Dodaj do ulubionych

Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy raz!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 13:09
Znów się somodma I Gomora szerzy znów któś epatuje zgorzseniem forumową
młodziez!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rodrig von Falkenstein Oszołom, czep się swojego forum regionalnego IP: *.it-net.pl 24.05.03, 14:04
      Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a):

> Znów się somodma I Gomora szerzy znów któś epatuje zgorzseniem forumową
      > młodziez!

Oszołom, czep się swojego forum regionalnego a nie pętasz się pow wszystkich
      spamując artykułu z Naszego dziennika i wypowaidajac na tematy o których nie
      masz pojęcia...

Tak przy okazji to hipermarket Tesco w lublinie nie powstanie głównie dzięki
      głosom SLD, a nie PiS i LPR
      • pepperoni78 Re: Oszołom, czep się swojego forum regionalnego 24.05.03, 14:50
        Oszołom, zajrzałeś chociaż do tego wątku?? I zauważ, że jest to już czwarty
        wątek z cyklu. Jak chcesz, założę wątek Mój pierwszy raz. O pierwszej wizycie w
        Kościele. Założyłbym tez o ostatniej, ale naprawdę nie pamiętam kiedy to było.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 19:49
      zboczeńcy!!!
    • Gość: wisia Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: 217.97.175.* 24.05.03, 20:15
      Czy mi sie wydaje, czy oszolom az sie zaplul z podniecenia??? Hahahaha :-)))

A moj pierwszy raz to byla domowa naleweczka mojej Babci - szukalam soku a
      znalazlam wspaniala dereniowke :-)))

Mowie ci oszolom... Takie to bylo dobre, ze do dzisiaj ja produkuje na rodzimej
      okowitce... Teraz Polska!!! :-)

Pozdrawiam... z lekka ironia w strone tych, co to gorsza sie nie znajac... bo
      wszak ty osozlomie nie uzywasz???

wisia
    • Gość: M Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 23:59
      Przepraszam za treść wypowiedzi poniżej,ale aby była czytelna musi tak brzmieć.
      Oszołek dostał sraczki po ostatniej wypowiedzi Ojca Świętego.I teraz już nawet
      nie panuje nad swoimi myślami - nie mówiąc o czynach...
      • Gość: Ciupazka Re: A Ojciec Rydzyk.... IP: *.it-net.pl 25.05.03, 00:25
        • mali_bu Re: A Ojciec Rydzyk.... 25.05.03, 15:35
          ... złożył chyba europrojekt na dofinansowanie w 75% jego inwestycji medialno-
          telewizyjnej i liczy na finansowe wsparcie ze strony Unii Europejskiej. Dlatego
          tak złagodniał.
          • kwintesencja Re: A Ojciec Rydzyk.... 25.05.03, 15:43
            a za ziemie uprawne wezmie jeszcze doplaty rolne... Oj, umie dyrektor liczyc
            cudza kase :-)))

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka