Gość: Magdaaa IP: *.chello.pl 25.06.07, 19:25 Witam , czy moglby mi ktos cos powiedziec o paniach z luxmedu przyjmujacych w ramach NFZ ...Chodzi mi o E.Gawlik,H czugala-truszkowska i J.Ławniczak.Z gory dziekuje za wszelkie info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stachna Re: Ginekolog luxmed IP: 80.51.196.* 08.08.07, 05:09 Niektórych pacjentem p. Truszkowska nawet nie próbuje badać: "bo i tak bym pani dobrze nie zbadała". Twierdzi np., że po Luteinie (doustnej) nie można mieć mdłości! Faszeruje lekami przeciwreumatycznymi pacjentki, którym wystarczyłby diklofenak. Itp. itd... Tak mi pomogła na obfite miesiączki, że zamiast 7 dni ciekło ze mnie 6 tygodni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Ginekolog luxmed IP: 212.106.28.* 13.08.07, 13:00 Dr E.Gawlik przyjmuje także w przychodni na Nałkowskich. Miałam okazję u niej być i mogę powiedzieć, że posiada humorki jak każdy lekarz. Zrobiła mi łaskę, że wypisała receptę na clotrimazol na zaś. Jechałam na urlop i poprosiłam o coś awaryjnego żeby nie latać na urlopie po lekarzach.Wogóle to badanie wykonała bardzo niedelikatnie. Po zejściu z fotela czułam to naciśnięcie na brzuch i ten źle dobrany wziernik. Potem się z siostrą śmiałyśmy , że największy w całej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viver Re: Ginekolog luxmed IP: *.it-net.pl 03.07.08, 19:32 Ja chodze do dr Ławniczak tylko ze na Odlewniczą, przyjmuje też na Topolowej. I jest genialna, poczucie humoru zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ginekolog luxmed IP: 212.182.127.* 13.11.09, 23:48 popieram dr ławniczak to kobieta z klasą i poczuciem humoru a także dystansem do świata, chodzę do niej 6 lat i jestem zadowolona, bardzo przyjazna kobieta tylko trudno siedo niej zapisać na NFZ co nie bierze się z przypadku:-) ale jak wyżej napisane przyjmuje też gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_easy Re: Ginekolog luxmed 20.06.11, 15:15 Serdecznie polecam dr Skoczyńskiego, który pracuje w Centrum Medycznym Luxmed oraz w Szpitalu przy Staszica, bardzo dobry specjalista, przyjemny człowiek, zaangażowany i życzliwy. Z czystym sercem stwierdzam że był to idealny wybór przy prowadzeniu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Ginekolog luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 20:15 Raz byłam u dr Truszkowskiej, bardzo sympatyczna jakby była moją ciocią, to była wizyta przed ciążą, kazała aby mój mąż przyjmował kwas foliowy a jak zapytałam co ze mną to odpowiedziała że też mogę brać Folik. Szkoda czasu na zabawę jeżeli komuś zależy na profesjonalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Ginekolog luxmed IP: *.lublin.mm.pl 17.02.09, 23:21 Cześć Magda apropo Twojego zapytania byłam dzisiaj u Pani GAWLIK i jestem szczerze oburzona, zszokowana i nie wiem jeszcze jak to powiedzieć! Zacznę od tego że zapłaciłam za wizytę prywatną 70 zł byłam umówiona na 9 zostałam przyjęta 20 min później a badanie trwało ok 1,5 minuty! Pni doktor była bardzo nie uprzejma i nie delikatna nie można był zadać żadnego pytania bo odpowiadała bardzo niegrzecznie, a gdy chciałam poprosić o skierowanie na badanie usg zapytała a po co Pani to! Reasumując ! NIGDY WIĘCEJ DO TEJ PANI NIE PÓJDĘ! Radzę poszukać innego lekarza najlepiej faceta oni są przynajmniej bardziej delikatni i milsi! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ginekolog luxmed IP: *.dashnet.lublin.pl 21.07.09, 19:32 Witam!!!!!!Ja tez chciałam sie podzielić z wami opinia na temat Pani dr Gawlik.Zgadzam sie z Myszką!!! Pani doktor jest nie uprzejma, nie delikatna i wogule.Nie można z nią porozmawiać jak kobieta z kobietą!!!!!!!!Tak normalnie po prostu!!!!!Już nie wspomnę o zapłacie za wizytę.szok!!!!!Dziewczyny nie dajmy się tak traktować!!!!!Takie osoby nie powinny być lekarzami!!!!!!!pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ginekolog luxmed IP: 212.182.127.* 13.11.09, 23:50 gawlikowa...:-) bardzo niemiłą,byłam u niej raz bo tylko do niej są ciągle miejsca, komentuje adres, a poc co to pani, wogóle nie bada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Ginekolog luxmed IP: *.chelm.mm.pl 17.02.09, 23:28 nigdy nie byłam u ginekologa kobiety, tylko w szpitalu mnie badały, ale tu naturalnie nie miałam wyboru. moim zdaniem facet ma lepsze podejście do pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
potpourri Re: Ginekolog luxmed 20.02.09, 18:53 Dr Gawlik jest nieuprzejmą osobą. Jak ktoś tak opryskliwy może w ogóle pracować z ludźmi, skoro najwyraźniej ich nie znosi? Wrażliwość i kultura w stylu sprzedawczyni z mięsnego w latach siedemdziesiątych. Po wizycie u tej pani rozpłakalam się. Nigdy więcej!!! Ostrzegam osoby, które planują pierwszą wizytę u ginekologa u tej pani - to może się skończyć traumą na parę lat. Badanie BARDZO bolesne, połączone z pokrzykiwaniem i rubasznymi "żarcikami". Jestem obecnie pacjentką dr I. Haratyma (też Luxmed) i nie mogę uwierzyć, że lekarze tej samej specjalności mogą aż tak bardzo się różnić (dr Haratym = klasa, delikatność, empatia). Odpowiedz Link Zgłoś
agap24 Re: Ginekolog luxmed 12.03.09, 15:04 też polecam dr Haratyma, super profesjonalista, i świetnie odczytuje usg ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog luxmed IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.09, 21:59 ginekolog z Luxmedu polecił mi pić wodę jodowaną jako proflilaktykę na necie znalazłam coś takiego www.woda.bonart.com.pl/index.php?dzial=dd&item=19 Odpowiedz Link Zgłoś
stoks486 Re: Ginekolog luxmed 22.07.09, 11:52 A może ktoś wie, czy dr Haratym pracuje w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
agap24 Re: Ginekolog luxmed 26.07.09, 17:09 stoks486 napisała: > A może ktoś wie, czy dr Haratym pracuje w szpitalu? przyjmuje w szpitalu na Lubartowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
stoks486 Re: Ginekolog luxmed 11.08.09, 12:15 Przyjmuje w przychodni przy szpitalu? a pracuje w szpitalu? chodzi mi o odbieranie pordodów? cc? Czy może którejś z Was prowadził ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: Ginekolog luxmed IP: 212.182.127.* 13.11.09, 23:52 pracuje w szpitalu na lubartowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ginekolog luxmed IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.05.09, 09:36 co sądzicie o SKORUPSKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ginekolog luxmed IP: *.chello.pl 08.06.09, 23:26 ja chodze od kilku lat i jestem bardzo zadowolona :) przemily czlowiek, wyrozumialy, zawsze spokojnie wszystko wyjasni, ma czas dla pacjentek, nie przyjmuje tasmowo jak niektorzy zmiena co 3 minuty. jesli chcesz chodzic do niego to moze do jego gabinetu prywatnego, tam powiedzmy bardziej kameralna atmosfera niz w lux medzie i mozna sie tez zapisac na nfz. daj znac czy sie zdecydowalas :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Ginekolog luxmed IP: 212.182.127.* 13.11.09, 23:53 blondyn o niebieskich oczach, dla niektórych czarujących, nie w moim typie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingaa Re: Ginekolog luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 10:18 Potwierdzam, dr Skorupski- wspaniały człowiek i znakomity lekarz. Zawsze chodziłam do luxmedu, teraz poszłabym do Jego gainetu pryw, wiecie może ile kosztuje wizyta na jana sawy? pozdriawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grulaska Re: Ginekolog luxmed 02.02.10, 14:45 jak szukacie dobrego ginekologa to tylko Wesołowska- Prystupa w Luxmedzie, polecam bardzo fajna lekarka, konkretna i miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 23 Re: Ginekolog luxmed IP: 81.219.150.* 08.02.10, 14:34 witam :) dr Gawlik (ginekolog) leczyła mnie prywatnie w Sandomierzu bo ma tam swój gabinet szczerze powiedziawszy nie polecam gdyż za każdym razem wychodziłam z gabinetu z problemem, który wyleczyła inna ginkolog, podobno specjalnie zarażała swoje pacjentki i zmuszała do kolejnych badań, moje dwie siostry wysłała na operacje torbiela choć można było je zmniejszyc lekami. Wiele osób z mojego otoczenia nie mile wspomina dr Gawlik, Proszę wziąść pod uwagę że luxmed jest ośrodkiem gdzie sie płaci, a jednak kilka razy miałam tam doczynienia z lekarzami(ginekologami) którzy nie przykładali sie do swojej pracy i widząc młodą osobę zbywali, ze wszystko jest wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Ginekolog luxmed 09.02.10, 09:56 Dziewczyny, koniecznie zamieście swoje komentarze na znanylekarz.pl. Tam wiele osób zagląda, po co mają na nas zarabiać ludzie, którzy robią łaskę, że w ogóle przyjmują pacjenki. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_59 Re: Ginekolog luxmed 11.02.10, 10:20 ja znam z tych Pań tylko dr Ławniczak i mogę powiedzieć ze to dobry lekarz, polecić można ja zarówno bardzo młodym jak i starszym Paniom Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: Ginekolog luxmed 17.02.10, 18:08 chodzę wiele lat do dr Chołubka i uważam że to jeden z najlepszych ginekologów w Lublinie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martynoszka71 Re: Ginekolog luxmed 15.06.10, 14:51 ja tam polecam dr robaka to wspaniały ginekolog z dużym doświadczeniem i podejściem do pacjentek, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: Ginekolog luxmed 17.06.10, 07:16 ja miałam styczność z dr Chołubkiem i dr Wnuczek i uważam ich za dobrych lekarzy, maja podejście do pacjenta i dobrze wykonują badania. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: Ginekolog luxmed 17.06.10, 07:36 chodziłam tez do dr wnuczek i do dr Sawy, mam bliźniaki i ich pomoc przy prowadzeniu ciąży była niezbędna jestem zadowolona i z jednego i drugiego lekarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
wombaciczka Re: Ginekolog luxmed 26.07.10, 09:36 ja w Luxmedzie na NFZ nie polecam żadnej lekarki...jest różnica miedzy wizytą na NFZ a prywatnie u nich, natomiast jeżeli chodzi o wizyty prywatne u nich to tylko dr Robak:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonifikatka Re: Ginekolog luxmed 02.08.10, 12:21 polecam dr Robaka, bo uważam ze to najlepszy ginekolog z jakim do tej pory miałam styczność. Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: Ginekolog luxmed 27.08.10, 11:19 w trakcie ciąży i po porodzie chodziłam do dr robaka tylko i jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To widać! Re: Ginekolog luxmed IP: *.lodz.multinet.pl 04.05.11, 18:52 Doktor Robak niech sobie sam nie pisze opinii, bo to wodać! Kiedy dziewczyny piszą swoje prawdziwe, szczere odczucia, a kiedy ktoś wymyśli sobie przygłupi podpis (lasereczka75, wombaciczka, martynoszka71) w dodatku, każdy w tym samym stylu i palnie po jednym, krótkim, acz wychwalającym zdaniu bez zusadanienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Ginekolog luxmed IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 15:32 Doktora Robaka znam bo jestem jego pacjentką, to lekarz z powołania niezwykle skromny człowiek, na 100% nie pisze opinii o sobie, sam mi kiedyś powiedział, ze on ich nawet nie czyta, to go krępuje. To piąty ginekolog do którego chodzę i stwierdzam, żałuję, ze tak późno trafiłam do niego.Jest rewelacyjny, ciepły, odpowiada na wszelkie pytania, w szpitalu codziennie do mnie zaglądał, był przy porodzie. Obraził się na pacjentkę, jak przyszła do niego z kopertą. Takich lekarzy już po prostu nie ma. Nie pisz głupot, że lekarz sam pisze komentarze jak go nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama P&M Milart rules :) IP: *.lublin.hypnet.pl 05.05.11, 02:58 Dziewczyny dajcie sobie spokój z Luxmedem. To skandal żeby płacić za wizytę i nie wiedzieć czy trafi się na profesjonalistę czy konowała z humorkami. Miałam mega pecha do ginekologów!! Na wizycie u jednej baby (akurat nie z Luxmedu) prawie straciłam dziewictwo na fotelu ginekologicznym miałam później poważne problemy z lękiem przed badaniem. Dopiero kilka lat temu koleżanka poleciła mi dr Pawła Milarta z Gabinety Galeria ul Zana i na ponad dwadzieścia wizyt (prowadzenie dwóch ciąż) nigdy nie zdarzyło się abym miała jakiekolwiek zastrzeżenia.... wprost przeciwnie miły, delikatny, profesjonalny, doskonały specjalista. Żałuję że nie trafiłam na niego wcześniej bo przez głupich ginekologów miałam wiele stresu naprawdę polecam i współczuję osobom które są dopiero na etapie szukania dobrego ginekologa bo sama to przeszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Milart rules :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 07:26 no to miałas mega pecha... ja nie jestem zrazona do Luxmedu. wrecz przeciwnie - tam trafiłam z polecenia i do konkretnego lekarza! Nie żałuje i moge sama śmiało polecić Luxmed i większośc lekarzy, oczywiście nie wszyscy sa z powołania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hinka00 Re: Ginekolog luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 10:11 ja chodzę do dr Ławniczak do luxmedu tylko prywatnie, ale i tak jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ginekolog luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:32 Czy słyszał ktoś o dr Poniedziałek-Czajkowskiej z Luxmedu? Próbowałam się do niej dostać kilka razy ale zazwyczaj mam pecha żeby się do niej zapisać. Czy ktoś może wie gdzie jeszcze przyjmuje Pani dr ? Słyszałam o niej same dobre opinie i bardzo chciałabym sie do niej dostać a póki co nie mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:30 Polecam dr Wesołowską- Prystupę. Miła, życzliwa, zawsze pomoże. Rozpoznała u mnie od razu zespół PCO, pokierowała, udzieliła fachowej porady. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1907 Re: Ginekolog luxmed 20.09.11, 16:38 Dr Poniedziałek oprócz Luxmedu przyjmuje również w prywatnym gabinecie na Chodźki (w tzw. titanicu) w poniedziałki i piątki, tam łatwiej się dostać A w luxmedzie zapisy do dr są w piątki na datę dwa tygodnie do przodu, rano od 7 uruchamiają zapisy i szybko trzeba dzwonić lub przez net klepać godzinę Odpowiedz Link Zgłoś