natkaa66 03.06.07, 19:29 .....proszę polećcie dobrego adwokata od spraw rozwodowych(niedrogo a skutecznie)!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dobry adwokat... IP: *.it-net.pl 03.06.07, 21:59 witam sama złożyłam pozew rozwodowy. Na żwirki i Wigury jest kancelaria prawnicza PAństwa BAnaszkiewiczów. Mną zajeli się bardzo solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry adwokat... IP: *.chello.pl 05.06.07, 15:39 wzory pism procesowych masz nawet w internecie, adwokat nie jest konieczny jesli czujesz się na siłach stanąć przed sądem, ewentualnie adwokatem chłopa. Osobiście polecam p. Barbarę Jurkiewicz (kancelaria nad "Adą" przy Krakowskim). Jest świetna i cięta na wszelkich "byłych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Dobry adwokat... IP: *.186.21.099.vip-net.pl 05.06.07, 20:58 Mec.Antonowicz z ul.Okopowej(dokladniejszych namiarów nie znam)podobno jest najlepsza od spraw rozwodowych.No ale chyba do tanich nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry adwokat... IP: *.chello.pl 05.06.07, 23:32 tez tak słyszałam,że jest najlepsza i najdroższa. I udało mi się ją "przegadać", bo była adwokatem mojego byłego męża (ja -sama). Może nie tyle "przegadać", co dojść swego. Trzeba przyznac, że od razu poznała się na idiocie (czyt. kliencie)i nie stawiała warunków z Księzyca. P.sędzia zdecydowanie wolała osoby bez adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re:do Ani 30.06.07, 20:54 Aniu jeśli możesz odezwij się-mam kilka pytań;) Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re:do Ani 03.07.07, 11:22 Dzięki za odzew-masz pewne doswiadczenia w interesującej mnie sprawie ,czy może jesteś zalogowana na poczcie gazetowej i mogłabym napisać???? Odpowiedz Link Zgłoś