monika.sal 19.05.07, 21:41 Polecam wszystkim kobietom. Ekstra ginekolog. Wspaniałe podejście i zrozumienie. Osobiście byłam bardzo zadowolona z opieki przez cały okres 9 miesięcy ciąży i po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: dr Połuszejko-Kamińska, gorąco polecam IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.07, 07:17 Zachwycamy się tak z wizyt prywatnych czy na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.sal Re: dr Połuszejko-Kamińska, gorąco polecam 20.05.07, 19:39 Prywatnie tylko dlatego, że nie mogłam się dostać do przychodni przyszpitalnej. Pani doktor pracuje w szpitalu. A prywatnie tylko kilka godzin w tygodniu. Ale to nie zmienia stanu rzeczy. Naprawdę to dobry specjalista i ludzki lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Połuszejko-Kamińska, gorąco polecam IP: *.pronet.lublin.pl 21.05.07, 07:22 Zapytałam tak dlatego, bo mój ludzki lekarz na wizytach prywatnych okazał się znacznie mniej ludzki na tych z NFZ, jak już mi się pieniądze skończyły i postanowiłam skorzystać z tzw. bezpłatnej słuzby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena691 Re: dr Połuszejko-Kamińska, gorąco polecam IP: *.chello.pl 23.05.07, 15:23 Ja również polecam tą panią doktor! Prowadziła moją ciążę i odbierała poród. Wspominienia rewelacyjne tym bardziej, że przy narodzinach był tatuś Zosi. Świetny lekarz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko161 Re: dr Połuszejko-Kamińska, gorąco polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:24 OOOOOOO - super że ktoś gorąco poleca Panią Doktor!!!! Ja zachwycam sie nią od ponad dwóch lat (cudownie prowadziła moja ciażę) i rownież polecam na forum!!!! Wspaniały, kojący Lekarz, ciepły Czlowiek... I prywatnie i na NFZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś