wirka3 21.05.03, 08:25 ALOHA, chcemy z kumpelami wynająć pana do tańczenia na wieczór panieński, ale zupełnie nie orientujemy się czy w Lublinie dostępne są tego typu atrakcje,,, czy ktoś mógłby pomóc?? Thx z góry :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chivas Re: męski striptiz,,, IP: 193.59.95.* 21.05.03, 12:33 Ja mogę, tyle że w Lublinie jestem raz na dwa tygodnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: męski striptiz,,, 21.05.03, 13:16 Gość portalu: chivas napisał(a): > Ja mogę, tyle że w Lublinie jestem raz na dwa tygodnie..... A ja jestem prawie codziennie, ale nie wiem czy mogę..... pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: męski striptiz,,, 21.05.03, 13:21 Ja też jestem codziennie. I też mogę. Ale nie tak do końca. Poza tym jest jeden warunek - musi być specjalne towarzystwo. Specjalne w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zresztą, zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam PS Chciałem wylogować się i podpisać wiele mówiącym nikiem: Klata_tanczaca_na_stole;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: męski striptiz,,, 21.05.03, 13:25 Pepper wyślij jej swoje zdjęcie z Klezmera!!!! Masz tą robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: męski striptiz,,, IP: *.lublin.mm.pl 21.05.03, 13:25 A tak, Peppera ( pseudonim artystyczny Klata_tanczaca_na_stole) polecam z czystym sumieniem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: męski striptiz,,, IP: kokosz:* / 10.0.0.* 21.05.03, 13:25 Pepperoni jeśli potrzebowałbyś referencji to ja Ci je chętnie wystawię, oczywiście na piśmie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas Re: męski striptiz,,, IP: 193.59.95.* 21.05.03, 13:38 Myślę, że najpierw trzebaby ściągnąć zdjęcia od tych panienek ... no i przyszłej młodej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: męski striptiz,,, 21.05.03, 22:32 Moje referencje tez oczywiście masz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: męski striptiz,,, 21.05.03, 22:41 Referencje moje rowniez.Ale potrenuj Peppe na rurze moze.To sie dopiero bedzie dzialo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wirka3 Re: męski striptiz,,, 22.05.03, 16:27 Niom, jest w czym wybierać widzę,,, heheh, ale to ja powinnam chcieć zdjątka, żeby ocenić ową klatę :P Spoczko, coś wymyślimy... czekam dalej na podpowiedzi... ARIWA ARIWA!! P.S. Towarzystwo wyszukane i ponętne :D Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: męski striptiz,,, 22.05.03, 16:55 Wirka, myslę, ze jest w Lublinie meski striptiz, bo moje koleżanki jakies 2 czy 3 lata temu zamawiały takiego pana na wieczór panieński, ale czy jeszcze ten pan zyje...;) to nie wiem... Lepiej więc skorzystaj z oferty z tego wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wirka3 Re: męski striptiz,,, 24.05.03, 09:04 thx wszystkim, już chyba odnaleziony pan został :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: męski striptiz,,, IP: *.lublin.mm.pl 24.05.03, 11:14 czekja, kiedyś na krakowskim wręczyli mi ulotke z trzema mięśniakami ... o ...mam ją...men extasy - wieczory panieńskie , imprezy okolicznościowe (???) www.eroticshow.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś