ejno Re: Bezsenność II 27.11.03, 22:29 No a mi sie cos spac chce wiec dzis bezsennosci nie bedzie:)Aaaaaaaaaaale mi sie zieeeeeeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)Dobranoc nocnym markom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Bezsenność II IP: *.resetnet.pl 27.11.03, 23:55 Ja tam też nie "Markuję" swoje senności .. idę spać . Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 29.11.03, 01:12 Gość portalu: Z:Đ napisał: > Ja tam też nie "Markuję" swoje senności .. idę spać . to ja też... choć parę dni później;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 04.12.03, 02:27 hmmm, no to chyba po spaniu:((( Bede sie bujal po nocy samotnie... Niby w swoim, a jednoczesnie takim obcym i pustym pokoju...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 04.12.03, 11:09 swojadroga napisał: > hmmm, no to chyba po spaniu:((( Bede sie bujal po nocy samotnie... Niby w swoim, a jednoczesnie takim obcym i pustym pokoju...:((( > a fotel bujany posiadasz?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 04.12.03, 22:32 Fotela niestety nie posiadam, ale mam swój wielki i szeroki parapet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 04.12.03, 22:43 swojadroga napisał: > Fotela niestety nie posiadam, ale mam swój wielki i szeroki parapet:))) > samobójca się buja na parapecie... ale chyba częściej na cudzym;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 04.12.03, 23:24 Nawet gdyby mi się udało wypaść z wewnętrznego parapetu do długo bym nie spadał... do ziemi miałbym jakiś metr;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 04.12.03, 17:10 Wrocilam z pracy i zamierzam dzis spedzic senna noc.Bralam udzial w wypadku autkowym wiec sen chyba bedzie wskazany.Ide spac o 20 i przespie 10 godzin.Przespie azebym padla w tym snie:)Wiec zawczasu mowie dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 04.12.03, 22:47 czarna33 napisała: > Bralam udzial w wypadku autkowym wiec sen chyba bedzie wskazany. swoim autkiem?? cała jesteś?? ;)) ale nie będę głośno krzyczeć, bo cię obudzę... śpij spokojnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 05.12.03, 00:20 Hmmm niezbyt to miła wieść, ale mam nadzieję że nic poważniejszego ci się nie stało. A sen to podobno najlepsze lekarstwo więc śpij jak najdłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 05.12.03, 03:39 To wcale nie jest bezsenność :D Poprostu się z kimś umówiłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 05.12.03, 10:34 swojadroga napisał: > To wcale nie jest bezsenność :D Poprostu się z kimś umówiłem :D > nie pytam czy z kims z innej strefy czasowej?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 06.12.03, 01:03 Geografie miałem dawno już, ale jeśli mnie pamięc nie myli to ta sama strefa czasowa, tylko region inny;))) BTW Jakoś się ostanio małosenny zrobiłem;))) To napewno przez tą kawę;))) Już do trzech dziennie bez drżących rąk przywykłem;))) Więc w takim razie dzisiaj szybciutko idę do łózeczka;))) Najpierw jednak na parapet znowu;))) Trzeba raka nakarmić;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 06.12.03, 01:19 A ja sie jutro wyspie :)) Nie wiem o ktorej dzis pojde spac, bo fajnie mi sie gada :) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 06.12.03, 01:56 Postanowiłam że jednak pójde już spać i przy okazji sobie 600 upoluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 06.12.03, 01:58 Iiiiiiii.... we głowie mi sie chyba pomieszało i cyferki mi się poprzestawiały hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 06.12.03, 19:08 ale 560 upolowałaś:)) pozdrowionka senne choć dopiero wieczorne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 07.12.03, 03:41 Odnoszę dziwne wrażenie, że do stycznia czekają mnie bezsenne noce i bedę stałym gościem tego wątku ;))) Może i lepiej, że bezsenna noc będzie??? Jeśli mam się obudzić w odorze męskiego towarzystwa w moim łóżku... ;))) Na szczęście tylko tej nocy jest taka straszna perspektywa poranka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bezsenność II 19.12.03, 22:19 Łoj dzis nici z bezsennosci, kleja mi sie oczeta jak nigdy. Zycze spokojnej nocki i odjechanych snow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 07.12.03, 08:55 Czemu ja nie mogę dłużej spać?To niesprawiedliwe...wszyscy śpią tylko ja nie mogę:(( Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 07.12.03, 21:38 Chyba mnie złamało po wczorajszej imprezie i ta noc chyba nie będzie taka bezsenna... Jutro wcześnie rano trzeba mi wstać, więc do łóżeczka popędzę za chwil kilka... Oby się to nie skończyło nocnym wstawaniem ;))) Na wszelki wypadek powiem wszystkim: DOBRANOC... ŚNIJCIE SŁODKO...(to dla wszystkich forumowiczów) A CZARNA ZNA DALSZY CIĄG ŻYCZEŃ SENNYCH (które są tylko dla Czarnej) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 07.12.03, 23:09 Pewnie,że znam...:)Dobranoc pchły na noc,karaluchy pod poduchy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 09.12.03, 05:23 hmm... ciekawe... o tej porze tu dawno nie byłem ;))) ale wpisuje się już chyba tak z przyzwyczajenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 11.12.03, 04:48 Koncowke roku mamy i wszyscy koryguja swoje rozklady jazdy, no to i ja to poczynilem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 11.12.03, 04:50 Piszac wszyscy mialem na mysli PKP :D Przez ta swoja zmiane rozkladu pokrzyzowali mi plany :( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 11.12.03, 12:55 a moze twoj powod bezsennosci jest taki?? serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42478,1800613.html Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 11.12.03, 20:39 Rena przerazilas mnie :((( ale podoba mi sie ta kwestia z relaksem ;))) A teraz Cie zmartwie... chyba po bezsennosci!!! bo sie lekko rozchorawalam cala taka;))) Moze paradoksalnie choroba spowoduje ze znowu bede sypial normalnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 12.12.03, 00:01 Cichutko i spokojnie sie zrobiło.Nocka ciemna,pięknie granatowa...nie da się odróżnic lasu od nieba.Śpijcie spokojnie Kochani... Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 12.12.03, 05:34 :( A mialo byc tak pieknie i mialem spac:( No to zabieram sie za ksiazke... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 13.12.03, 07:21 Dzien Dobry...Gdzie to mozna leczyc albo czym? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 18.12.03, 00:56 czarna33 napisała: > Dzien Dobry...Gdzie to mozna leczyc albo czym? Dobranoc, ja jestem zupełnie zdrowa... i chyba się zakochałam... ale ciiiii;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 18.12.03, 11:55 dociek napisał: > Czy kochać warto?! > By serce rozdarto! Chor odpowiada: "warto, warto, warto...." A echo: "rozdarto, rozdarto, rozdarto..." ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 19.12.03, 00:35 Koszmarnie bezsenna noc.Pusta jakas i przerazliwie zimna...Nic nie pomaga:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez Re: Bezsenność II IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 00:41 a moze by tak sie przespac, panie, i stukac bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 19.12.03, 12:41 Gość portalu: bez napisał(a): > a moze by tak sie przespac, panie, i stukac bez sensu? spiac stukac?? jak to sie robi?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bezsenność II 19.12.03, 22:21 Łoj dzis nici z bezsennosci, kleja mi sie oczeta jak nigdy. Zycze spokojnej nocki i odjechanych snow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 20.12.03, 01:42 Jakie nici ? Tylko jedna nić ;) Przejęłam od Ciebie bezseność.Ktoś nieśpi, żeby spać mógł ktoś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr mr Re: Bezsenność II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 03:24 no to ja chyba teraz paleczke po niteczce przejme...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność II 20.12.03, 07:07 Nitkaaaaaaaaaa Ty zyjesz!!!!!Krotka to byla nocka...malo spalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 20.12.03, 20:45 Tak żyje, choć od czasu do czasu muszę się uszczypnać żeby stwierdzić że to nadal prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 21.12.03, 02:11 a ja mówię grzecznie dobranoc i kładę się do łóżeczka o całkiem jeszcze przyzwoitej porze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 21.12.03, 03:02 A czy taka pora jest jeszcze przyzwoita? Ja własnie o takiej dziś mówię dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr mr Re: Bezsenność II IP: *.energis.pl 21.12.03, 04:07 Hmm no to ja nic nie mowie na temat przyzwoitosci pory ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 22.12.03, 00:29 Ja też już opuszczam Bezsenność... piękna to kraina, ale czasem męcząca;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr mr Re: Bezsenność II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 01:47 lomatulu dzisiaj chyba bedzie ciezka noc...:((( Bol brzucha jest przeokropny...:((( moze kilka papierosow pomoze...i odwiedziny miejsca, gdzie nawet krola na piechote wysylali...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 23.12.03, 10:26 Gość portalu: mr mr napisał(a): > (...) Bol brzucha jest przeokropny...:((( moze kilka papierosow pomoze...i odwiedziny miejsca, gdzie nawet krola na piechote wysylali...;))) takie obzarstwo... przed swietami... ech.. poscic, poscic do wigilii;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr mr Re: Bezsenność II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 18:55 wlasnie nic nie jadlem tylko kawe wypilem... ale sen zaleczyl bol... udalo sie po kilku godzinach zasnac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 24.12.03, 01:17 Bezsenność usprawiedliwiona,po cięzkiej pracy należy się chwila relaksu przy komputerze,ale teraz już pójdę spać.Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 24.12.03, 11:07 wrocilem i stuknalem sobie 6-setny post :))) hmm i pisze tu o godzinie nie wskazanej dla tematu;))) ale czuje sie usprawiedliwiony, poniewaz mialem bezsenna noc ale nie moglem tu zawitac:( Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 25.12.03, 22:53 Dobranoc...;))) Dzisiaj mam ochote na senna noc...i mam nadzieje sie obudzic rano i powiedziec komus bliskiemu "dzien Dobry..." Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bezsenność II 25.12.03, 22:56 Ja dzis chyba posiedze przed tv bo spac ni cholery mi sie nie chce a poza tym walnelam sie niechcacy popoludniu i nie usne o!Wszystkim usypiajacym slodkich snow zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 26.12.03, 01:44 Wspomnienia..przekleństwo nocy.Chyba lubię się zadręczać wyciagając je na wierzch, niby słodkie, tylko czemu mi tak gorzko w ustach ? Już obiecywałam sobie żadnych wspomnień, wracania do przeszłości i co ? I nic, nie umiem od tak tego zostawić i zdarza mi sie od czasu do czasu otwierać znów te same drzwi. Mam nadzieję zamknąć je kiedyś na klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Bezsenność II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 04:10 Nie spie bo lubie noce niespane ,zaczytane zasluchane w cisze z usiadywaniem mebli i poruszeniem firan od otwartego okna . Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 27.12.03, 23:53 srebrny blask monitora nie zakłóca złotego blasku światełek na choince... ciepło, cicho... bajkowo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 28.12.03, 00:35 Przyjemny wieczór z muzyką płynąca prosto do ucha i kieliszkiem martini w dłoni. Nawet lubie taką bezsennosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 28.12.03, 00:37 ale martini najlepiej smakuje w lublinie;)) dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 28.12.03, 00:44 Masz całkowita rację Renka :)Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 30.12.03, 01:45 Cholerka spac nie mogę a rano trzeba wstać. Dopadła mnie prawdziwa bezsenność,buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 30.12.03, 02:00 Dobra postanowiłam idę do łóżka, najwyżej będę się przewracać z boku na bok i może w końcu "zmęczę" tak że sen przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 31.12.03, 23:04 Ta noc to chyba obowiazkowo bezsenna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 01.01.04, 02:47 zapomniałam wam powiedzieć, że was uwielbiam i tęsknię i szlocham i idę zaraz spać;)) dobranoc zabawieni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 02.01.04, 00:35 A my też Cię uwielbiamy ,tesknimy, szlochamy i ja zaraz idę spać :)Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 03.01.04, 00:12 Wszyscy w kolo spia... tylko nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność II 03.01.04, 01:01 Nie wszyscy...ale ja idę właśnie spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 03.01.04, 01:11 no ladnie :( jeszcze mnie nitko dobijaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bezsenność II 03.01.04, 01:38 moze sprobuje sie znowu polozyc...moze sie uda nie tylko zamknac oczka, ale zapasc w blogi, slodki i piekny sen... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność II 04.01.04, 00:12 Swoją drogą to... w Lublinie tak trudno usnąć?? klimat nie sprzyja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Bezsenność II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 04:42 Dzien Dobry wszystkim ,ktorzy o tej godzinie wstali po cos tam...ja jeszcze nie dotknolem Morfeusza ,wiec zycze wam niech ten dzien bedzie przyjazny ,cieply serdeczny,i bez trosk.A przyslowie na ten czas dla bezsennych sprzyjajace: Na Nowy Rok przybywa dnia na barani skok ,na Trzech Kroli godzine . Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bezsenność II 05.01.04, 22:34 Wszystkim bezsennym zycze udanej nocy:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś