Dodaj do ulubionych

szukamy fajnych ludzi z probostwa

12.05.07, 22:07
Z popwodu braku sąsiada szukamy nowego obiektu zainteresowania:-)) no i
jestesmy ciekawe czy oprócz nas mieszka tu ktos fajny. Musicie byc fajni i
oczyiscie obowiazkowo ze strzeżonego przez Gorącego Mieczysława osiedla,
reszta dzielnicy delikatnie mówiąc... nas nie interesuje. Jesteśmy normalne.
NAPRAWDE;-))no może oprócz Asi;-}}}
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:13
      Asia jest spoko ale reszta...wiecie ja bym sie nie nabierala.to takie ktore noca chodza bez makijarzu i strasza.a tak w tajemnicy-odpowoiedni oddzial jest juz w drodze.i zapewniam ze ma niezbedne w tym wypadku kaftany.pozdrawiam
      • Gość: sasiedzie_tesknimy Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.chello.pl 13.05.07, 20:18
        No, No, No!! żeby to prawie polonistka pisała używała słowa "makijaż" w
        dopełniaczu przez "rz" to doprawdy wysoce niepokojące zjawisko dla przyszłej
        polskiej oświaty i kultury. Mam nadzieję, że minister Giertych wktótce
        interweniuje. A mówiłam, że Asia jest niezupełnie normalna!! HA!!
        • Gość: asia Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:25
          a wiec to byl test...wysoki stopien zaskoczenia czyli leki jak najbardziej dzialaja.nie bede wywlekac na wieszk:) tych powtorzen ktore z pewnoscia nie przyczynia sie do popularyzacji ogloszenia.takze informacje nie sa pierwszej swoiezosci bo asia polonistka byc nie zamierza.ale wracajac do tematu:probostwo to tylko przykrywka dla prawdziwej nazwy organizacji(niebezpecznej ze wzgledu na stan zdrowia-twierdza ze dior nie istnieje)a goracy mieczyslaw to ich voodoo
          • Gość: sasiedzie_tesknimy Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.chello.pl 13.05.07, 20:33
            Jasne, niby nikt nie chce byc polonistką, a potem w wyniku dziwnych
            okoliczności, aż sie od nich roi!Od Gorącego Mieczysława to ty sie odczep.Ja go
            wymyśliłam i opatentowałam, wiec wszelkie prawa zastrzeżone:-) Naturalnie że
            wiemy co to Dior, trzymamy dla niego dużo miejsca w kosmetyczce i dajemy na
            msze w dzień jego urodzin. A tak pozatym, to nie przeczytałaś uważnie naszego
            anonsu, był on skierowany do FAJNYCH ludzi!!!
            • Gość: asia Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:43
              moja nazwa wlasna tez jest opatentowana a mimo wszystko z niej korzystacie!do fajnych ludzi...hmm...dobrze ze w ogole cos napisalam bo tak by swiecilo miejsce:"odpowiedź" pustka
              • Gość: sasiedzie_tesknimy Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.chello.pl 13.05.07, 20:50
                No i tak właśnie miało być. miało to dac wyraz obecnej deficytowej sytuacji na
                rynku fajnych ludzi. Zepsułaś wszystko! ŁEEEEEEEEEE!!!
                • Gość: nieznany Re: szukamy fajnych ludzi z probostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:54
                  po co Ci fajni ludzie kobito?! masz 3 takie fajne dzagi w domu!pozdrawiamy Martusie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka