Dodaj do ulubionych

Nowy plan Lublina w sieci

30.05.03, 13:49
Pojawił się na stronach UMCS. Już podaję link:

www.umcs.lublin.pl/plan.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Nowy plan Lublina w sieci IP: 195.114.189.* 30.05.03, 16:37
      a ja znowu bede malkontentem !
      bo to nie to !!!
      plan ladny nie ma co ! tylko ze zniknelo im kilka ulic z tego palnu, np.
      kawalek osiedla krasinskiego a wiec u mnie po sasiedzku, sprawdzam litere I a
      tu kilka ulic, a gdzie reszta ? u nas rzeczywisci eprowizorki sa najtrwalsze !

brakuje mi dobrego i praktycznego planu lublina, takiego w ktory wpisuje np
      numer bloku ulice i mam pokazane na mapie jak tam dojechac, czy mam jechac
      chodnikeim po zakzaie ruchu, alejka osiedlowa, chodnikiem, czy tez ulica, z
      wyraznie zaznaconym dojazdem,

a tak swoja droga to ci w wydzialu geodezji i gospodarki nieruchomosciami to
      powinni zawisnac n alatarniach za to jak skandalicznie sa ponumerowane u nas
      pewne dzielnice !!!! a dzielnica poreba powinna zmienic nazwe na "porabana",
      przepraszam z gory jesli urazilem jej mieszkancow ale nie o to mi tu chodzilo !

sprobujcie bez wiekszych problemow dojechac np na jakas tam bursztynowa 1,
      albo jakas ametystowa, szafirowa 20 albo cos w tym rodzaju, spedzicie co
      najmniej kilka minut zanim to cos znajdziecie !

naprawde dobre plany map ma yahoo, a te z kolei pochodza z mapquest, ale
      oczywiscie tylko miast amerykanskich, taki lublin to sie pewnie doczeka za
      jakies 20 lat ! a wmiedzyczasie powstana ze 3 plany "w budowie" !

i dlaczego u nas kur.a wszystko jest w budowie ??? jak wejdziemy do unii to na
      granicy polsko niemieckiej powinnismy postawic czerwone pacholki drogowe i
      duuuuze tablice informacyjne, "W BUDOWIE" !!!

• pepperoni78 Re: Nowy plan Lublina w sieci 30.05.03, 16:42
        Mike, mam nadzieję, że to nie była aluzja do naszej stronki W BUDOWIE ;)
    • Gość: **** Re: Nowy plan Lublina w sieci IP: *.ltk.com.pl 01.06.03, 23:05
      Stronka ciekawa,a co do planu - ładuje się b.długo.Lubman miał zawsze słąbe
      serwery i łącza.Jeśli potrzebuję plan Lublina (i innych większych
      miast),korzystam z samochodowej mapy POlski na CD.A jeśli nie chce mi się
      uruchamiać komputera,dzwonię do któregoś radio-taxi i dyspozytorka bardzo
      chętnie udziela informacji.
      W opracowanie strony z mapką,włożono na pewno dużo pracy,ale fachowców z LubMan
      jako profesjonalistów należy wymagać więcej.
      Proponuję dla porównania:www.warszawa.com.pl/mapa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka