Gość: Zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 23:43 Pan Podkanski jest przeciw? Tak? To dlaczego jego syn pracuje tam gdzie pracuje? Też jest przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZZ Eurosceptyk? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 09:35 Zamiast słowa "eurosceptyczni" należy używać "promoskiewscy" bo tak w rzeczywistości jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: Eurosceptyk? IP: *.tulane.edu 18.05.03, 17:28 Gość portalu: ZZ napisał(a): > Zamiast słowa "eurosceptyczni" należy używać "promoskiewscy" bo > tak w rzeczywistości jest. =============================================================== Nie wiem na ile on jest "promoskiewski" ale z cala pewnoscia Podkanski to demagog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyl Re: Referendalne gadanie w TV IP: *.ltk.com.pl 18.05.03, 11:41 Ci którzy nie mają nic (zupełnie nic) do powiedzenia chcą się chociaż wygadać jak bardzo są przeciwni UE i jak bardzo ona nam zaszkodzi i ile na niej stracimy, ale żadnych konkretów nie są w stanie podać. Najbardziej żałosne jest to że pieniądze z UE im nie przeszkadzają mało tego bardzo chętnie wyciągają po nie rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyl Re: Referendalne gadanie w TV IP: *.ltk.com.pl 18.05.03, 11:44 Pecunia non olet, tą paremię musi znać każdy kandydat na polityka żeby mógł ją później wykorzystać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z UE Re: Referendalne gadanie w TV IP: 194.165.165.* 19.05.03, 01:04 Ja juz jestem w UE i zamiast 1200 zl w polsce zarabiam 9000 zl na miesiac robiac to samo co w polsce, dla pana Zdzislawa to pewnie malo:). Ale napewnie takim politykom lepiej opwiadac takie koszaly bo maja wiecej do stracenia i latwiej im rzadzic biednymi niz bogatymi. Panowie z PSL - KROWY DOIC - wasz czas sie skonczyl, dajcie mlodym ludziom zyc po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedet Re: Referendalne gadanie w TV IP: *.lublin.pl 19.05.03, 13:13 Panie Podkański, pan najchętniej widziałby Polskę w unii z Białorusią. Dla pana koszty, które już ponieśliśmy (także rolnicy)można lekką ręką przekreślić. Swoimi demagogicznymi przemówieniami chce pan zdobyć poklask niedoinformowanych i zrobić karierę polityczną. Co będzie się w Polsce działo po zwycięstwie eurosceptyków (oby nie), to dla pana mało ważne. Grunt, że pan znajdzie się na szczytach politycznych. Dla mnie jest pan egoistą, którego nie obchodzi ani przyszłość Polaków, ani przyszłość polskich rolników lecz własna kariera polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Referendalne gadanie w TV IP: *.ker01.gwc.hol.gr 20.05.03, 16:35 czy ktos wreszcie kiedys pacyfikowac te klamstwa, ktore bez zadnego wstydu opowiadaja niektorzy "politycy". Panie Podkanski czas zajac sie wlasnym gospodarstwem! I niech sie Pan nie boi. Pana nikt nie wyruguje. Bo go przeciez nikomu Pan gospodarstwa nie odda. Czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś