Dodaj do ulubionych

Kozłówko-Rowero-Forumówka

23.05.03, 13:41
Klamka zapadła :P Jedziemy 14-go czerwca. Dokładny czas wyjazdu itd jeszcze
ustalimy. Ja za chwilę zadzwonię do Kozłówki. Zapytam między innymi o to, czy
mają jakieś miejsce, w którym można przechować rowery na czas
naszych "szaleństw" w muzeum i okolicach ;) Proponuję, żeby powoli zaczęli
deklarować chęć wzięcia udziału w eskapadzie. Z zaznaczeniem środka
lokomocji ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.mm.pl 24.05.03, 15:09
      Ryża Małpa + Konkubent ( na specjalne zyczenie Peppera ) - busik albo
      autobusik :-)
      • Gość: hm` Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka...hehehe IP: 217.153.156.* 24.05.03, 18:45
        Ryza juz tak stara, ze na rowerze nie dojedzie, nie dojedzie...
        pozdr. hm`
    • czarna33 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 24.05.03, 15:12
      Ja + maz(prawdopodobnie) zdecydowanie rowerkami.
    • Gość: ryża małpa Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.mm.pl 24.05.03, 15:15
      Moge wam zrobic naprasowywanki z hasłem " forum lubelskie " albo cos takiego.
      Będzieci wygladali jak wyścig pokoju :-))
    • czarna33 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 24.05.03, 15:16
      Zrob zrob.A dla autobusowiczow transparent.A co...
    • Gość: mike Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: 195.114.189.* 24.05.03, 18:41
      pepe, ale jakbys mogl to przedstaw jakis program tego wyjazdu, i co to za
      rowerowka auto(busikiem) ???
      • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 20:30
        Ja + może brata wcyiągnę. Rowerem!
        • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 24.05.03, 20:53
          Noooo... To mi się podoba ;)
    • Gość: akacja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 14:17
      o widzę jedziecie, straszna szkoda:(( bo nie bedzie mnie wtedy w lublinie, bawcie się dobrze, poróbcie zdjęcia
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 26.05.03, 23:04
        Akacjo, jak nam się spodoba, to pewnie zrobimy nastepną wyprawę - wtedy z nami
        pojedziesz!!!
    • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 17:54
      Słonka, w razie czego, gdyby nie było gdzie spróbuję spytać swojej ciotki,
      czybysmy u nich na podwórku nie mogli zostawić rowerów...
    • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 26.05.03, 21:07
      I w góóóóóóóóóórę!
    • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 10:17
      Ludziska, odzywać sie ;) czas nas goni ;) O której wyjazd, o której planujemy
      dojazd do Kozłówki?? O której mają być na miejscu autobusowicze?? Itd, itp ;)
      • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 10:21
        Wstawiam link. Z dwóch powodów:
        1. Ronja powiedziała mi ostatnio na gadu gadu, że za mało linków wstawiam
        ostatnio
        2. Pomyślałem, że może część Forumowiczów nie wie co to jest Kozłóka i gzdie to
        coś się mieści ;)

muzeumzamoyskich.lublin.pl/mainpage!.htm
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 10:24
        Dobra, opracujmy szczegóły - trasa w obie strony około 60 km. Proponuje nie
        przemęczać się i popasac podczas tej wyprawy... Hm, wyjazd o 8? Dojazd do
        Kozłówki na 11-12?
        • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 10:26
          Gdzie spotykamy się?? Może pod Maryśką na miasteczku?? ;)
          • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 10:39
            Czekaj, Peppe, jeśli ktoś mieszka na Czechowie albo Kalinie, to nie ma sensu,
            żeby się wracał... No chyba że wszyscy będa chcieli:) Proponuję gdzieś przy
            wyjeździe na Elizówkę albo jeżeli bliżej centrum, to w okolicach Alei
            Tysiąclecia - może pod Zamkiem?
            • velvet0 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 14:30
              ja rowerem;o) w razie co przenocuję w Kozłówce u znajomych (znaczy jak padnę)
              a zebranie proponuję na Choinach zrobić
              przeciez nie chcecie jechać dwuopasmówa przez Niemce, co?
              • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 17:24
                Absolutnie nie. Jedźmy jak największymi zadupiami, w myśl hasła - im głupiej
                tym weselej!
                My i tak pewnie razem ze Świdnika ruszymy, no nie?:)
                • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 27.05.03, 19:41
                  Może więc spotkajmy się pod skansenem. stamtąd ulicą można będzie dojechac do
                  Starościna na przykład a dalej polami, lasami do Kozłówki ;)czekam na inne
                  propozycje ;) Aaa. Jeszcze jedno. Kumpel powiedział, że pożyczy mi rower pod
                  warunkiem, że będzie mógł pojechać z nami. :/
                  • Gość: MIKE Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: 195.114.189.* 28.05.03, 00:26
                    pepe pozyczaj !!
                    • Gość: mike Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: 195.114.189.* 28.05.03, 03:11
                      i co ja robie tu ? uuu co ty tuaj robisz ??? o tej porze ???
                      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 09:11
                        Ty lepiej zwróć uwagę do jakiego wątku się tak słodko po nocy garniesz:)
                        Rowerowego!:)))))
                        • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 10:00
                          Moja propozycja:
                          8.00 - zbiórka (powiedzmy skansen)
                          około 8.30, kiedy wszyscy dotrą na miejsce wyjechalibyśmy spod skansenu i dalej
                          Zbożową/Sławinkowską. Po znalezieniu żóltego szlaku dojechalibyśmy do
                          Jakubowic, ewentualnie do Dysa, skąd polnymi drogami dotarlibyśmy do Nasutowa
                          (W Jakubowicach, Dysie i Nasutowie moglibyśmy pooglądać dworki; przynajmniej z
                          zewnątrz ;) ). Z Nasutowa - przez Kolonię kawka i Dąbrówkę, dwa razy
                          przecinając Lasy Kozłowieckie dotarlibyśmy na miejsce. Czas przejazdu -
                          wliczając krótkie postoje - zabrałby nam około 4 godzin, tak więc około 12.30 -
                          13.00 bylibyśmy w Kozłówce.
                          PS.
                          Myślałem też, żeby zebrać sie np pod Orfeuszem albo na parkingu pod TP SA na
                          Chodxki; stamtąd bez problemu ulicą Choiny dotarlibyśmy do Jakubowic.
                          • velvet0 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 11:18
                            nie, nie, nie!
                            dlaczego mamy się ciągnąć jakąś tam zakurzoną Zbożową? spotkajmy się na
                            Choinach, przy np. Ducacie i stamtąd jedźmy do Ciemięgi... i wzdłuż Ciemiegi
                            przez lasy kozłowieckie do Kozłówki...
                            • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 11:25
                              Taki jest proposal Gazety z zeszłego roku:
                              www1.gazeta.pl/lublin/1,35641,817247.html
                              A dolina Ciemięgi baaaaaardzo kusi, mrrrau, mrrau:))))))

• Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 11:26
                                Która drogą byśmy nie pojechali - mam dobra mape sztabówkę i do tego xero z
                                atlasu samochodowego z zaznaczonymi odległościami na każdej nawet najmniejszej
                                dróżce:)))))
                              • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 11:49
                                To niemal ta sama trasa, którą ja proponowałem. W każdym razie kiedyś chyba
                                Laser podał link na stronkę z róznymi propozycjami tras - między innymi do
                                Kozłówki.
                            • Gość: mike Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: 195.114.189.* 28.05.03, 11:33
                              ja osobiscie jestem za spotkaniem na choinach ! najlepiej ktorys z parkingow
                              TPSA, real, ducat ! wszyscy wiedza gdzie to jest i stamtad jest najlepszy
                              wyjazd, bo rzeczywiscie jechac przez slawinek to si etroszke drogi nadklada !
                              a jak pepe planujesz powrot ? tego samego dnia, wieczorkiem ? i jakimi
                              srodkami lokomocji ? tez rowerem ???
                              • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 11:45
                                A czy ktoś tu myślał o powrocie w inny sposób niż rowerem? Oprócz prowadzenia
                                tegoż?:)))))
                                • rena_gd Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 12:35
                                  A ja mam jedną malenieczką prośbę... wypijcie zimnym piwkiem zdrówko
                                  nieobecnych;)) bo mi tak smutno bez was... i obfotografujcie się cali... (tym
                                  razem o plecy peppe proszę;))

pozdrowionka
                                  rena
                                  • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 12:46
                                    Renko, również w hołdzie Tobie złożymy zastępczo u stóp policji nasze prawa
                                    jazdy zabrane po tym piwku:)))))
                                    Ale tak na serio:), napilibysmy się jakiego piwka, cooooooo?:)
                                    • rena_gd Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 12:59
                                      Gość portalu: Ronja napisała:

> Ale tak na serio:), napilibysmy się jakiego piwka, cooooooo?:)

hmmm porządek musi być... tutaj jest wątek bezalkoholowy... pifffkoo się studzi
                                      w tym o ogniu w kominku... ech... gdzie ten administrator forum... takie
                                      rzeczy... bałagan jak nic...;))
                                      • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 14:06
                                        Psów ze smyczy nie pospuszcza, nie szczeli w powietrze dla rozgonienia
                                        mieszających...;)
    • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 28.05.03, 22:54
      ciąąąąąąągnij:) w górę!
      • velvet0 14. czerwca!!!!!!!!!!!! 29.05.03, 12:40
        no to kochani jedziemy! proponuję parking przed tepsa o , powiedzmy 8.00
        • Gość: Ronja Re: 14. czerwca!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 15:33
          rzecz jasna nie wiem gdzie to, ale co tam - będe błądzić w mniej więcej dobrym
          kierunku:)
          • pepperoni78 Re: 14. czerwca!!!!!!!!!!!! 29.05.03, 17:11
            A wiesz gdzie jest Real?? Przed realem stoją takie wieżowce z wielkimi
            antenami. I to jest właśnie TePSA. Velvet proponuje tam właśnie zebrać się.
            PS
            Na dzień dzisiejszy nie mam rowera ;)
            • izis_2003 Re: 14. czerwca!!!!!!!!!!!! 29.05.03, 17:16
              NA dzień dzisiejszy jeszcze sie nie deklaruje bo nie wiem czy będę mieć wolną
              sobotę. Korci mnie rower ale z drugiej strony to ja nie wiem czy ja wróce... No
              ale jak będe mieć wolne to będę się martwić.
              • polepszak Re: 14. czerwca!!!!!!!!!!!! 29.05.03, 17:37
                Na dzień dzisiejszy jest mi dobrze :)))))))))

pozdrawiam,

Łukasz ;-)

P.S. A 14 czerwca kusi coraz bardziej... ;)))
                • Gość: Ronja Re: 14. czerwca!!!!!!!!!!!! -60-90 km - Kozłówka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 19:26
                  Na dzien dzisiejszy już wiem gdzie jest Real i już się ciesze na w sumie 90 km
                  (bo ze Świdnika to krzynę dalej będzie...);))))))
    • Gość: akacja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 19:08
      cześć widzę sie zbieracie, ciesze sie że sie dalej spotykamy, 14 bede o Was mysleć,
      ej ale nie zbierajcie sie pod TP SA, dzisiaj kupowałam karte telefoniczną i poprosiłam taka na 25 impulsów za 10-11zł ale pani powiedziała mi że takiej nie ma tylko za 10 zł kupie 15 impulsów, cwaniaki tak to sobie wymyslili, proponuje bunt jesli mozna sie wtrącić i czekam z ubłaganiem na wieksza konkurencję takze wsród komórek,
      i pozdrawiam
      ()<>???:_
    • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 29.05.03, 22:45
      Ciąąąągnij!
      • izis_2003 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 29.05.03, 22:47
        ronja napisała:

