tajnos.agentos 02.07.07, 20:54 ...Można kupić Phyto Taint Éclat - fluide oil free, nr 4 (najlepiej "honey", lub trochę jaśniejszy); firmy Sisley? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 21:01 We Francji to kosztuje około 40 do 50 Euro (zależy gdzie), czyli jakieś 200 złotych, w Polsce może kosztować 2 razy tyle - zapłacę, bo to jest jedyny puder, na który moja żona nie jest uczulona... Odpowiedz Link Zgłoś
justysia34 Re: Dobrze gada! 02.07.07, 21:32 W Bigmarze - parter, mają tam kosmetyki Sisley. Sklep kosmetyczny, nazwy nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 21:58 ...A gdzie się nachodzi (po polsku - znajduje) rzeczony Bigmar - poważnie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 22:05 ...Nie mam czasu na duperele - jest potrzeba, jest towar, są pieniąchy, płacimy - i do domu, a jak nie ma - to wypad! Naprawdę, poważnie pytam, bo jest problem (z alergią). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dobrze gada! IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:12 bigmar to ten niby parking na rogu Hempla i Skłodowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
justysia34 Wspólny róg Hempla i Skłodowskiej??? 03.07.07, 00:28 Chciałabym zobaczyć Skłodowską z Hemplem na rogu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwiec Re: Wspólny róg Hempla i Skłodowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 01:21 > Chciałabym zobaczyć Skłodowską z Hemplem na rogu :-) Tez bym chcial ale Hempel mial 14 lat jak Maryska wyjechala do Paryzewa, a Jasie nigdy w Paryzewie nie byl. Wiec ten tego raczej niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia34 Re: Dobrze gada! 03.07.07, 00:24 Hm... no to już klina mi zabiłeś. nie wiem, czy to się tak nazywa, ale mieści się na rogu Okopowej naprzeciwko prokuratury, a na tyłach Hadesu. W podziemiach ma parking. Ale błagam, nie pytaj, co to jest prokuratura i gdzie się znajduje hades ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman "Bigmar" IP: *.centertel.pl 03.07.07, 10:03 Duże gmaszysko na rogu ul. Hempla i Okopowej. Adres: Okopowa 3. Vis a vis Prokuratury(Okopowa 2), obok gmachu DOKP. Kosmetyczny sklep na parterze przy wejściu od strony Hempla(przy aptece). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gdzie w Lublinie... IP: *.chello.pl 03.07.07, 14:21 Poszukiwałam perfum niedostępnych w kraju, więc pomogła córka. Wrzuciła nazwe firmy w wyszukiwarkę, znalazła sklepy firmowe, pogadała z kimś z USA tudzież z Anglii i...wszystko poszłoby dobrze, gdyby nie bali się przesyłek do Polski. Tłumaczyli to obostrzeniami związanymi z bezpieczeństwem po zamachach. Spróbuj - może Tobie się uda. Porządne kosmetyki są w sklepach w Czechach (Praga), ale nie opłaca się jechac po jedne perfumy. Poszukaj w pamięci, może ktos ze znajomych jedzie lub jest we Francji i może puder przesłac lub sprowadzić. No i na allegro mozna zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Bardzo dziękuję IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:01 ...Za wszystkie rzetelne odpowiedzi. Postaram się je wykorzystać w praktyce, a jeśli nie wyjdzie, to znów zapytam - bo przecież "koniec języka za przewodnika", prawda?:-) PS. Czy w Lublinie opłaca się założyć taką firmę?: www.washndry.net/ Czekam na pozytywne odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: PS IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:41 Moja żona - to jest stara pudernica, przydało by się toto zmienić na nowszy model.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justysia34 Re: Bardzo dziękuję 11.07.07, 18:09 jak byłam kiedyś piękna, młoda, biedna, studiowałam i mieszkałam na własnym garnuszku, to żałowałam, że nie ma czegoś takiego w Lublinie. Ale teraz sama już jestem dziadkiem i cóż mogę poradzić wnukom... ;-) A tak bardzie serio, to może bliżej akademików lub miejsc, w których gnieźdżą się przyszłe wykształciuchy. Na pewno nie na peryferiach. Odpowiedz Link Zgłoś