hm` 08.06.03, 23:43 Moja opinia: Polacy lubia socjalizm, gardza liberalizmem, to odzwierciedlily wyniki. Bywa. Pozostaje mi byc liberalem, moze kiedys to przejdzie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel Re: Po referendum. IP: *.zywnego.net / 192.168.1.* 09.06.03, 01:16 nie martw się 'hm.... też jestem samotnym liberałem, który uparcie wierzy w to, że o tym kim w zyciu jestem decyduję tylko ja..który nienawidzi populizmu...i cierpi gdy widzi szerzącą się głupotę odpowiedzialność za swoje cztery litery (czytaj liberalizm) może kiedyś nastanie...z pewnościa nastanie..jeszcze parę latek i nie będzie nas już stać na socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Po referendum. IP: *.it-net.pl 09.06.03, 07:29 ....I tyle pracy...na nic? Musze cie pociesyć h`m, mocie poparcie w Biołym Dunajcu i przy Leninie w Poroninie, hehehe, oni tyz fcom do NAFTY, bo w Europie juz downo som, tam by cosi kajsi jesce przysporzyli, a tu i teroz bedom musieli sie dzielić tym, co majom, hehehe, i temu im nie w smak. Telo.Pozdr. A mnie sie od ucha do ucha ozwarła ze śmiechu gembusia... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_dociek Re: Po referendum. 09.06.03, 07:52 Ciupazko - zeby ci ten usmiech pozostal na dluzej - szczerze zycze. Dociek komuszek ciekawe czy falszowal, jestem pewien, ze tak - takie glupie przyzwyczajenie. Ach komuszki macie fajny narod - durnowaty - niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Po referendum. 09.06.03, 07:58 oszolom_dociek napisał: > Dociek komuszek ciekawe czy falszowal, jestem pewien, ze tak - takie glupie > przyzwyczajenie. > Ach komuszki macie fajny narod - durnowaty - niestety!!! To jest bezpodstawne oskarżenie, chamskie oszczerstwo w typowo oszołomskim stylu, ale olewam cię ciepłym moczem oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_dociek Re: Po referendum. 09.06.03, 08:27 > To jest bezpodstawne oskarżenie, chamskie oszczerstwo w typowo oszołomskim > stylu, ale olewam cię ciepłym moczem oszołomie. A ja dla odmiany sram na ciebie zimnym kapskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Po referendum. IP: 212.182.27.* 09.06.03, 14:36 oszolom_dociek napisał: > Ciupazko - zeby ci ten usmiech pozostal na dluzej - szczerze zycze. > Dociek komuszek ciekawe czy falszowal, jestem pewien, ze tak - takie glupie > przyzwyczajenie. > Ach komuszki macie fajny narod - durnowaty - niestety!!! Dziękuję za uznanie, z drugiej strony, gdyby nie te komuszki, nie było by mnie tu gdzie jestem ..., jak i wielu z nas... Tyle. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Ciupazko!!!;-} IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 15:23 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > oszolom_dociek napisał: > > > Ciupazko - zeby ci ten usmiech pozostal na dluzej - szczerze zycze. > > Dociek komuszek ciekawe czy falszowal, jestem pewien, ze tak - takie glupi > e > > przyzwyczajenie. > > Ach komuszki macie fajny narod - durnowaty - niestety!!! > > Dziękuję za uznanie, z drugiej strony, gdyby nie te komuszki, nie było by > mnie tu gdzie jestem ..., jak i wielu z nas... Tyle. Pozdr. Nie bylo by Cie w miejscu gdzie obecnie sie znajdujesz, ale ide o zaklad ze gdyby "komuszkow" nie bylo to i ciupazek bylo by wiecej. Uszanowanie, Paul PS Poza tym zglaszam protest. To ja mam na tym forum monopol na chamstwo. Czyta sie was ze az milo;-} Odpowiedz Link Zgłoś
kwintesencja Re: Po referendum. 09.06.03, 07:41 Liberał??? A moze zbolaly libertyn? :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Po referendum. Kwintesencjio... IP: 217.153.156.* 09.06.03, 10:15 Jeszcze raz przypominam, jestes osoba, ktora: 1. Chce by Polska poszla w slady Argentyny. 2. Cieszy sie jak clo jest w wysokosci 60%, a martwi sie jak spada do 20%. Jak chcesz moge wkleic linki..... Te dwie sprawy wyatarczaja za komentarz do rozmowy z Toba na sprawy ekonomiczne. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś