Forum   1994

1994

(186 wyników)
  • Mam pytanie czy na Sanockiej dzielnica Rakowiec sa rzeczywiscie takie dosc mlode bloki z 1994 roku ???
  • To tylko siedemnaście lat a ja myślałam, że ten serial już leci ze sto lat. Jak to mówił mój znajomy: - Chodź, trzeba zrobić sałatkę Po czym darujemy sobie trzy odcinki w trakcie których robiona jest sałatka by zajrzeć na czwarty i usłyszeć: - Ależ czy dodałaś soli do tej sałatki?
  • Sprzedam dwie butelki BIONDI SANTI TENUTA "GREPPO" . Rocznik 1999 i 1994. Zdjęcia chętnie wyślę mailem. Kontakt: 0509 039 788
  • sprzedam opel corsa 1,2i 1994 3 drzwiowy, czarny, 152 tkm, sprowadzony 03.2005, zarejestrowany lub zamienię na audi B3 - zielona góra - 0600 886 686
  • Gdzie znaleźć przepisy (lub prawo) budowlane obowiązujące przed wprowadzeniem prawa budowlanego w 1994. W 1991 roku przeprowadziłam w najmowanym od spółdzielni lokalu użytkowym prace zgodne z umową najmu tego lokalu - wyszczególnione w umowie najmu jako - "do obowiązków najemcy należy:...". Referat Urbanistyki zarzuca mi samowolę budowlaną (m. in. wymiana rur kanalizacyjnych i wodnych, przełączenie instalacji elektrycznej pod mój prywatny licznik). Prace te zostały przeprowadzone ...
  • POLONEZ CARO ROK PROD 1994 ,PRZEJECHAŁEM NA SILNIKU 257 TYŚ KM.BEZ KAPITALNEGO REMONTU SILNIKA ,MAM CICHĄ NADZIEJĘ ŻE DO 300 TYŚ JAKOŚ DOCIĄGNE. JEST TO NIE REALNE, ALE PRAWDZIWE .MOŻE ZNAIDĘ KOGOŚ KTO MA TAKIEGO POLONEZA. PLOTKI GŁOSZĄ ŻE POLONEZY ROCZNIK 1994 - JAKAŚ SERIA BYŁA ROBIONA NA EKSPORT, ALE COŚ NIE WYSZŁO I POZOSTAŁY W KRAJU.
  • Witam posiadam od 1999 roku audi 80 1,9 TDI rocznik 1994 i do 2006 rokumiałem na niego AC. Teraz miałem ptrawierok przerwy i znowuchce ubezpieczyć AC. Pytanie w jakim towarzystwiemozna to zrobić, generalnioe AC daja na auta do 10 lat.
  • [i]W ocenie TNS OBOP, od 1994 roku nigdy jeszcze Kościół nie miał tak niekorzystnych dla siebie ocen. W porównaniu z poprzednim pomiarem, z 2004 roku, zaufanie do Kościoła spadło o 12 punktów procentowych.[/i] wiadomosci.onet.pl/kraj/polacy-ufaja-kosciolowi-katolickiemu,1,4116569,wiadomosc.html
  • Mam pytanie do "forumowiczów". Czy ktoś miał do czynienia z takim samochodem. Jak kształtują się ceny części do niego i czy nie jest to jeden z tych modeli do którego części należy specjalnie sprowadzać "zza wody". Zastanawia mnie także ten automat - na ile jest on trwały (auto ma przejechane 116 tyś km). Jeżeli ktoś coś na temat Swifta 1.6 automat wie to proszę niech się podzieli wiedzą.
  • i oto co w niej wyczytałem? 1. o problemie służby zdrowia i potrzebie reformy tego sektora. 2. o deficycie budżetowym i konieczności oszczędzania na emerytach i zasiłkach. 3. o rosnącym bezrobociu i o tym, że rząd rozpoczyna z nim walkę. 4. o emeryturach i starym portfelu. 5. o konieczności reformy systemu podatkowego i finansów Państwa. 6. o budownictwie mieszkaniowym, że kuleje. No i mam teraz na wakacje do pomyślenia.
  • Witam! Czy ktos z Was moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mozna przechowywac to wino? A moze nalezaloby je juz wypic? Znalazlam je w piwnicy domu, ktory wynajmuje. Wlasciciel mial tam maly sklad win, wiekszosc to jakies tanie wloskie, bulgarskie i portugalskie wina, majace po 10 lat i juz nie nadajace sie do konsumpcji (rozne brudy plywajace w butelce). Wlasciciel nie chcial tych win zabrac i powiedzial, ze mozemy je sobie wypic lub wyrzucic. To Chateau Margaux wyglada jakos porzadni...
  • Warto przeczytać! Zbieżnośc pomiędzy pewnymi szegółami katastrofy Boeinga 737 podchodzącego do lądowania w Coventry 21 grudnia 1994, i katastrofy Tu-154 w dniu 10 kwietnia 2010 jest doprawdy [u]uderzająca![/u] (nomen omen). Tu są linki do brytyjskiego raportu: Dla tych, co na bakier z angielskim, lub nie mają po prostu czasu na zaglądniecie do raportu, krótkie streszczenie: Tamten B-737 podchodzil do lądowania w Coventry przy bardzo złej widoczności, wykonując coś, co w raporcie...
  • Jaki był jako prezydent? Jakie były jego największe dokonania? Proszę o opinie.
  • mając do wyboru ten motocykl link.marktplaats.nl/160788203 lub nowego rometa, co byście wybrali?
  • mam okazje kupic takie cudo, z malym przebiegiem, ponizej 100 kkm. zawsze na to chorowalem, mielismy kiedys, ale to ojciec na taryfie jezdzil. sprzedalismy ja mialo 485 kkm i jezdzilo:) jest to w automacie. i tylko to mnie wstrzymuje. wiec ktos jakie automaty montowano w tamtym czasie? czy to szarpie, czy jest wytrzymales, itp?
  • To nowszy model, mam taką na oku, wyposażenie takie sobie , właściwie tylko 2 airbagi i wspomaganie, nawet szyby są na korbę ale auto rejestrowane dopiero w 1997, przebieg 130 tys. i cena (chyba niska ??) 12 tys. zł. Co możecie podpowiedzieć? Na co zwrócić uwagę? Warto za tą kasę?
  • za onet.pl " U2 zostało wybrane najlepszym zespołem dziesięciolecia w rankingu magazynu "FHM". Najlepszą płytą okazała się "Californication" Red Hot Chili Peppers. W głosowaniu przeprowadzonym przez magazyn "FHM", w którym wzięło udział ponad 100 tysięcy osób, najlepszym albumem muzycznym ostatniej dekady okazał się być krążek "Californication" Red Hot Chilli Peppers. Płyta została wydana pięć lat temu i sprzedała się w nakładzie ponad 15 milionów egzemplarzy. Krążek "(What's...
  • Witam. Może ktoś wie kiedy dokładnie był debiut Stalexportu (1994?), ile kosztowały akcje w ofercie publicznej (340000 na stare?), jaki był kurs w dniu debiutu i czy były przez te chyba 16 lat jakieś splity na tym papierze? Na stronie Stalexportu tego nie znalazłem. Może ktoś zna odpowiedzi na te pytania albo wie gdzie ich szukać. Z góry dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?