nabucco1954 16.04.07, 20:25 warto poczytać ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=253&w=60118627&v=2&s=0 Jak widać ten debil nie tylko nam w Lublinie doskwiera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: kilka opinii chełmian o sawie: 16.04.07, 20:46 przypominam o netykiecie: Nie przeklinaj. Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: kilka opinii chełmian o sawie: IP: *.lublin.mm.pl 16.04.07, 20:48 jak mnie obrażają to nie reagujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: sawa-antyforum w Chełmie 16.04.07, 22:37 Bosmanie,Twoje wezwanie narusza netykietę: Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców pzdr. ------------------------------------- Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat. Internetowa "odwaga" jest najlepsza bo tańsza od sms'owej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: sawa-antyforum w Chełmie 16.04.07, 22:42 Pamiętam,że kiedyś za drobne żarty miałem kilka godzin w zawiazach na tym portalu,a ten dalej pluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfaku..kfakfa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ekspert ds.wszelakich IP: *.centertel.pl 17.04.07, 11:45 Czy ekspert to ktoś kto zna doskonale jedna dziedzinę i pokrewne czy zna sie na wszystkim. Ja znam "eksperta z bożej łaski" który zna sie na wszystkim. A że facio jest niespełniony (seksualnie chyba też) więc pisze, dyskutuje, opiniuje, gani, ubliża i - co najważniejsze - błyszczy i ma poczucie spełnionej misji. Czy to juz choroba czy jeszcze miałkość intelektu? Jak kogoś interesuje przedstawiam: Czy ekspert to ktoś kto zna doskonale jedna dziedzinę i pokrewne czy zna sie na wszystkim. Ja znam "eksperta z bożej łaski" który zna sie na wszystkim. A że facio jest niespełniony (seksualnie chyba też) więc pisze, dyskutuje, opiniuje, gani, ubliża i - co najważniejsze - błyszczy i ma poczucie spełnionej misji. Wiek już raczej przedemerytalny tak że zmiany sklerotyczne pewnie zaawansowane a i prostata zapewne daje o sobie znać. Czy to już choroba czy jeszcze miałkość intelektu? Jak kogoś interesuje przedstawiam: 1) ekspert - jak sam siebie określa, tu liberał: www.forumliberalne.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=116&action=profile;u=111 2)a tu demokrata :-):forum.demokraci.pl/profile.php?id=2648 3)metamorfoza!! biznesmen, i to dyskutujący z "wrodzonym wdziekiem: www.openkontakt.com/pl/forum/?dzial=polspol&wid=1175 , www.openkontakt.com/pl/forum/?dzial=dzialalnosc&wid=1193 4)patriota lokalny: forum.onet.pl/0,0,1,0,30344,uforum.html?ufSort= 5)renegat partyjny: forum.demokraci.pl/topic.php?id=2262. Oto perła intelektu i elokwencji. Odpowiedz Link Zgłoś