Dodaj do ulubionych

Noc Kultury trwa!

01.06.07, 22:47
Za chwilę zaczynają się Dni Lublina (znaczy Planeta Lublin) więc po co było to
robić? Mam w związku z tym tylko jedno pytanie: ile będzie nas kosztować ta hucpa?
Obserwuj wątek
    • fla Re: Noc Kultury trwa! 02.06.07, 00:28
      eh nie dostałam się tam gdzie chciałam, ale zazdroszczę ludziom, którzy nie
      znają Lublina tego, że mogą się w nim zgubić
    • Gość: syn marnotrawny Noc Kultury trwa! IP: *.resetnet.pl 02.06.07, 13:30
      Odzyskałem wiarę w Lublin. Pomyślałem wczoraj, że mój wyjazd do Warszawy może wcale nie był taki sprytny. Jestem pełen uznania dla ludzi którym tej wiary nie zabrakło. Dzięki Waszej pracy organicznej Lublin był wczoraj najciekawszym miastem w Polsce, jednym z ciekawszych w Europie. Gratuluję!
      • Gość: po co Re: Noc Kultury trwa! IP: *.chello.pl 03.06.07, 01:39
        gartuluję Tobie tak WIELKIEJ "wizji"
    • acryl Noc Kultury trwa! 02.06.07, 14:38
      ... szkoda tylko ze w tv ogolnopolskiej zadnych info nie widziałem
    • Gość: ryża małpa Re: Noc Kultury trwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:39
      Nie poznałam własnego miasta - przypominało Kraków podcxzas ja
      • Gość: ryża małpa Re: Noc Kultury trwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:42
        Nie poznałam własnego miasta - na każdym rogu atrakcja, masy ludzi, organizaja
        świetna ( ochrona i toi toi- e nawet pod jesziwą).
        Jeżeli takie akcje będa się powtarzać Lublin nie może nie odnieśc sukcesu.
        Jeśli to nie była jednorazowa aicja moze nawet przyjdzie mi zarzucić pomysł
        wyprowadzki do Krakowa :D
        Brawo organizatorzy!!!
        Jednak i tuatj można pokonać mur marudzenia i "niemożności".
    • Gość: hihot Re: Noc Kultury trwa! IP: *.lublin.mm.pl 02.06.07, 17:20
      gratuluję młodym idiotom którzy stali w kilometrowych kolejkach by dostać się w
      miejsca które są zazwyczaj puste.
      Reszta super tylko na najciekawsze rzeczy cięzko było wejść
    • Gość: motor lublin Re: Noc Kultury trwa! IP: *.smoczka.ptc.pl 02.06.07, 22:04
      jak polaczyc dni Lublina i noc kultury brazem w nastepnym roku ? dlaczego tego
      nie zrobiono w jakis plynny sposob to sie musi zmienic za rok

tak poza tym zaje...a zabawa
    • Gość: Aga Noc Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:51
      a moim zdaniem przydało by się poprawić co nieco, za wcześnie się wszystko
      zaczeło i za wsześnie skończyło, w Krakowie życie zaczyna się o 23 a u nas
      skończyło się koło 24 - na starym mieście po tej godzinie nie było za bardzo co
      robić (wiem, że koncerty w muszli jeszcze trwały); poza tym te gigant kolejki
      wszędzie i tłumy ludzi - to znaczy, że mogło by być więcej tych atrakcji; na
      starym mieście i deptaku było za cicho, jakaś muzyka na żywo mogła by grać,
      była by fajna atmosfera dla tych co się gdzieś tam nie zmieścili i obsiadywali
      ogródki i parasolki (a było takich osób całe mnóstwo; a tak wogle to w naszym
      mieście jest problem żeby wieczorem coś zjeść, bo kuchnie zamykane są koło 22 -
      23 i dziwie się, że choć w tę noc nie zrobiono wyjątku a przecież zyski były by
      niezłe bo jeszcze nigdy tylu osób na ogródkach nie widziałam, a tu nic z tego -
      nie było co zjeść, dwa miejsca z jedzeniem jakie udało mi się zlokalizować to
      kebab (gdzie były gigantyczne kolejki) i pizza (na ktora czekało się ponad
      godzinę, bo się nie wyrabiali tyle było chętnych);
      żeby nie było, że jetem taka na "nie" to powiem, że mi się bardzo podobało i
      warto organizować takie imprezy częśćiej, tylko żeby to była noc kultury a nie
      wieczór
      • Gość: rec Re: Noc Kultury IP: *.crowley.pl 04.06.07, 21:05
        i tak najlepszy był koncert big bandu w filharmonii...po prostu
        rewelacja....panie tomku gratuluję Panu i całemu zespołowi...to wizytówka
        naszego miasta...niech się ktoś o to zatroszczy...grajcie jak najdłużej.pozdrawiam
        • black_magic_women Re: Noc Kultury 04.06.07, 22:51
          Gość portalu: rec napisał(a):

> i tak najlepszy był koncert big bandu w filharmonii...

Najlepszy to byl wernisaz,ktory "odbyl sie"w trakcie przerwy ww koncertu;)
    • Gość: art_muz Noc Kultury trwa! IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.07, 00:19
      "Czarna wdowa", jak można wnioskować, gust ma niezbyt wybredny, a jest to cecha
      ludzi pospolitych...
      • black_magic_women Re: Noc Kultury trwa! 05.06.07, 09:11
        Czyzbym ja byla "czarna wdowa"?Jesli tak,to art_muz nie zauwazyles w moim poscie
        ironii.Ale pewnie nie masz pojecia o czym mowie,bo zaden wernisaz nie mial wtedy
        miejsca/stad moj sarkazm/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka