orzechowechrupki 27.07.07, 00:16 hej, czy ktoś zakładał aparat stały w luxmedzie? jakie tam są cany i poziom świadczonych usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aqua.di.Gio Re: ortodonta w luxmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:35 Ja chodzę do Luxmedu do dr Teresy Munir. Polecam w 100%, leczenie szybkie i konkretne! Nawet się nie obejrzysz jak będziesz miała proste zęby. Mam aparat na górę i dół, metalowy. Za jeden łuk płaciłam 1300, koszt wizyt co miesiąc to 100 pln. Co ja przeżyłam wcześniej z innymi ortodontami to strach pisać /m.in. 12 lat temu niepotrzebne usunięcie zdrowego zęba żeby zrobić miejsce innym:-// a ta Pani Doktor to spec. ortodonta przez duże "o" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahtaga1 Re: ortodonta w luxmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:58 a miałaś wcześniej robione prześwietlenia szczęki? ile płaciłaś tam za pantomogram? Ja miałam leczyć sie u dr Pucek w Klinice PIęknego Uśmiechu, ale po tym jak za prześwietlenie zażądali ode mnie 160zł to sie troche do nich zraziłam, wiedząc że moje koleżanki lecząc sie w innych miejscach płaciły za takie cos 70zł://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqua.di.Gio Re: ortodonta w luxmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:58 Normalnie pantomogram w Luxmedzie kosztuje 55 pln ale może być jeszcze tańszy: jak masz u nich kartę to od tej kwoty rabat -10%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahtaga1 Re: ortodonta w luxmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 23:21 no to ładnie przepłaciłam w Klinice Pieknego Usmiechu bo tam zaplacilam 180zl za pantonoggram i jakies boczne;/// Odpowiedz Link Zgłoś