Dodaj do ulubionych

Do abonentow Multimedia

IP: *.ltk.com.pl 20.05.03, 21:28
W mojej kablowce (Multimedia) od dzisiaj zamiast Planete
jest Cartoon Network a Ale kino calkowicie zniknelo.
Dla mnie to jedne z najlepszych programow.
Bez tych programow oferta dramatycznie traci na
atrakcyjnosci. Czy ktos wie, czy to chwilowe,
czy tez Multimedia jakis taki pasztet mi (nam) serwuje?

mk
Obserwuj wątek
    • Gość: **** Re: Do abonentow Multimedia IP: *.ltk.com.pl 21.05.03, 10:04
      Tak,to były dobre programy.Jak poinformowano mnie w biurze terenowym Multimedia
      w Lublinie,pełna oferta programowa aktualna będzie od 1 czerwca br.Ale
      prawdopodobnie bedzie to zwykła "kaszanka". O Multimedia można znaleźć info
      pod adresem:www.multimedia.pl/glowna.php
      Ponadto Multimedia szykuje nowy wysok w stronę swych abonentów.Również od 1
      czerwca wszystkie programy nadawane będą na dolnych częśtotliwościach,co wiąże
      się z koniecznością posiadania nowszych odbiorników TV (o czym nie było mowy
      przy podpisywaniu umowy).WIem,że wielu abonentw (całymi blokami) zamierza
      zerwać umowę z Multimedia i nawiązać współpracę z innym operatorami.
      Dziwne również jest,że Multimedia zawzięcie nadają planszę TV Trwam - programu
      nie ma,również zajęty jest kanał przez nie nadającą TV Niepokalanów.No i co
      najważniejsze - na stronie informacyjnej MULTIMEDIA bardzo często pojawia się
      informacja,że nawiązują współpracę z TV Trwam.A to TV Trwam powinna wystąpić z
      wnioskiem do operatorów sieci kablowych,przedłożyć ofertę programową oraz
      ofertę współpracy.
      Do tej pory jedyną korzyścią płynącą Multimedia,tp utworzenie punktów wpłat
      abonamentów,za co prowizja pobierana jest 1PLN (na poczcie 3 a w bankach więcej)
      • Gość: mk Re: Do abonentow Multimedia IP: *.ltk.com.pl 21.05.03, 17:17
        Gość portalu: **** napisał(a):

> Tak,to były dobre programy.Jak poinformowano mnie
        > w biurze terenowym Multimedia

(Ciach)

Ja, wzburzony, również do nich dzwoniłem. Planete
        i Ale Kino mamy z głowy. Panienka, z którą rozmawiałem,
        pozbyła mnie złudzeń. Programów tych nie będzie. Za to
        mają zaoferować atrakcyjniejszą ofertę (sic!)
        Uśmiać się można! Coż oni mogą dać w miejsce najlepszego programu
        dokumentalnego i najlepszego kanału filmowego???
        Ja im również podziękuję

mk
        • Gość: **** Re: Do abonentow Multimedia IP: *.ltk.com.pl 22.05.03, 13:39
          Ale jaja.Obcięli trochę programów (wcześniej eurosport),opłaty za abonament
          takie same.W miejsce dobrych programów będzie TV TRWam (Tadeusz Rydzyk
          Wam).Plansza tej stacji straszy już kilkanaście tygodni.Dobrze,że chociaż
          wstawili Cartoonnetwork.(dziecko cieszy się z tego powodu)A w miejsce EUROSPORT
          wstawiony szajsowaty Polsat sport.Co w Lublinie szuka gdańska firma
          MULTIMEDIA.Kto za nimi stoi?Czyżby nie było w Lublinie innego,lubelskiego
          operatora sieci kablowej.A wogóle jaki jest prawdziwy powód likwidacji LTK?
          • Gość: Marek Jaw. Re: Do abonentow Multimedia IP: *.ltk.com.pl 22.05.03, 15:59
            Lubelska Telewizja Kablowa znikneła - nie moge odzałowac.Pełna
            kultura,zalatwianie spraw od ręki,duza zyczliwosc i kompetencje p.Wetoski.Znow
            musialem wrócic do tej okropnej kablowki Multi Media.,z ktorej "usług" rok temu
            zrezygnowałem,kiedy nagle zamiast VOX pojawil sie FOX.Kanaly zmieniano tu jak
            rekawiczki,a kontakt z widzami był prawie żaden. Zapowiadano,ze nic nie ulegnie
            zmianie po przejeciu LTK przez Multi Media.Haha!Juz jest mowa zmianie nie tylko
            numeru konta,ale i o podwyzce oplat.Niby mała,ale jest.To haracz na TV TRWAM?I
            tak nie będę jej ogladac,chyba tylko po to,aby o niej krytycznie sie
            wypowiadac,,bo w "nawrócenie" o.Rydzyka nie wierzę.Jak tu sie zmobilizować,aby
            jakas mądra kablówka przejęła ten cały interes? Czy szefowie Lubelskiej
            Spoldzielni Mieszkaniowej nic w tej sprawei nie mogą pomoc? Moze ktos z
            dziennikarzy "Gazety w Lublinie" zajmie sie problemem i napisze,jak to jest z
            Planete (program-cudo) i Ale kino? Dlaczego zniknał Eurosport zastapiony przez
            Polsta-sport? CO TU JEST GRANE???
            • Gość: mk Re: Do abonentow Multimedia IP: *.ltk.com.pl 22.05.03, 17:54
              Wlasnie doreczono mi oferte programowa.
              Do wyboru trzy pakiety:
              A - 3 zl (tylko TVP 1, 2, 3, Polonia, Info M-media)
              B - 32 zl
              C - 41 zl

Oczywiscie najciekawsze programy sa w pakiecie C,
              jak chocby komplet programow Discovery.
              Wykupywanie B mija sie z celem.
              Uwaga: z muzycznych programow tylko
              Viva Polska, Viva Plus i Viva.
              Bye bye MTV Classic, jedyny muzyczny ktory
              czasem ogladalem.

Bye bye Multimedia!

mk

PS. Dzisiejsza Gazeta w Lublinie na str. 3 poswiecila