Dodaj do ulubionych

Komunikacja nocna jest popularna

IP: *.chello.pl 03.04.07, 01:01
Kurier z 02.04.2007

LUBLIN

Ponad 2200 pasażerów skorzystało z komunikacji nocnej w pierwszy weekend jej
działalności. MPK jest wyraźnie zadowolone z tego wyniku. Potwierdziły się
też obserwacje z pierwszej nocy jej kursowania: najpopularniejszą linią jest
303, po niej 301. Najmniej pasażerów korzysta z linii 302.

– To był zdecydowanie dobry weekend dla komunikacji nocnej – stwierdza
Stanisław Wojnarowicz, rzecznik MPK. – W ciągu całego weekendu nasze nocne
autobusy przewiozły łącznie 2250 pasażerów. Najwięcej w weekend z soboty na
niedzielę.
MPK nie kryje satysfakcji, ale trzeba zaznaczyć, że wyraźnie bało się tego
pierwszego weekendu komunikacji nocnej. Krótko przed premierą spółka
spróbowała wpłynąć na prezydenta Lublina, by odłożył nocne kursy do 12
kwietnia, czyli po Wielkanocy, argumentując zwłokę mniejszym zainteresowaniem
ofertą w okresie wielkiego postu.
Potwierdzają się obserwacje z premierowej nocy: pasażerowie to ludzie młodzi,
którzy wracają autobusami MPK z centrum. Najbardziej uczęszczana linia to
303, po niej 302 i na końcu 301. W ciągu wszystkich nocy w autobusach nie
zanotowano chuligańskich incydentów – kierowcy nie mieli kłopotów z
pasażerami.
W zbliżający się świąteczny weekend nocne autobusy, zgodnie z wcześniejszymi
ustaleniami, nie wyjadą na lubelskie ulice. Komunikacja nocna powróci 12
kwietnia. MOUL
Obserwuj wątek
    • Gość: lbn Na pochybel wiejskiemu Aronowi-Heńkowi ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:28
      Cieszy mnie, że w końcu jego podatki idą na coś pożytecznego ))) Przyjechał cham do miasta, niech się asymiluje )))
      • aron2004 Re: Na pochybel wiejskiemu Aronowi-Heńkowi ))) 03.04.07, 11:53
        zobaczymy jak zdemolują jakiś autobus, czy będzie opłacalna. Podejrzewam, że
        niekoniecznie.
        • Gość: lbn Re: Na pochybel wiejskiemu Aronowi-Heńkowi ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:48
          A nic mnie to nie obchodzi. Ważne, że płacisz !!! Ze swoich podatków !!! ))))))))))))))))) Na moją komunikację !!!!!! )))))))))))))
          • Gość: aron pewnie co to cię obchodzi IP: *.lublin.enterpol.pl 03.04.07, 14:22
            pewnie co to cię obchodzi że ktoś cię dotuje. Myślę, że wkrótce ze swoich
            podatków będziesz płacił na naprawy autobusów zdemolowanych przez pijaków
            • Gość: lbn Re: pewnie co to cię obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:39
              >pewnie co to cię obchodzi że ktoś cię dotuje.

Ty chyba podparczewski głupolu nie rozumiesz słowa pisanego. Więc ci powtórzę - obchodzi mnie, że ktoś mnie dotuje. Ty mnie dotujesz, przesiedleńczy burak spod Parczewa i dlatego jestem rad !!! ))) Ja płacę na KRUS-y nierobów rolników, z twoją zapewne rodzinką na czele, ty płać na moją nocną komunikację !!! )))))

>Myślę, że wkrótce ze swoich
              >podatków będziesz płacił na naprawy autobusów zdemolowanych przez pijaków

Bardzo chętnie ))) Po to płacę podatki. Ale najzabawniejsze jest to - że ty, ćwok parczewski także będziesz na to płacił ))) I to mnie cieszy )))

Prościej nie umiem. Pismem obrazkowym ci tego nie wyrażę - musisz pojąć )))
              • sothink Re: pewnie co to cię obchodzi 03.04.07, 17:54
                hehehe, ale najśmieszniejsze jest to, że każdy wchodzi mimo woli w "polemikę" z
                tym niedorozwiniętym pajacem:)
              • aron2004 Re: pewnie co to cię obchodzi 03.04.07, 18:38
                miejmy nadzieję, że zniszczenia w autobusach będą tak duże, że komunikacja
                nocna zostanie zlikwidowana.
                • Gość: Mister MR Re: pewnie co to cię obchodzi IP: *.chello.pl 03.04.07, 19:06
                  To kup sobie kij baseballowy wejdź do autobusu i tłucz szyby! Daj w pysk
                  kierowcy, wybij zęby paru zapitym studenciakom którzy tylko chleją, pozabieraj
                  im portfele i komórki! Na co czekasz! W czwartek po 23 na Litewskim i do dzieła
                  Aron! Przyczyń się do likwidacji komunikacji nocnej, bo klepaniem w klawiaturę
                  niewiele zdziałasz! Co tam paru internaurów...Niech cały Lublin w końcu usłyszy
                  Twój sprzeciw!
                  • aron2004 Re: pewnie co to cię obchodzi 03.04.07, 22:31
                    czemu ja mam niszczyć autobus? Ja w nocy śpię. Autobusy zniszczą ci co nimi
                    jeżdżą. Już im się nie podoba, że sieciówki nie obowiązują w nocnych, to pewnie
                    niedługo zaczną się demolki.

• Gość: lbn Aron do psychiatryka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:18
                      Próbowałeś się kiedykolwiek leczyć? (na głowę oczywiście)
                      • sothink Re: Aron do psychiatryka !!! 04.04.07, 11:07
                        Do psychiatryka idą ludzie z zaburzeniami, często ludzie uzdolnieni, a on po
                        prosto jest głupi jaś. Żadne leczenie nie pomoże. To jakby z małpy próbować
                        zrobić inżyniera.
                        • aron2004 sothink do wrocławia! 04.04.07, 23:09
                          Sothink do Wrocławia!
                          • Gość: lbn Re: sothink do wrocławia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:20
                            Uspokój się czubku.
                • Gość: lbn Już wiem kto rzuca kamieniami w pociągi )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:17
                  >miejmy nadzieję, że zniszczenia w autobusach będą tak duże, że komunikacja
                  >nocna zostanie zlikwidowana.

No i już wiemy, kto rzuca kamieniami w pociągi Lublin-Warszawa ))).......

Rodzinka przygłupawego Aronka, by zmniejszyć konkurencję )))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka