toska_30 01.06.07, 11:32 szukam dobrego ginekologa w Lublinie, najchętniej kobitki, i do tego żeby skutecznie leczyła z niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxi Re: dobry ginekolog w Lublinie IP: *.chello.pl 01.06.07, 11:46 Abovo na Bocianiej Czy są kobiety nie wiem. Ale mają bardzo dobrą renomę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: dobry ginekolog w Lublinie 01.06.07, 11:49 Zajrzyj tutaj: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: dobry ginekolog w Lublinie 03.06.07, 10:06 Chyba kojarzę ciebie, toska_30, z forum W oczekiwaniu. Przykro mi, że ci nie wyszło. Ja dziś zobaczyłam 2 kreski, udało nam się w pierwszym cyklu, a przy poprzedniej ciąży był rok prób i zaszłam dopiero po lekach. Moim zdaniem powinnaś spróbować obserwacji cyklu i pomiarów temperatury co rano. Ja tak robiłam od 4 miesięcy i dokładnie znałam termin owulacji. Zajrzyj na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906, to nie jest takie skomplikowane, jak się na początku wydaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś