Forum   zając

zając

(4 wyniki)
  • Mam ok 1 kg mięsa z zająca na pasztet (typowe pasztetowe skrawki). Poczytałam troszkę forum z lat ubiegłych ale jakoś o zającach wyjątkowo mało znalazłam. Jacek1f podawał jakiś link w wątku z 2004 o 2 zającach ale obawiam się że zamiast kuchennych klimatów można tam teraz znaleźć klimaty hip hopowe (stronka ma przekierowanie) :-/ Wiem tylko, że robota z zajęczym pasztetem jest ponoć dość żmudna... Podrzućcie początkującej jakiś prosty przepis, mięcho już czeka w lodówce... pozdra...
  • Zapewne o pasztecie napisano juz wiele. Ja robię pasztety nawet niczego sobie :). Najczęściej używam tzw. mięs ogólnodostępnych. Naszła mnie jednak chęć na zmianę , ponieważ w sklepach dostać można coprawda mrożone , ale : mięso z dzika , sarny , zająca. Mam prośbe o wskazówki dot. pasztetów z mięs dzikich - mrożonych. Bo koszt takiego mięsa nie jest obojętny dla kieszeni , więc szkoda byłoby zmarnować kasę i wydatki. Pozdrawiam .
  • Zając(5)

    Jak długo ma dyndać za oknem?
  • ponawiam pytanie z watku o elektrycznym grillu bo moze sie ktos wystraszyl? :) szukam pomyslu na ciekawe marynaty do drobiu, schabu, poledwiczek i innych takich ktore chce nastepenie na takiej plycie "raclette" smakowicie obsmazyc prosze o pomoc bo sie wyprztykalam z pomyslow: robilam juz musztardowe i na bazie jogurtu i na slodko i szukam gwaltownei natchnienia - help
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się