kain_brat_abla 16.04.07, 22:27 Wszyscy krewni i znajomi królika w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Zaradny były radny Samobrony IP: 212.2.100.* 16.04.07, 22:37 Tomciu, nie śpij /tak jak w nazwisku/ i nie przekrecaj faktów. Masz złe informacje od kolesia Rękasa, który już dawno nie ma wiadomosci z pierwszej ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdas Re: Zaradny były radny Samobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:45 Popatrzcie na te mordy. Widać z daleka że kolesie nic nie umieją w życiu robić. Nawet się ubrać nie potrafią. Cóż to za krawaty? Hehe, żałosne jak w tym kraju polityka to jedyny ratunek dla cwaniaków z przerostem ambicji nad możliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zaradny były radny Samobrony IP: 80.50.161.* 17.04.07, 08:09 Wykształcenie wyższe, to też licencjat! Zanim coś napiszesz, sprawdż i nie wprowadzaj ludzi w błąd nie mówiąc o irytacji! BARAN a nie dziennikarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Zaradny były radny Samobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:32 panasiuk to arcyciekawa postać, jego domeną i zasadą życiową jest - JA, czyli jo jeden a inni do lamusa.Liczy się tylko co ja z tego mam. Razem z jakubaszkiem tworzyli kiedyś duet niczym kaczory nie do rozerwania i obaj jak oryginalne kanalie znani byli tylko z pazerności i swoich spraw. Tacy ludzie winni być w rękach wymiaru sprawiedliwości a nie na posadach. Te cudne pisuary miały oczyścić kadry a tu co - kanalia goni kanalię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef46 Zaradny były radny Samobrony IP: *.minrol.gov.pl 17.04.07, 08:56 I kogo ma Podkański w swoich szeregach?Same towarzystwo turystyczne,którego nawet w Samoobronie nie chcą.Zszedł Podkański na mieliznę.Aby wziąć Jakubaszka i Panasiuka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Re: Zaradny były radny Samobrony IP: *.centertel.pl 18.04.07, 10:00 PATRZCIE NA IP!!!MINISTERSTWO ROLNICTWA.lEPPER KAZE CI TAK PISAĆ?CO ZAPOMNIAŁ ILE KASY ZA MIEJSCE DOSTAŁ OD PANASIUKA I JAKUBASZKA?TERAZ FE?MA BOGATSZYCH?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Zaradny były radny Samobrony IP: *.lublin.enterpol.pl 17.04.07, 09:21 No i mamy rewolucję moralną w wykonaniu Pis, a do tego dołącza się również współrządząca województwem PO. Nepotyzm i kolesiostwo w czystym wydaniu. A ile to było przed wyborami ( 5 miesięcy temu zaledwie) świętego oburzenia ze strony chłopców z PIS i PO na ówcześnie rządzących i rozdawanie synekur przez koalicję PSL-LPR. Po 5 miesiącach amnezja, to co było naganne obecnie jest szczytnym budowaniem IV RP na Lubelszczyźnie. Żal mi PO, że dało się wkręcić w ten układ ale widać jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevs czy dyrektor lubelskiego ZUSu Andrzej Panasiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:44 czy dyrektor lubelskiego ZUSu Andrzej Panasiuk to rodzina Mirosława P. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: czy dyrektor lubelskiego ZUSu Andrzej Panasiu IP: 80.50.161.* 17.04.07, 12:01 Taka jak z Nieśpialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: czy dyrektor lubelskiego ZUSu Andrzej Panasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:50 Ten Panasiuk w ZUS-ie, to wsadzony przez czerwonych komuchów. Już niedługo Go posuną! Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free charcie gdzie to ty? 17.04.07, 17:26 Tylko forumowicz chart objawic moze prawde, a ona was wyzwoli z okowow niewiedzy:))A juz na powaznie, nie rozumiem zdziwki co poniektorych.Przeciez Urzad Marszalkowski zyje z zatrudniania kuzynow krolika. Niezaleznie od noszonej w kieszeni legitymacji, PiS, LPR, PO,PSL, Samabrona. Kryterium definiuje zaleznosc od przydatnosci dla wladzy (czyt. zdrojka, sobczuka, pruszka i ich kumpli), zajmowanego stanowiska przez rekomendujacego, pozycji politycznej oraz stopnia uleglosci i gotowosci glosowania jak "wladza" kaze. Ot i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: charcie gdzie to ty? IP: *.resetnet.pl 17.04.07, 21:11 Zgłaszam się wywołany do odpowiedzi, choć nie bardzo rozumiem pytanie - artykuł jest precyzyjny, nic dodać nic ująć. A co do do świadczenia przez Rękasa na rzecz Panasiuka szeregu usług i darowizn - to tak dokładnie było, przyznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratpid Zaradny były radny Samobrony IP: *.chelm.mm.pl 17.04.07, 17:38 Nie wiem dlaczego taka Gazeta współpracuje z kurduplem Konradem R który i tak nic nie wie a wiadomości wysysa z palca (sam ma problemy z prawem). Zawiodłeś mnie redaktorze - Śpiochu, myślałem że nie zajmujesz się plotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Zaradny były radny Samobrony IP: *.centertel.pl 17.04.07, 20:13 Miruś pisz o sobie pod innym IP.Chełm!!hehe.Zapomniałeś ile Rękas cie karmił?A rada nadzorcza w Funduszu Ochrony Środowiska,a delegacje na Ukrainę?umowy zlecenie od Wojtsa za niechodzenie do pracy 5 tysiecy?naprawde myślisz ze nikt o tym nie wie?Zawsze Rządziła Tobą sprytna żona.Niestety , Ty nawet nie masz odwagi ani intelektu się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: Zaradny były radny Samobrony IP: *.resetnet.pl 18.04.07, 11:09 Mnie bardziej podoba się IP jednego z postów wyżej: hoho, ministerstwo rolnictwa! Czyżby sam przewodniczący Lepper się pofatygował ;)))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Zaradny były radny Samobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:36 Ta żona to znowu nie taka sprytna,ale zawsze najciemniej pod latarnią,oboje siebie warci,wielkiej kariery nie zrobią,tylko patrzec jak sie potkną. Odpowiedz Link Zgłoś