Dodaj do ulubionych

Gdzie w Lublinie...

02.07.07, 20:54
...Można kupić Phyto Taint Éclat - fluide oil free, nr 4 (najlepiej "honey",
lub trochę jaśniejszy); firmy Sisley?
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 21:01
      We Francji to kosztuje około 40 do 50 Euro (zależy gdzie), czyli jakieś 200
      złotych, w Polsce może kosztować 2 razy tyle - zapłacę, bo to jest jedyny puder,
      na który moja żona nie jest uczulona...
      • justysia34 Re: Dobrze gada! 02.07.07, 21:32
        W Bigmarze - parter, mają tam kosmetyki Sisley. Sklep kosmetyczny, nazwy nie
        pamiętam.
        • Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 21:58
          ...A gdzie się nachodzi (po polsku - znajduje) rzeczony Bigmar - poważnie pytam?
          • Gość: Filip pierdun Re: Dobrze gada! IP: *.it-net.pl 02.07.07, 22:05
            ...Nie mam czasu na duperele - jest potrzeba, jest towar, są pieniąchy, płacimy
            - i do domu, a jak nie ma - to wypad! Naprawdę, poważnie pytam, bo jest problem
            (z alergią).
            • Gość: aaa Re: Dobrze gada! IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:12
              bigmar to ten niby parking na rogu Hempla i Skłodowskiej
              • justysia34 Wspólny róg Hempla i Skłodowskiej??? 03.07.07, 00:28
                Chciałabym zobaczyć Skłodowską z Hemplem na rogu :-)
                • Gość: leniwiec Re: Wspólny róg Hempla i Skłodowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 01:21
                  > Chciałabym zobaczyć Skłodowską z Hemplem na rogu :-)
                  Tez bym chcial ale Hempel mial 14 lat jak Maryska wyjechala do Paryzewa, a Jasie nigdy w Paryzewie nie byl. Wiec ten tego raczej niekoniecznie.
          • justysia34 Re: Dobrze gada! 03.07.07, 00:24
            Hm... no to już klina mi zabiłeś. nie wiem, czy to się tak nazywa, ale mieści
            się na rogu Okopowej naprzeciwko prokuratury, a na tyłach Hadesu. W podziemiach
            ma parking. Ale błagam, nie pytaj, co to jest prokuratura i gdzie się znajduje
            hades ;-)
          • Gość: bosman "Bigmar" IP: *.centertel.pl 03.07.07, 10:03
            Duże gmaszysko na rogu ul. Hempla i Okopowej. Adres: Okopowa 3. Vis a vis
            Prokuratury(Okopowa 2), obok gmachu DOKP. Kosmetyczny sklep na parterze przy
            wejściu od strony Hempla(przy aptece).
    • Gość: Anka Re: Gdzie w Lublinie... IP: *.chello.pl 03.07.07, 14:21
      Poszukiwałam perfum niedostępnych w kraju, więc pomogła córka. Wrzuciła nazwe
      firmy w wyszukiwarkę, znalazła sklepy firmowe, pogadała z kimś z USA tudzież z
      Anglii i...wszystko poszłoby dobrze, gdyby nie bali się przesyłek do Polski.
      Tłumaczyli to obostrzeniami związanymi z bezpieczeństwem po zamachach. Spróbuj -
      może Tobie się uda. Porządne kosmetyki są w sklepach w Czechach (Praga), ale
      nie opłaca się jechac po jedne perfumy. Poszukaj w pamięci, może ktos ze
      znajomych jedzie lub jest we Francji i może puder przesłac lub sprowadzić. No i
      na allegro mozna zajrzeć.
    • Gość: Filip pierdun Re: Bardzo dziękuję IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:01
      ...Za wszystkie rzetelne odpowiedzi. Postaram się je wykorzystać w praktyce, a
      jeśli nie wyjdzie, to znów zapytam - bo przecież "koniec języka za przewodnika",
      prawda?:-)
      PS. Czy w Lublinie opłaca się założyć taką firmę?:
      www.washndry.net/
      Czekam na pozytywne odpowiedzi...
      • Gość: Filip pierdun Re: PS IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:41
        Moja żona - to jest stara pudernica, przydało by się toto zmienić na nowszy
        model.;-)
      • justysia34 Re: Bardzo dziękuję 11.07.07, 18:09
        jak byłam kiedyś piękna, młoda, biedna, studiowałam i mieszkałam na własnym
        garnuszku, to żałowałam, że nie ma czegoś takiego w Lublinie. Ale teraz sama już
        jestem dziadkiem i cóż mogę poradzić wnukom... ;-)
        A tak bardzie serio, to może bliżej akademików lub miejsc, w których gnieźdżą
        się przyszłe wykształciuchy. Na pewno nie na peryferiach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka