mlodylubelak 01.06.07, 22:47 Za chwilę zaczynają się Dni Lublina (znaczy Planeta Lublin) więc po co było to robić? Mam w związku z tym tylko jedno pytanie: ile będzie nas kosztować ta hucpa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fla Re: Noc Kultury trwa! 02.06.07, 00:28 eh nie dostałam się tam gdzie chciałam, ale zazdroszczę ludziom, którzy nie znają Lublina tego, że mogą się w nim zgubić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn marnotrawny Noc Kultury trwa! IP: *.resetnet.pl 02.06.07, 13:30 Odzyskałem wiarę w Lublin. Pomyślałem wczoraj, że mój wyjazd do Warszawy może wcale nie był taki sprytny. Jestem pełen uznania dla ludzi którym tej wiary nie zabrakło. Dzięki Waszej pracy organicznej Lublin był wczoraj najciekawszym miastem w Polsce, jednym z ciekawszych w Europie. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Noc Kultury trwa! IP: *.chello.pl 03.06.07, 01:39 gartuluję Tobie tak WIELKIEJ "wizji" Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Noc Kultury trwa! 02.06.07, 14:38 ... szkoda tylko ze w tv ogolnopolskiej zadnych info nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Noc Kultury trwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:39 Nie poznałam własnego miasta - przypominało Kraków podcxzas ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Noc Kultury trwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:42 Nie poznałam własnego miasta - na każdym rogu atrakcja, masy ludzi, organizaja świetna ( ochrona i toi toi- e nawet pod jesziwą). Jeżeli takie akcje będa się powtarzać Lublin nie może nie odnieśc sukcesu. Jeśli to nie była jednorazowa aicja moze nawet przyjdzie mi zarzucić pomysł wyprowadzki do Krakowa :D Brawo organizatorzy!!! Jednak i tuatj można pokonać mur marudzenia i "niemożności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihot Re: Noc Kultury trwa! IP: *.lublin.mm.pl 02.06.07, 17:20 gratuluję młodym idiotom którzy stali w kilometrowych kolejkach by dostać się w miejsca które są zazwyczaj puste. Reszta super tylko na najciekawsze rzeczy cięzko było wejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor lublin Re: Noc Kultury trwa! IP: *.smoczka.ptc.pl 02.06.07, 22:04 jak polaczyc dni Lublina i noc kultury brazem w nastepnym roku ? dlaczego tego nie zrobiono w jakis plynny sposob to sie musi zmienic za rok tak poza tym zaje...a zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Noc Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:51 a moim zdaniem przydało by się poprawić co nieco, za wcześnie się wszystko zaczeło i za wsześnie skończyło, w Krakowie życie zaczyna się o 23 a u nas skończyło się koło 24 - na starym mieście po tej godzinie nie było za bardzo co robić (wiem, że koncerty w muszli jeszcze trwały); poza tym te gigant kolejki wszędzie i tłumy ludzi - to znaczy, że mogło by być więcej tych atrakcji; na starym mieście i deptaku było za cicho, jakaś muzyka na żywo mogła by grać, była by fajna atmosfera dla tych co się gdzieś tam nie zmieścili i obsiadywali ogródki i parasolki (a było takich osób całe mnóstwo; a tak wogle to w naszym mieście jest problem żeby wieczorem coś zjeść, bo kuchnie zamykane są koło 22 - 23 i dziwie się, że choć w tę noc nie zrobiono wyjątku a przecież zyski były by niezłe bo jeszcze nigdy tylu osób na ogródkach nie widziałam, a tu nic z tego - nie było co zjeść, dwa miejsca z jedzeniem jakie udało mi się zlokalizować to kebab (gdzie były gigantyczne kolejki) i pizza (na ktora czekało się ponad godzinę, bo się nie wyrabiali tyle było chętnych); żeby nie było, że jetem taka na "nie" to powiem, że mi się bardzo podobało i warto organizować takie imprezy częśćiej, tylko żeby to była noc kultury a nie wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Noc Kultury IP: *.crowley.pl 04.06.07, 21:05 i tak najlepszy był koncert big bandu w filharmonii...po prostu rewelacja....panie tomku gratuluję Panu i całemu zespołowi...to wizytówka naszego miasta...niech się ktoś o to zatroszczy...grajcie jak najdłużej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Noc Kultury 04.06.07, 22:51 Gość portalu: rec napisał(a): > i tak najlepszy był koncert big bandu w filharmonii... Najlepszy to byl wernisaz,ktory "odbyl sie"w trakcie przerwy ww koncertu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art_muz Noc Kultury trwa! IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.07, 00:19 "Czarna wdowa", jak można wnioskować, gust ma niezbyt wybredny, a jest to cecha ludzi pospolitych... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Noc Kultury trwa! 05.06.07, 09:11 Czyzbym ja byla "czarna wdowa"?Jesli tak,to art_muz nie zauwazyles w moim poscie ironii.Ale pewnie nie masz pojecia o czym mowie,bo zaden wernisaz nie mial wtedy miejsca/stad moj sarkazm/ Odpowiedz Link Zgłoś