Forum   1977

1977

(105 wyników)
  • [b]Zespół Adwokacki Dyskrecja –[/b] kabaret, kabaretowa audycja radiowa (PR3) oraz kilka programów TV. Funkcjonował w latach 80. i 90. XX wieku. Specyficzny humor stał się znakiem firmowym grupy. Bogactwo słownictwa, nutka melancholii, trochę rubaszności i wpadające w ucho wesołe, (a czasem liryczne pełne poezji) piosenki to główne walory tego kabaretu. Audycje premierowe emitowane były w programie 3 Polskiego Radia w latach 1983 - 1997. Ostatnia premierowa audycja radiowa wyemitowana z...
  • Odedzwijcie się mamuśki z rocznika 1977
  • Witam wszystkie mamy z rocznika 1977 a może my też się przedstawimy. Ja jestem Monika jestem z Białegostoku ur 27.02.1977 jestem mamą prawie rocznej Paulinki Pozdrawiam i zachęcam do wpisania się!
  • zawiadamiam wszystkich maturzystow liceum ogolnoksztalcacego w chelmnie, ktorzy egzamin dojrzlości zdawali w 1977 roku, ze planowane jest spotkanie absolwentow wszystkich klas na dzien 16 czerwca 2007 roku. do zobaczenia.
  • witam Mam dwoje dzieciaczków - czy jest ktoś z tego roku z dwojgiem. jak sobie radzicie.
  • 08.12.10, 20:09 Odpowiedz Witajcie! Mam pytanie... Lekarz ogólny podejrzewał u mnie Hashimoto i kazał zrobić wyniki T4 I T3 oraz przeciwciała P/c przeciw peroksydazientarczycowej czyli ATPO. Zrobiłam. Hormony mam w normie, tylko przeciwciał za dużo. Maks. jest do 60, a ja mam 461,3... Czy to znaczy że mam się martwić? I czy powinnam wykonać jakieś jeszcze dodatkowe badania zanim dam się ewentualnie zbombardować kuracją hormonalną? Ps. Mam 33 lata i to mnie zaskoczyło. Trochę też mną wstrzą...
  • Jakie sa wasze zinteresowania i jak wam sie układa w zyciu ??? Moze znacie kogos urodzonego tego dnia ? Pozdrawiam i zycze powodzenia urodzonym 10.01.1977 :))))))
  • jeszcze jeden argument za tym, że lewactwo trzeba tępić.
  • chyba troche staro sie czuje... pozdrawiam wszystkie panny mlode urodzone w 1977
  • zawsze bylas taka bezczelna czy dopiero od niedawna?!!!
  • Która się wtedy bała? ;) www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM
  • SBB, jeden z nielicznych diamentów naszej rodzimej sceny muzycznej. Każdy szanujący się fan muzyki choć raz słyszał tę nazwę. Zespół, który w bardziej sprzyjających okolicznościach powinien zrobić międzynarodową sławę. A tak poznali się na nim, z nielicznymi wyjątkami, tylko obywatele z krajów owładniętych komuną. Ostatnio zespół i Śląska Witryna Wydawnicza, wynajdują archiwalne nagrania koncertowe i dostarczają nam, fanom. Trzeba nadmienić, że SBB to wybitny zespół koncertowy, do...
  • Czy my do siebie astrologicznie pasujemy??? mam dylemat... bardzo dla mnie ważne...
  • teraz wykoncza Polanskiego jak wykonczyli Jacksona
  • Data ciekawa, a życie wcale mi się nie układa. Często mam myśli samobójcze. Jestem samotna, bez pracy. Co robię źle? Dlaczego tak mi się nie układa? Co mogę zmienić? Bardzo proszę o pomoc. Moje literki: nie mam drugiego imienia, podaję pierwsze i z bierzmowania: Nx4, J,O,B,W,K,S,L,E,I x1, Ax6,
  • Nelli Rokita-Arnold Działaczka, polityk, żona Jana Rokity Urodziła się w ZSRR Wykształcenie Ukończyła slawistykę Działalność W 1977 roku wraz z bratem uciekła z Czelabińska do niemieckiego Hamburga. Do Polski przyjechała w 1985 roku, aby zebrać materiały do pracy magisterskiej na temat polskich polityków. Na spotkaniu Niezależnego Związku Studentów poznała Jana Rokitę. < z Czelabińska do Hamburga uciekła przez żelazną kurtynę ? W 1985 roku, przyjeżdża sob...
  • jak oceniacie swoje podbicia sexsualne jak na swój wiek?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się