Dodaj do ulubionych

TVN24 Lublin

21.07.07, 22:08
Witam,
szukam namiarów na lubelskiego współpracownika TVN24. Czy może ktoś mi pomóc w
tej sprawie? Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ef Re: TVN24 Lublin IP: *.it-net.pl 21.07.07, 22:10
      to pan z firmy mfilm na narutowicza w 1 bramie od okopowej w strone lipowej
      • dtv Re: TVN24 Lublin 21.07.07, 22:12
        Dziękuję bardzo!
        • Gość: ef Re: TVN24 Lublin IP: *.it-net.pl 21.07.07, 22:16
          scislej mowiac:

www.mfilm.pl/kontakt.htm
          • Gość: Rigolo Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:40
            Facet. Po co Ci ktos z TVN24--tej stacji sie nie oglada, takie sa trendy, a z
            pracownikiem tej stacji nie rozmawia sie.
            • pep-per Re: TVN24 Lublin 23.07.07, 00:00
              Może nie wszyscy są trendy? Poza tym teraz już chyba nie trenndy tylko jazzy.
              Sam jestem do tyłu z tym wszystkim. I mam to hmmm z tyłu :)
            • joannabarska Re: TVN24 Lublin 23.07.07, 21:16
              Brednie. Bardzo dobra stacja. Ogladam "na okrągło", choć dziś mniej - z powodu
              katastrofy samochodu z pielgrzymką. Tragedia straszna, ale ludzie gina
              codziennie, do 100 osb w czasie "wikendów". Ze pielgrzymka ,to stąd az tyle o
              tym przez dobę na wszystkich polskich kanałach?
              • Gość: Rigolo Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:38
                Juz dawno nie bylem w skansenie komunizmu ale mamy taki skansen na forum, gdy
                tylko cos napisze joannabarska. Cytaty Lenina, Pacewicza, Urbana, co to za ba,a?
                Zwykle przy pisaniu przynajmniej troszeczke mysli sie!
                • joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 10:03
                  Rigolo ,nikt Ci nie broni cytować Rydzyka. Albo Pinocheta, że o
                  innych "intelektualistach" nie wspomnę.
              • Gość: Repeta Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:42
                Co sie dziwisz, to wielce dla komuny zasluzona dziennikarka, juz na emeryturze
                (ile to kotku, ile?), synowa tez dziennikarka. Rozszyfrowalem to juz dawno.
                • joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 10:00
                  Pudło, dzieci! A wy z jakiego skansenu? Repeta bywa dobra jako grochówka ,a jej
                  skutki w towarzystwie bywają <zabójcze>.
                • joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 10:15
                  "Repeta" - ja nie ze Swidnika!
                  • Gość: Repeta Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:04
                    Do joannybarskiej: nie chce pyskowki ale odszukam w gadzinowce "Sztandarze
                    Ludu " Twoje artykuly i podam kiedys, po urlopie Twoje nazwisko. Zdaje mi sie,
                    ze ide dobrym tropem: i z zawodem i z synowa o takim samym zawodzie, choc nie
                    wiem , czy poglady ma synowa takie same.
                    • joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 18:07
                      Oj,pyskowac to Ty lubisz, Repeto Holmes! Szukaj,szukaj, Azorku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka