pepperoni78 30.05.03, 13:49 Pojawił się na stronach UMCS. Już podaję link: www.umcs.lublin.pl/plan.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Nowy plan Lublina w sieci IP: 195.114.189.* 30.05.03, 16:37 a ja znowu bede malkontentem ! bo to nie to !!! plan ladny nie ma co ! tylko ze zniknelo im kilka ulic z tego palnu, np. kawalek osiedla krasinskiego a wiec u mnie po sasiedzku, sprawdzam litere I a tu kilka ulic, a gdzie reszta ? u nas rzeczywisci eprowizorki sa najtrwalsze ! brakuje mi dobrego i praktycznego planu lublina, takiego w ktory wpisuje np numer bloku ulice i mam pokazane na mapie jak tam dojechac, czy mam jechac chodnikeim po zakzaie ruchu, alejka osiedlowa, chodnikiem, czy tez ulica, z wyraznie zaznaconym dojazdem, a tak swoja droga to ci w wydzialu geodezji i gospodarki nieruchomosciami to powinni zawisnac n alatarniach za to jak skandalicznie sa ponumerowane u nas pewne dzielnice !!!! a dzielnica poreba powinna zmienic nazwe na "porabana", przepraszam z gory jesli urazilem jej mieszkancow ale nie o to mi tu chodzilo ! sprobujcie bez wiekszych problemow dojechac np na jakas tam bursztynowa 1, albo jakas ametystowa, szafirowa 20 albo cos w tym rodzaju, spedzicie co najmniej kilka minut zanim to cos znajdziecie ! naprawde dobre plany map ma yahoo, a te z kolei pochodza z mapquest, ale oczywiscie tylko miast amerykanskich, taki lublin to sie pewnie doczeka za jakies 20 lat ! a wmiedzyczasie powstana ze 3 plany "w budowie" ! i dlaczego u nas kur.a wszystko jest w budowie ??? jak wejdziemy do unii to na granicy polsko niemieckiej powinnismy postawic czerwone pacholki drogowe i duuuuze tablice informacyjne, "W BUDOWIE" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Nowy plan Lublina w sieci 30.05.03, 16:42 Mike, mam nadzieję, że to nie była aluzja do naszej stronki W BUDOWIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Nowy plan Lublina w sieci IP: *.ltk.com.pl 01.06.03, 23:05 Stronka ciekawa,a co do planu - ładuje się b.długo.Lubman miał zawsze słąbe serwery i łącza.Jeśli potrzebuję plan Lublina (i innych większych miast),korzystam z samochodowej mapy POlski na CD.A jeśli nie chce mi się uruchamiać komputera,dzwonię do któregoś radio-taxi i dyspozytorka bardzo chętnie udziela informacji. W opracowanie strony z mapką,włożono na pewno dużo pracy,ale fachowców z LubMan jako profesjonalistów należy wymagać więcej. Proponuję dla porównania:www.warszawa.com.pl/mapa/ Odpowiedz Link Zgłoś