Gość: Oszołom zRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 13:09 Znów się somodma I Gomora szerzy znów któś epatuje zgorzseniem forumową młodziez! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig von Falkenstein Oszołom, czep się swojego forum regionalnego IP: *.it-net.pl 24.05.03, 14:04 Gość portalu: Oszołom zRM napisał(a): > Znów się somodma I Gomora szerzy znów któś epatuje zgorzseniem forumową > młodziez! Oszołom, czep się swojego forum regionalnego a nie pętasz się pow wszystkich spamując artykułu z Naszego dziennika i wypowaidajac na tematy o których nie masz pojęcia... Tak przy okazji to hipermarket Tesco w lublinie nie powstanie głównie dzięki głosom SLD, a nie PiS i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Oszołom, czep się swojego forum regionalnego 24.05.03, 14:50 Oszołom, zajrzałeś chociaż do tego wątku?? I zauważ, że jest to już czwarty wątek z cyklu. Jak chcesz, założę wątek Mój pierwszy raz. O pierwszej wizycie w Kościele. Założyłbym tez o ostatniej, ale naprawdę nie pamiętam kiedy to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 19:49 zboczeńcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: 217.97.175.* 24.05.03, 20:15 Czy mi sie wydaje, czy oszolom az sie zaplul z podniecenia??? Hahahaha :-))) A moj pierwszy raz to byla domowa naleweczka mojej Babci - szukalam soku a znalazlam wspaniala dereniowke :-))) Mowie ci oszolom... Takie to bylo dobre, ze do dzisiaj ja produkuje na rodzimej okowitce... Teraz Polska!!! :-) Pozdrawiam... z lekka ironia w strone tych, co to gorsza sie nie znajac... bo wszak ty osozlomie nie uzywasz??? wisia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Admin natychmiast skasuj watek mój pierwszy r IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 23:59 Przepraszam za treść wypowiedzi poniżej,ale aby była czytelna musi tak brzmieć. Oszołek dostał sraczki po ostatniej wypowiedzi Ojca Świętego.I teraz już nawet nie panuje nad swoimi myślami - nie mówiąc o czynach... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: A Ojciec Rydzyk.... 25.05.03, 15:35 ... złożył chyba europrojekt na dofinansowanie w 75% jego inwestycji medialno- telewizyjnej i liczy na finansowe wsparcie ze strony Unii Europejskiej. Dlatego tak złagodniał. Odpowiedz Link Zgłoś
kwintesencja Re: A Ojciec Rydzyk.... 25.05.03, 15:43 a za ziemie uprawne wezmie jeszcze doplaty rolne... Oj, umie dyrektor liczyc cudza kase :-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś