-
Mam ok 1 kg mięsa z zająca na pasztet (typowe pasztetowe skrawki). Poczytałam
troszkę forum z lat ubiegłych ale jakoś o zającach wyjątkowo mało znalazłam.
Jacek1f podawał jakiś link w wątku z 2004 o 2 zającach ale obawiam się że
zamiast kuchennych klimatów można tam teraz znaleźć klimaty hip hopowe
(stronka ma przekierowanie) :-/
Wiem tylko, że robota z zajęczym pasztetem jest ponoć dość żmudna...
Podrzućcie początkującej jakiś prosty przepis, mięcho już czeka w lodówce...
pozdra...
-
Zapewne o pasztecie napisano juz wiele. Ja robię pasztety nawet niczego sobie
:). Najczęściej używam tzw. mięs ogólnodostępnych. Naszła mnie jednak chęć na
zmianę , ponieważ w sklepach dostać można coprawda mrożone , ale : mięso z
dzika , sarny , zająca. Mam prośbe o wskazówki dot. pasztetów z mięs dzikich -
mrożonych. Bo koszt takiego mięsa nie jest obojętny dla kieszeni , więc szkoda
byłoby zmarnować kasę i wydatki. Pozdrawiam .
-
Jak długo ma dyndać za oknem?
-
ponawiam pytanie z watku o elektrycznym grillu bo moze sie ktos wystraszyl?
:)
szukam pomyslu na ciekawe marynaty do drobiu, schabu, poledwiczek i innych
takich ktore chce nastepenie na takiej plycie "raclette" smakowicie obsmazyc
prosze o pomoc bo sie wyprztykalam z pomyslow: robilam juz musztardowe i na
bazie jogurtu i na slodko i szukam gwaltownei natchnienia - help