> Ciąąąągnij!
        Mocniej mocniej mocniej
    • velvet0 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 08:19
      to kto w końcu jedzie rowerkiem, a kto awtobusikiem?
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 10:00
        Ja rowerkiem! Dziewięć dyszek wprawdzie tylko raz tego roku zrobiłam - ale
        przeżyłam:)
        • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 10:11
          Ja chyba bajbusikiem. Jak na razie u mienia wielocypieda niet :/
    • Gość: Kumak Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:12
      Nie tym razem ,za daleko i pod gore ,mam w poszanowaniu swoje siodelko i
      nadwyrezonystaw kolanowy po ostatniej wycieczce do Wawolnicy pozdrowienia dla
      wszystkich rowerzystow.
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 10:44
        Ależ Kumaku, jeszcze 2 tygodnie do wyjazdu - siodełko zapomni, kolanko może
        też:) a poza tym, myślę, ze nie będziemy się zbytnioo forsować, to nie mają
        być wyścigi...
        • Gość: vanilja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lubl.gazeta.pl 30.05.03, 11:29
          Dzieńdoberek!!!
          Vanilja wyłania się z otchłani niebytu i chciała się zapisac na
          rowerowycieczkę, oczywiście rowerem....można jeszcze? :))

Chciałam powiedzieć, że:
          1)trasa proponowana przez Peppego i Ronje(zaczynajac od Ogrodu Botanicznego)
          jest baaardzo fajną traską, mało uczeszczaną, kilkakrotnie ją juz przejechałam
          i bardzo polecam!!!
          2) na dzień 14.06 będe mogła pożyczyć rower górski sztuk 1, kolor fioletowy.
          Jesli komu pasuje (Pepper?...) to zapraszam!
          • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 11:37
            Hmmm. Tak prawdę mówiąc ten brak roweru to taka mała wymówka ;) Bo nie wiem czy
            dojadę ;) Ale skoro piękna kobieta proponuje pożyczenie roweru na jeden dzień,
            chyba nie wypada odmówić ;)
            • vanilja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 30.05.03, 11:48
              Wiesz, Peppe.....ta propozycja uzyczenia roweru to tez pretekst...do
              odwiedzin...:))
              Nie wypada, nie wypada odmówić!!!

pepperoni78 napisał:

> Hmmm. Tak prawdę mówiąc ten brak roweru to taka mała wymówka ;) Bo nie wiem
              czy
              >
              > dojadę ;) Ale skoro piękna kobieta proponuje pożyczenie roweru na jeden
              dzień,
              > chyba nie wypada odmówić ;)
              • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 13:31
                No, Vanilka wreszcie!!!! Wszyscy czekali az się wpiszesz!!!!:)))))
    • ronja Łoooo matkooooooo!!! 06.06.03, 18:48
      Co z umawianiem się na rowerki???
      Ja za tydzień z Wwy przyjade, skoro świt wstanę, na Choiny przyjade i nikogo
      tam nie bedzie???:)
    • redakcja_lublin Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 06.06.03, 20:47
      Fajna wycieczka. A może nagłośnilibyśmy ją na łamach? Czy wolicie jechać we
      własnym gronie?
      Pozdrawiam
      ws
      • Gość: Ronja Łaa, ale nas zaszczyt kopnął:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 20:55
        Hmmmmmm, ja bym nie miała nic przeciwko temu, a reszta?:)
        • Gość: izis Re: Łaa, ale nas zaszczyt kopnął:) IP: *.resetnet.pl 06.06.03, 21:29
          No a ja w następną sobotę do pracy jednek muszę. Pa pa Kozłówko.:)
          • pepperoni78 Re: Łaa, ale nas zaszczyt kopnął:) 06.06.03, 23:36
            Ja jak zwykle też jestem za. Niestety, będę musiał pojechać baj bus. W każde
            chwili będę mógł spodziewać się telefonu z pracy co niestety będzie
            równoznaczne z moim szybkim powrotem nach Lublin :/ Oby nie ;)
      • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 06.06.03, 23:44
        redakcja_lublin napisał:

> Fajna wycieczka. A może nagłośnilibyśmy ją na łamach? Czy wolicie jechać we
        > własnym gronie?
        > Pozdrawiam
        > ws

Jeśli chodzi o moją skromną osobę, przychylę się do woli większości. Niestety,
        jestem zmuszony do podróży autobusem, ale duchem będę z rowerzystami. Zresztą,
        spotkamy się w Kozłówce. A tak na marginesie - mamy nadzieję, że Pan Redaktor
        również zaszczyci spotkanie swoją obecnością. Byłoby nam bardzo miło.
    • Gość: Kumak Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 23:52
      OJ jej jejku siodelko juz nie boli jeszcze nozka wyzdrowiej do 14-ego
      pewnie bedzie wycieczka super bajowa.
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 07.06.03, 18:25
        Ja z Warszawy wieczorem w piątek przybywam i skoro świt poginam rowerkowo do
        Lublina:)
        • lucy_z Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 07.06.03, 20:43
          O matko Ronju, tyle kilometrów? To chyba do Kozłówki Cie podwiozą z Lublina?
          • Gość: Ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 00:35
            W sumie 90, do przeżycia!:) Najwięcej zrobiłam 120 km i to z obciążeniem! Ale
            będzie ciekawie:)
            • silverstone Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 08.06.03, 16:25
              Bede z Wami myslami! Moze nawet wsiade na rower stacjonarny i wlepiajac oczy w
              monitor, bede czuc ten wiatr we wlosach i wogole... No chyba, ze bede gdzies
              indziej :)
              • pepperoni78 Informacja dla Busowców ;) 08.06.03, 16:44
                Podobno pierwszy bezpośredni autobus nach Kozłówka odjeżdża o godz. 11.50 ze
                stanowiska 9 z Dworca Głównego PKS przy Tysiąclecia. Poza tym kursuje cała masa
                busów i autobusów do Lubartowa a stamtąd bez problemu można dostać się do
                Kozłówki. Chociażby stopem ;)
                • Gość: ryża małpa Re: Informacja dla Busowców ;) IP: *.lublin.mm.pl 08.06.03, 21:50
                  Dziękuje :-)

Tylko trzeba by się zgrac z rowerowcami co by nie oczekiwać się nawzajem na
                  słońcu bo na słońcu szkodzi :-)
    • czarna33 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 09.06.03, 18:11
      Co do zaprezentowania na Gazecie papierowej to absolutnie nie mam nic
      przeciwko temu,zwlaszcza ze sama przyciagne pare osob z poza Forum.Strasznie
      im sie spodobala ta wycieczka i sa bardzo chetni.Chyba moge?
      • Gość: mike Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.06.03, 18:26
        ja od tygodnia zaczalem cwiczyc kazdego wieczorku po 20km - 30km :)

a tak apropos to moze ktos kojarzy gdzie parkuje srebrny polonez atu LU04901
        bo jak go spotkam na swojej drodze to bedzie juz mniej piekny, wczoraj na
        skrzyzowaniu al.krasnickiej i boh.monte cassino malo co mnie piep..... dziadek
        nim nie zabil
        • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 09.06.03, 18:35
          Reasumując: wiemy już o której i gdzie spotykają się rowerowcy. Probonuję, zeby
          busowcy również ustalili konkretną porę. Może o 11.00?? Nie będzie za
          wcześnie?? Do Kozłówki jest tylko 35 km, więc podróż baj bus zajmie maksymalnie
          45 minut - licząc przejazd przez lekko zakorkowany Lublin.
          • czarna33 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 09.06.03, 18:38
            Moment,jeszcze raz i dokladnie.Gdzie i o ktorej rowerowcy?
            • Gość: mike Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.06.03, 19:55
              wiec iel jest do kozlowki ? ja wlasnei wrocilem z treningu :) 30km w godzinke,
              z roznymi podjazdami w miescie typu 3 maja pod gorke, pilsudskiego pod gorke,
              sikorskiego pod gorke wiec chyba forma bedzie w porzadeczku na sobote,

