyki Heleny Rubinstein? Jeśli tak, to gdzie? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam słodowy Re: Helena Rubinstein IP: *.blue-net.com.pl 25.03.07, 23:27 lilivampire napisała: > Czy w Lublinie są dostępne kosmetyki Heleny Rubinstein? Jeśli tak, to gdzie? > Z góry dziękuję za odpowiedzi :) > Oryginalne nie, ale wystarczy trochę czosnku, trochę cebuli i zapach a la Rubinstein gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Helena Rubinstein 25.03.07, 23:46 Dzięki za poradę, ale ja nie szukam perfum (a są w ogóle?). I cieszę się, że w tym mieście sa jeszcze jacyś dowcipni ludzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: Helena Rubinstein 26.03.07, 00:43 Gość portalu: adam słodowy napisał(a): > > Oryginalne nie, ale wystarczy trochę czosnku, trochę cebuli i zapach a la > Rubinstein gotowy. zapomniałeś o śledziu... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Helena Rubinstein 26.03.07, 01:21 Chyba jednak nie ma : firmy2.pkt.pl/slowo_miasto/index.php?l=h&p=43 Ale w necie troche tego jest ,poszukaj .(Google) Nie moge ci nic wkleic bo bede oskarzona o robienie reklamy. :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Helena Rubinstein 26.03.07, 08:45 Mogą być, ale nie musząa w Galerii Centrum, w perfumerii w Leclec na ul. Zana oraz na ul. Chopina na rogu naprzeciwko sklepu Adam - sklep z perfumerią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Helena Rubinstein IP: *.speed-net.pl 26.03.07, 11:05 Wczesniej na pewno były w Galerii Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Helena Rubinstein 26.03.07, 20:55 W GC nie było. Pojechałam do GO i kupiłam w Marionnaud. Tam jest stoisko :) Dzięki wielkie za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rża małpa Re: Helena Rubinstein IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:06 Niestety nie ma. najbliżej w GC w Warszawie. Firmowy sklepik jes5t też na Floriańskiej w Krakowie ale niestety mojej ulubionej wody toaletowej zielona Art of Spa juznie produkują :( Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Helena Rubinstein 27.03.07, 00:28 A właśnie, że można znaleźć, chociaż na pewno nie pełny asortyment. Mi chodziło o korektor pod oczy i znalazłam bez problemu. No... może był jeden problem... B. trudno było mi się rozstać ze 160 zł...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Helena Rubinstein IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:43 A gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Helena Rubinstein IP: *.szwajcarska.pl 27.03.07, 14:28 Przecież napisała wyżej gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś