Forum   1881

1881

(19 wyników)
  • który Wam sie bardziej podoba, nie mogę się zdecydować. A może Ferragamo incanto dream? :-/ jestem w kropce.
  • Nie pisze na tym forum, przywiało mnie z innego;) Więc przepraszam jeśli robię zamieszanie. Wiosna w powietrzu, chciałam sobie zafundować jakieś nowe perfumy. Ale nie wiem, które, dlatego potrzebuję porady specjalistów:) W zeszłym roku latem w Sephorze była nowa edycja letnia zapachu Cerruti 1881, chyba w zielonkawej butelce. Zapach strasznie mi się spodobał, ale występował tylko w pojemności 100ml i kosztował ok. 300zł. No więc jak na studencką kieszeń niezbyt rozsądna cena, zre...
  • Moze ktoras z Was jest w stanie mi podpowiedziec czy to ta sama woda toal.? www.perfumeria.pl/Cerruti+1881+pour+Femme+Woda+toaletowa+100ml+spray,7010373,1-0,i2.htmli www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=97947
  • Kolejny meski zapach z serii 1881, z cosmeticnews.com: "In the run-up to the launch of a major men’s fragrance for the Cerruti brand next year, Coty Prestige is playing up its pillar line Cerruti 1881. A new men’s fragrance, called Cerruti 1881 Black launching this fall, is planned to become a second pillar and to attract younger consumers to the brand. 16 years since the launch of 1881, Coty France general manager Florence Rollet declares “It is time to add som...
  • Kolejny watek skierowany do zwolenniczek. Czy znajdę tu fanki Cerruti 1881? Jak się ma klasyk do wersji Collection? Tak w ogóle, to zapach szalenie mi coś przypomina, tylko co?
  • Chodzi mi o tą w zielonym kartoniku.
  • Pamietacie jak zastanawialismy sie, czy miniaturki 1881 sprzedawane na allegro za 15 zl to oryginal?:). Wygladaja mniej wiecej tak www.allegro.pl/show_item.php?item=34002829 Wczoraj dostalam od kolezanki taka, sama kupila ja na allegro od faceta, ktory miedz innymi sprzedawal 5ml Amarige (normalnie wystepujace w 4ml pojemnosci), zanim ja ostrzegłam. No i mam problem, bo miniaturka wyglada na oryginalna:).Pod spodem jest nr seryjny wybity tak jakby, naklejka- na niej dokladnie opi...
  • Poszukuję rysunku wykonanego ołówkiem, aktu Kazimierza Hollera. Nie mieszkam we Wrocławiu i proszę o pomocne informacje.
  • - chce porownac ceny za 30 i 50 ml
  • Czy ktoś też lubi ten zapach?Jak na Was pachnie?
  • Pytanie jak w temacie. Ciekawa jestem Waszych opinii. Kiedyś bardzo go lubiłam, a teraz wydaje mi się jakiś taki babciowaty
  • Ostatnie tygodnie obfituja w premiery, choc ilosc nie zawsze znaczy jakosc. Vetiver Frozen- rozczarowanie, Vetyver Lanvina- bardzo ulotny, nowe AA- z pewnoscia zyskaja zwolenniczki, Esprit- do szybkiego zapomnienia, Rykiel Woman- kicz z dopiskiem Not for men!- a ktory z mezczyzn chcialby pachniec tak banalna kompozycja? Wczoraj w perfumerii naliczylem 6 nowych zapachow, ktore doszly w niej od minionego tyg.- dwa nowe Givenchy- debiut damskiej sezonowki Only, meski Givenchy Pour Ho...
  • Witam serdecznie! Jestem swiezo calkiem na forum O perfumach, jednak juz troszke przeczytalam Waszych postow i jestem pod ogromnym wrazeniem. Jakbym i ja chciala potrafic usystematyzowac swoje doswiadczenia z zapachami... Jakbym w koncu chciala znalezc zapach idealny dla mnie, esencje moich preferencji. Nie mam jakiejs ogromnej kolekcji perfum, raczej skromnie- mam po 3-5 flakonow, ktorych uzywam a przynajmniej staram sie uzyc do konca. Jesli mi nie odpowiadaja wydaje. Boje sie ku...
  • Chodzi mi o potwierdzenie (lub zaprzeczenie) czy byłes może w styczniu 1881 roku w Watykanie? ;)))))))))))
  • Papież Jan Paweł II w niedzielę ogłosił trzech błogosławionych nowymi świętymi Kościoła katolickiego. Papież kanonizował dwóch misjonarzy werbistów: Arnolda Jannsena i Josefa Freinademetza oraz założyciela kombonianów Daniela Comboniego. Ksiądz Arnold Jannsen (1837-1909) był założycielem zgromadzeń zakonnych - Zgromadzenia Słowa Bożego, Zgromadzenia Sióstr Służebnic Ducha Świętego oraz Sióstr Służebnic Ducha Świętego od Wieczystej Adoracji. Ksiądz Josef Freinademetz (1852-1908...
  • Jeśli możecie zerknijcie na tą aukcję Mateusza124 allegro.pl/show_item.php?item=29253650 Dlaczego ta buteleczka tak bardzo wizualnie odbiega od tej www.perfumy.oh.pl/s/item.php?i=2713 Jesli nawet Mateusz124 ma podróbki to ja już tracę całkowite zaufanie do nabytych tam rzeczy. A może to jakieś nowe opakowanie (albo stare) tak jak np. Tresor stary znacznie różni się od nowego. Pomożecie?
  • o spis ludności z 1890 roku.Czy mógłbyś sprawdzić dane dot.Jamny Dolnej i Górnej?Przy rzkat.widnieje 0,podczas gdy w r.1881 mam 12 rz.528 gr,12 ż. (Słownik geogr.),a poza tym udokumentowane dane rodzinne wskazują,że na pewno było ich conajmniej czworo.Jakie były kryteria spisu. Mam też prośbę o dane z tego roku dla:Arłamów,Borysławka,Huwniki,Kwaszenina; Liskowate,Paportno.Trochę sporo,ale będę cierpliwie czekać.Pozdrawiam
  • Drogie Ekspertki, Od pewnego czasu używam Truth CK, i zastanawiam się nad jakimś zamiennikiem, który będzie w podobnej grupie zapachowej. Czy mozecie mi coś polecić? Szczerze mówiąc nie czuję się na siłach aby samej przebijać się przez dziesiątki perfum ;-)) Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się