dtv 21.07.07, 22:08 Witam, szukam namiarów na lubelskiego współpracownika TVN24. Czy może ktoś mi pomóc w tej sprawie? Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ef Re: TVN24 Lublin IP: *.it-net.pl 21.07.07, 22:10 to pan z firmy mfilm na narutowicza w 1 bramie od okopowej w strone lipowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: TVN24 Lublin IP: *.it-net.pl 21.07.07, 22:16 scislej mowiac: www.mfilm.pl/kontakt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigolo Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:40 Facet. Po co Ci ktos z TVN24--tej stacji sie nie oglada, takie sa trendy, a z pracownikiem tej stacji nie rozmawia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: TVN24 Lublin 23.07.07, 00:00 Może nie wszyscy są trendy? Poza tym teraz już chyba nie trenndy tylko jazzy. Sam jestem do tyłu z tym wszystkim. I mam to hmmm z tyłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: TVN24 Lublin 23.07.07, 21:16 Brednie. Bardzo dobra stacja. Ogladam "na okrągło", choć dziś mniej - z powodu katastrofy samochodu z pielgrzymką. Tragedia straszna, ale ludzie gina codziennie, do 100 osb w czasie "wikendów". Ze pielgrzymka ,to stąd az tyle o tym przez dobę na wszystkich polskich kanałach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigolo Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:38 Juz dawno nie bylem w skansenie komunizmu ale mamy taki skansen na forum, gdy tylko cos napisze joannabarska. Cytaty Lenina, Pacewicza, Urbana, co to za ba,a? Zwykle przy pisaniu przynajmniej troszeczke mysli sie! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 10:03 Rigolo ,nikt Ci nie broni cytować Rydzyka. Albo Pinocheta, że o innych "intelektualistach" nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repeta Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:42 Co sie dziwisz, to wielce dla komuny zasluzona dziennikarka, juz na emeryturze (ile to kotku, ile?), synowa tez dziennikarka. Rozszyfrowalem to juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 10:00 Pudło, dzieci! A wy z jakiego skansenu? Repeta bywa dobra jako grochówka ,a jej skutki w towarzystwie bywają <zabójcze>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repeta Re: TVN24 Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:04 Do joannybarskiej: nie chce pyskowki ale odszukam w gadzinowce "Sztandarze Ludu " Twoje artykuly i podam kiedys, po urlopie Twoje nazwisko. Zdaje mi sie, ze ide dobrym tropem: i z zawodem i z synowa o takim samym zawodzie, choc nie wiem , czy poglady ma synowa takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: TVN24 Lublin 25.07.07, 18:07 Oj,pyskowac to Ty lubisz, Repeto Holmes! Szukaj,szukaj, Azorku! Odpowiedz Link Zgłoś