wiec dokaldnie jeszcze raz plan dzialan ? parking TPSA, 8:00 - 8:15 rano 14
              czerwca ???
              • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 09.06.03, 20:06
                Zbiórka o 8.00 wyjazd maksymalnie 8.30?? (chyba, że rowerowcy zbiorą się
                wcześniej ;) ) Parking przed TPSą na Chodźki jeśli mnie pamięć nie myli?? Ja
                moge zostać samozwańczym "szefem" ekipy busowców. Kto podejmuje się
                misji "szefowania" rowerowcom?? ;)
    • Gość: AguŚ Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.mm.pl 10.06.03, 18:01
      Ja także się pisze ale nie wiem czy dojade hehehehe. Jakby co to nie czarna 33
      odwiezie na sygnale :)))
      • mike79 Sprawa techniczno organizacyjna 10.06.03, 20:19
        Wlasnie wrocilem z treningu przed kozlowkowego :) i zdalem sobie sprawe z
        jednej rzeczy, jadac ulicami slawin, sobotki, naleczowska, willowa itp.
        zaczela mnie gonic swora malych psow, gdyby byly one wieksze to mogloby to
        stanowic nielada problem. W zwiazku z powyzszym, tym bardziej ze na wsiach nie
        ma kultury trzymania nawet duzych psow na uwiezi, czy ktos pomyslal jak sie
        przed nimi obronic ? Proponuje jakis spray pieprzowy, jesli ktos posiada - w
        ostatecznosci wiatrowke, badz glosny straszak - oczywiscie uzyty tylko w
        przypadkach wyzszej koniecznosci, czyli obronie wlasnej.
        Z gory dzieki za odpowiedz.
        Gdyby byly watpliwosci to mike = mike79
        • mike79 Re: Sprawa techniczno organizacyjna 10.06.03, 23:33
          hmm, chyba ze wszyscy lubia sfore pieskow, mniejszych i wiekszych biegnacych
          za rowerem i probujacych ugryzc w stope albo lydke, wiec postuluje zabrac
          jakis srodek do obrony koniecznej
    • czarna33 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 10.06.03, 23:35
      Wystarczy peto kielbasy i sie odczepia:)
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 11.06.03, 08:43
        Gwiżdżmy na psy - ze swego doświadczenia wiem, ze jak się zeskoczy z rowera to
        uciekają gdzie pieprz rośnie, niezależnie od wielkości.
        A poza tm Mike, siła nas będzie - kto by się psami przejmował:)
        Ronja nie mogąca się odczekać:)
    • pepperoni78 W razie czego... 11.06.03, 10:23
      Taka będzie pogoda. Zazwyczaj ta prognoza sprawdza się.

www.internetia.pl/pogoda/?miasto=lublin&skala=C
      A co zrobi,y w razie (odpukuję w niemalowane drewno) pogorszenia pogody??
      • rena_gd Chlip.... 11.06.03, 10:52
        Wiem, że to brzydka cecha... ale zazdroszczę wam cholerka... na rowerek pewniem
        za słabą kondycję posiadam.. ale do grupki peppera.. chętnie bym się
        doczepiła... proszę mi szukać pracy i mieszkania w Lublinie... ale to już;))

Miłej wycieczki kochani;)) i proszę o szybką relację i zdjęć furę;))

Rena
        • polepszak Chlip i chlip... 11.06.03, 12:29
          Cholerna sesja... ;(((

(Ale będę śledził Teleexpress, na pewno coś tam wspomną. Przecież to trzecia
          impreza po Tour de Pologne i Wyścigu Pokoju ;))) A może pomyliłem
          kolejność ? ;) )

pozdrawiam,

Łukasz ;-)
          • Gość: Z:Đ Re: Chlip i chlip... IP: *.resetnet.pl 11.06.03, 12:36
            Ja niestety też nie mogę, ale może gdzieś na wieczornym powrocie ustawie się
            na trasie i będę wam dopingował :d.

ZOh.
            • pepperoni78 Re: Chlip i chlip... 11.06.03, 13:22
              Nie chcę nic mówić, ale podejrzewam, że impreza nie skończy się w Kozłówce, a
              przeniesie się do Lublina ;) Ale to tylko moja skromna opinia. ;)
              • czarna33 Re: Chlip i chlip... 11.06.03, 21:47
                No nie...:( To ja tu rezygnuje z imprezy pracowej,nazbieralam pare osob
                (nieforumowicze ale co tam)coby jechaly z nami a wy mi tu takie rzeczy? Ja nie
                chce zadnej imprezy w Lublinie,chce Kozlowke i juz.I pisac mi sie tu zaraz kto
                jedzie na rowerze.
                • Gość: izis Re: Chlip i chlip... IP: *.resetnet.pl 12.06.03, 00:14
                  Ja się moge zdeklarowac jako masażystka grupki rowerowej hi hi. Po całym dniu
                  rowerka pewno przyda się Waszym ciałkom jaki relaks.
                  Ależ Wam zazdroszcze tej wolnej soboty...
                • pepperoni78 Re: Chlip i chlip... 12.06.03, 11:36
                  czarna33 napisała:

> No nie...:( To ja tu rezygnuje z imprezy pracowej,nazbieralam pare osob
                  > (nieforumowicze ale co tam)coby jechaly z nami a wy mi tu takie rzeczy? Ja
                  nie
                  > chce zadnej imprezy w Lublinie,chce Kozlowke i juz.I pisac mi sie tu zaraz
                  kto
                  > jedzie na rowerze.

czarna, skarbie, ale nie to miałem na myśli. Kozłówka - i owszem. Ale
                  podejrzewam, ze po powrocie wszyscy wylądują w jakiejś lubelskiej knajpce ;)
                  A Izis będzie robiła masażyk ;)
                  • ronja Re: Chlip i chlip... 12.06.03, 14:43
                    A ja podejrzewam że wszyscy padniemy na ryja, przy czym lublinianie padną
                    wcześniej, a świdniczanie dziko im zazdroszcząc ruszą mozolnie do Świdnika, by
                    godzinę później pasć na ryja również...
                    hihi
                    Ale grupa busowa myślę, że jak najbardziej poimprezuje:))) i nam opowie jak
                    było:)
    • Gość: ryża małpa Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 11:00
      Ja niestety nie jade:-(((
      • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 12.06.03, 14:44
        A czego się wyłamujesz:(
        • Gość: ryża małpa Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 15:14
          Ponieważ Konkubent bardzo domaga sie wyjazdu na wieś..Będziemy leżec w hamaku
          i grillować :-))) A potem pływac w jeziorku :-)
          • ronja Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka 13.06.03, 07:46
            ot, filuty - a do Kozłówki to się nie chce:)))
    • Gość: nitka Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka-do Pepperoniego IP: kokosz:* / 10.0.0.* 12.06.03, 21:21
      Chciałam się dopytać jak jest z grupą busową do Kozłówki, czy zbiorka nadal o
      godzinie 11 i czy ja dobrze rozumiem że zbieramy się pod dworcem PKS?
      PS. Nie wiem na 100% czy bedę ale się postaram :)
      • pepperoni78 Re: Kozłówko-Rowero-Forumówka-do Pepperoniego 13.06.03, 11:00
        Chyba o 11-tej. Zaraz zadzwonie na PKS żeby upewnić się, czy napewno cokolwiek
        będzie jechało o tej porze do Kozłówki. Poza naszymi rowerowcami oczywiście ;)
    • czarna33 I pytanie techniczne 12.06.03, 21:34
      Gdzie sie spotykamy w Kozlowce?Jesli moge mowic za rowerowcow:) to nam chyba
      pasuje jakis parasol z zimnym pi...(ciem,wem).Nalezy nam sie chyba nie?
      • pepperoni78 Re: I pytanie techniczne 13.06.03, 11:09
        W razie czego prosze o kontakt mailowy. Podam komóre i najwyżej będziemy się
        szykac sygnałowo- -sesemesowo - telefonicznie. ;)
      • dociek Życzę słońca i szaleństwa 13.06.03, 11:12
        Niestety, nie mogę Wam towarzyszyć, ale życzę Wam by, słońce, dobry nastrój i
        moc była z Wami! Pamiętam swoje odwiedziny w Kozłówce, gdy nie było tam jeszcze
        muzeum, tylko składnica... Zakochałem się na leśnym dukcie prowadzącym do
        Kozłowki w takiej jednej..., a teraz ona (ale nie ja) ma n-tą rocznicę ślubu.
        Ach, ten czas leci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka