Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 16:47 Ja chce zespol Bajm,Bajm,Bajm na tegorocznych Dniach Lublina!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziubuś Re: Dni Lublina IP: *.um.lublin.pl / 10.3.0.* 29.05.03, 10:23 Gość portalu: ania napisał(a): > Ja chce zespol Bajm,Bajm,Bajm na tegorocznych Dniach > Lublina!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze chciej chciej chciej proś proś proś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Dni Lublina IP: *.ltk.com.pl 29.05.03, 12:58 Myślę,że organizator nie do końca przemyślał zorganizowanie imprezy.Dni Lublina powinny obowiązkowo rozpocząć się i zakończyć uroczystą mszą,wielkim pokropkiem.Główną atrakcją dni Lublina powinno być zbieranie podpisów pod petycją do wojewody Kurowskiego,aby zmienił zdanie i przydzielił lubelskiemu 2 działki,o które się ubiega.Ponadto powinna być zbierana kolekta (dawniej taca) na wykupienie działeczek dla kościoła.Jest jeszcze czas,organizatorzy wprowadźcie moją propozycję do programu obchodów dni Lublina.Przecież jak wypowiedzieli się biskupi oraz nasz najukochańszy premier -kościól powinien uczestniczyć i uczestniczy w życiu kraju. Odpowiedz Link Zgłoś