freon 30.11.01, 01:14 Odkrylam wade narodowa w sobie. Krzyczcie na mnie ile chcecie, ale Sienkiewicz jest do bani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alterego Re: Odkrylam/em w sobie wade 30.11.01, 14:34 To moze tak "spowiedz powszechna" z naszych wad, aby Freon nie byla smutna? :-) Ja dopisze swoja. Wcale nie jestem taki goscinny, jak nalezaloby spodziewac sie po Polaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Odkrylam/em w sobie wade IP: *.swipnet.se 30.11.01, 14:37 A ja nie przepadam za zadnym z naszych noblistow. Wieszajcie mnie!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Odkrylam/em w sobie wade IP: *.swipnet.se 30.11.01, 14:40 I brak mi ulanskiej fantazji. Co wiecej jestem wyrachowanym draniem :)))) Na lance mnie wezcie. Szablami porabcie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Odkrylam/em w sobie wade 30.11.01, 14:58 Mam slaba glowe i nie moge wypic zbyt duzo wodki. Bracia Polacy! Wybaczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Odkrylam w sobie wade IP: 212.244.252.* 30.11.01, 15:27 A ja i lubię Sienkiewicza, i noblistów naszych, i goscinna jestem, pije wódkę kubkami (kiedyś!:), i fantazji też u mnie nieco..., tej ułańskiej...:( Chyba też się powieszę, z racji na odstawanie od ogółu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul A ja zadnych wad nie mam. Uszanowanie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: A ja zadnych wad nie mam. Uszanowanie ;-) IP: 192.168.0.* 30.11.01, 17:27 Sienkiewicza lubię:) Z noblistów tylko Sienkiewicza :) Jestem tolerancyjna więc wszyscy mogą lubieć lub nie , kochać lub nie , nawet toleruję ludzi bez wad ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A ja zadnych wad nie mam. Uszanowanie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 19:21 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > > Sienkiewicza lubię:) Z noblistów tylko Sienkiewicza :) > Jestem tolerancyjna więc wszyscy mogą lubieć lub nie , kochać lub nie , nawet > toleruję ludzi bez wad ;)))))) Ja tez toleruje siebie. Chcesz sie razem potolerowac;-)? To podobno mile zajecie. Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: A ja zadnych wad nie mam. Uszanowanie ;-) 30.11.01, 19:46 Gość portalu: Paul napisał(a): > Ja tez toleruje siebie. Chcesz sie razem potolerowac;-)? To podobno mile > zajecie. Pozdrawiam. > Paul Właśnie to robię ;))))))))) Również Cię pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A ja zadnych wad nie mam. Uszanowanie ;-) IP: 208.130.53.* 30.11.01, 20:48 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Ja tez toleruje siebie. Chcesz sie razem potolerowac;-)? To podobno mile > > > zajecie. Pozdrawiam. > > Paul > > Właśnie to robię ;))))))))) Również Cię pozdrawiam:)))) Zadrzalem z podniecenia......takie wirtualne tolerowanie sie na oczach wszystkich.....ach.......pa, pa..... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Odkrylam w sobie wade 30.11.01, 19:27 Odkryłam w sobie wadę, a moze tylko usterkę. W czasie uruchamiania funkcji zmywania, pojawiają się w mojej głwoie jakies nieznośne odglosy i świsty, cos jakby jęczenie, coś na kształt syku. Co robić?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Zadzwonic po ksiedza, niech odprawi egzorcyzmy.... IP: 208.130.53.* 30.11.01, 19:39 ....ewentualnie zamknac sie w piekarniku na 4 "zdrowaski", ewentualnie 6 "ojcze nasz". Jesli nie pomoze, skontaktowac sie z servisem, umowic sie na niezbedne naprawy, za 2 tygodnie zadzwonic raz jeszcze, opieprzyc szefa servisu, ze jego ludzie zapomnieli o umowionej dacie, ustalic nastepna, potem przelozyc z braku czesci zamiennych, czekac na czesci, dzwonic co dzien do servisu z pytaniem czy nadeszly, dojsc do wniosku, ze to wszystko bardzo meczace, przestac dzwonic i narzekac, polubic szumy i stuki w glowie, zabrac sie do zmywania. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Zadzwonic po ksiedza, niech odprawi egzorcyzmy.... 30.11.01, 20:14 O masz ci los...co za rady, chyba wprost z pozytywistycznych nowelek ;)))) A ja myślałam że nalezy isć z postępem, z osiagnieciami... Już chciałam zacząć oszczędzać na naczynia jednorazowe i kupiłam sobie skarbonkę w kształcie zmywarki. Wszystko na nic, na dodatek gwarancja juz dawno się skończyła ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Postep, osiagniecia...ech...gdzie mi tam do nich.. IP: 208.130.53.* 30.11.01, 21:03 laura! napisał(a): > O masz ci los...co za rady, chyba wprost z pozytywistycznych nowelek ;)))) > A ja myślałam że nalezy isć z postępem, z osiagnieciami... > Już chciałam zacząć oszczędzać na naczynia jednorazowe i kupiłam sobie > skarbonkę w kształcie zmywarki. Wszystko na nic, na dodatek gwarancja juz dawno > > się skończyła ;(((( Chyba mam dysleksje i jestem obsessive-compulsive, bo kiedy po raz pierwszy "przelecialem" przez twoj text, mimo "pozytywistycznego" nastawienia, zrozumialem cos o "kupieniu skrobanki w krztalcie zmywarki" i do tego ta gwarancja...;-0. Ja u siebie nie mam zadnych naczyn, tylko jednorazowe. Mieszkam sam, nawet nie mam lodowki, ze o skarbonce nie wspomne (!). Problem zmywarki jest ponad moje sily. Powodzenia, nie poddawaj sie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Postep, osiagniecia... IP: *.swipnet.se 30.11.01, 22:16 Ojejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejjjjjjj!!!!!!!!!!!! Krzycze tak, bo przypomnialem sobie o czyms. Znienawidzicie mnie za to - nie lubie zbytnio kielbasy. Co gorsza nie znosze wodki. Wiem, nie jestem patriota, bydle ze mnie straszne. Utluczcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Postep, osiagniecia...a kielbaski i wodeczki nie? IP: 208.130.53.* 30.11.01, 22:30 A zesz ty %$#*&@#%$!~##%$#@@$%$@$%^*&%^. No i zeby to mi bylo ostatni raz. Za kare masz zjesc pento kielbasy i popic "poloweczka", jak nalezy! Pozdrawiam. Paul PS zaraz ci ta sztachete z plecow wyciagne.......kurde, tylko gdzie szwagier te obcegi polozyl........Oj i jemu sie dostanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Postep, osiagniecia... 30.11.01, 22:32 Już biore młotek i tłucze ajajajajaajaajaaaaaaaaaaj!!!!!! Za zdradę ,za brak wierności , za brak patriotyzmu... Ja za to nie lubię dziury w całym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Postep, osiagniecia.......i DZIURA!!!! IP: 208.130.53.* 30.11.01, 22:40 laura! napisał(a): > Już biore młotek i tłucze ajajajajaajaajaaaaaaaaaaj!!!!!! > Za zdradę ,za brak wierności , za brak patriotyzmu... > Ja za to nie lubię dziury w całym... Ha, nie lubisz, wiec wiesz gdzie jest! To swietnie, bo ja jej zawsze szukam. To tak miedzy nami, gdzie ona, ta dziura......tak wiem ze w calym, wiec gdzie to "cale" z wyzej wymieniona dziura? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Postep, osiagniecia.......i DZIURA!!!! 30.11.01, 22:45 AJ!!!! AJ!!!!!!! AJ!!!!! Ach te meki!!!! Ale nic to. Dla ojczyzny cierpie!!!!! To jeszcze wyznam, ze ja wole wolowine od wieprzowiny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Postep, osiagniecia.......i DZIURA!!!! 30.11.01, 22:46 Drogi Paulu, nie tak łatwo znaleźć ową dziurę, gdyż na poczatku należy odnaleźć całosć, do której ona należy i to jest clue problemu. Dodatkowe utrudnienia wynikają z faktu, że dziury mają tą właściwość, iż ukrywają się za gąszczem niedopowiedzeń i wieloznaczności, które zasłaniaja oczy woalką niewiedzy lub w wersji przyziemnej nabierają kształtu klapek końskich na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Odkrylam w sobie wade IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 13:51 Poproś kogo trzeba o zmywarkę,moja żona też miewała takie objawy. Kupiłem żonie,ale i ja też z tego zakupu jestem zadowolony (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Odkrylam w sobie wade IP: 192.168.0.* 01.12.01, 14:14 Gość portalu: laser napisał(a): > Poproś kogo trzeba o zmywarkę,moja żona też miewała takie objawy. > Kupiłem żonie,ale i ja też z tego zakupu jestem zadowolony (:o) Lauro:) Jeszcze czas, cały tydzień. Napisz do św. Mikołaja. Tylko on Ci może pomóc;))) Myślę, że o tym pisał laser- "kogo trzeba" ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Odkrylam w sobie wade 01.12.01, 15:30 Ba! Pisałam i to nie jeden raz, ale zawsze dostawałam zwrot korepondencji z adnotacją "Pisz na Berdyczów!!!", czyzby tam przeniósł się Mikołaj Zmywaczek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Odkrylam w sobie wade 01.12.01, 16:27 laura! napisał(a): > Ba! Pisałam i to nie jeden raz, ale zawsze dostawałam zwrot korepondencji z > adnotacją "Pisz na Berdyczów!!!", > czyzby tam przeniósł się Mikołaj Zmywaczek ???? Chyba tę wadę mają tylko kobiety. Mnie też czasami zgrzyta w głowie, wrrr, a i czasami w zębach /a co może zgrzytać w zębach?/, laser pisał, że Jego żona miała to samo:((((( Ciekawa przypadłość ;)))))) My kobiety zawsze szukamy dziury w całym, prawda?????? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Odkrylam w sobie wade 01.12.01, 23:44 lucy_z napisał(a): > laura! napisał(a): > > Chyba tę wadę mają tylko kobiety. Mnie też czasami zgrzyta w głowie, wrrr, a > i > czasami w zębach /a co może zgrzytać w zębach?/, laser pisał, że Jego żona miał > a > to samo:((((( Ciekawa przypadłość ;)))))) Te sa typowe usterki, gdy produkt jest uzywany niezgodnie z przeznaczeniem! :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Odkrylam w sobie wade 02.12.01, 15:53 alterego napisał(a): Te sa typowe usterki, gdy produkt jest uzywany niezgodnie z przeznaczeniem! :-) > )) O! To, to:) Święte słowa alterego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Odkrylam w sobie wade 02.12.01, 18:02 Odpowiada mi ta interpretacja, widocznie zostałam stworzona do celów wyższych.. .na przykład wieszania bielizny.... a już będąc w tym temacie nie wspomnę już o tym , ile razy badano usterkowość produktu i wymieniano lampki kontrolne dopóki nie dokonałam zakupu pralki automatycznej. Odpowiedz Link Zgłoś