Gość: Ciupazka IP: *.it-net.pl 18.06.03, 14:05 Czy nie mogą być krótsze? Krótko i teściwie!!! Problem zawarty ciągnie się w nieskończoność...Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: Tytuły wątków... 18.06.03, 20:53 Ciupazko, moja ulubiona forumowiczko, na pewna jedna z nich. ;] Czepiasz sie... Czepiasz... ;] No, a teraz czesc naszych forumowiczow pije na umor, sliwowice i inne takie. Oblewaja magisterium jakiejs Malpy... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Tytuły wątków... 18.06.03, 21:03 Nie gadaj hm`!!! Ryza? Spocilem sie aby znalezc odpowiedni pierdolnik i nie urazic Twego Ego (?!?) Gratuluje dyplomantce i tez wznosze puchar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Tytuły wątków... 18.06.03, 21:15 Ja tam plotek nie rozsiewam.... Malpa, moze byc przeciez Ruda_maupa, czyli Rena_GD, albo Ryza Malpa, ktora cos tam niedawno obronila. ;PPP pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Tytuły wątków... 18.06.03, 21:27 gratulacje Malpa od czarnej33 i ejno ktore juz wala!!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Tytuły wątków... IP: *.lublin.mm.pl 19.06.03, 11:27 Dziekuje , dziękuję:-))) Tylko ni etupcie tak, błatgam, szeptem do mnie mówcie... Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Tytuły wątków... 19.06.03, 20:50 Ryzenka milenka! Nie jestem w "trendzie"... Wdepnij na nocny watek kojako, jesli nie masz KACA! ;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:Gratuluję i ja.... IP: 195.117.237.* 20.06.03, 16:47 Gratulacje dla Ryżej MAłpy prosto ze Zakopanego. Bier sie na wypoczynek tu, bo ci sie nolezy. Zabier kogo fces, pewnie weźnies h`m? He? Hehehehe! Pozdrowiom syćkich z X Zjazdu mojego Rodu Mostowych i od nos syćkich, a bylo nos ok 350. Nie mało co? Hej! Bywojcie i przyjezdzojcie pod Tatry i w Tatry, pieknie tu do cudu! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re:Gratuluję i ja.... 20.06.03, 17:09 Ciupazko, przepraszam, ze zmienilem calkowicie tory dyskusji na tym watku. Baw sie dobrze, i z uporem maniaka przypominam: jestem hm`. pozdr.. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryza małpa Re:Gratuluję i ja.... IP: *.lublin.mm.pl 20.06.03, 18:56 Heeeej! Gratuluje zjazdu! Imponujące!!! A do Zakopanego wybirom się z Krakowa czyli okoł 6 lipca może .Na kilka dni. Po krupówkach będe chodzić bo po górach to nie lubie bo sie pocę . A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re:Gratuluję i ja.... 20.06.03, 19:44 O co ja widzę??? Gratulacje Ryża Głowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:Gratuluję z wesołością... IP: *.it-net.pl 22.06.03, 15:55 ..."Hej, ryżucha, ryżucha, Ni mo dziywce kozucha, Ani go mieć nie bedzie, Pokiel ku hm`nie przydzie. "Hej ze ino wroz juhasi, wroz juhasi,(to sie znacy my) W biołyk kosulak, kosulak, Porubojcie, posiekojcie Konkurentów zbója hm` po holak" Odpowiedz Link Zgłoś