mike79 27.06.03, 14:26 chcialbym sie Was spytac co brzmi i wyglada lepiej ? www.eLublin.com czy www.iLublin.com "e"lektroniczny Lublin czy "i"nteraktywny Lublin ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grendel Re: co brzmi lepiej ? IP: *.swit.futuro.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 20:24 Jak dla mnie - eLublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: co brzmi lepiej ? IP: 217.97.175.* 27.06.03, 20:26 jak dla mnie - mgr inz... gratulacje:))) A serio - eLublin:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: co brzmi lepiej ? 27.06.03, 20:28 Jeśli chodzi o mnie - juz powiedziałem kiedyś kilka razy chyba nawet co myślę na ten temat ;) PS Wisiu, forum Wrocław pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: co brzmi lepiej ? IP: 217.97.175.* 27.06.03, 20:31 nie lapie peppe??? nie bywam na forum wroclawskim... ale jako dobrze wychowana dziewczynka (w dziecinstwie nie wyrywalam nozek muchom:)))... dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: co brzmi lepiej ? 28.06.03, 08:53 Gość portalu: wisia napisał(a): > nie lapie peppe??? nie bywam na forum wroclawskim... ale jako dobrze wychowana > dziewczynka (w dziecinstwie nie wyrywalam nozek muchom:)))... dziekuje!!! Już wyjaśniam: ktoś napisał, że Lublin kojarzy mu sie z Wisią: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=6606226&a=6673905 więc pozdrowiłem :) (jako dobrze wychowany chłopczyk :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyK Re: co brzmi lepiej ? IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 21:14 Ciemnogród Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: co brzmi lepiej ? 27.06.03, 21:51 Gość portalu: AntyK napisał(a): > Ciemnogród Lublin cLublin by glupio brzmialo hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: co brzmi lepiej ? 28.06.03, 19:12 oczywiscie ze e. e, jak ervumem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: co brzmi lepiej ? 30.06.03, 20:32 ajwaj przypomnialem sobie jedna wazna rzecz zwiazana z domenami, jesli myslicie troche powazniej o swoim dziele (nawet nie w sensie finansowym, tylko powiedzmy by bylo to w miare z glowa robione) to byc moze skorzystacie z podpowiedzi osoby ktora czesc zebow przednich na necie zjadla hehe. JEDNA WAZNA RZECZ: dwie najgorsze a zarazem najbardziej popularne polskie wyszykiwarki wp i onet maja trudnosci z wyszukiwaniem stron (nawet tych po polsku) posiadajacych domeny .com .net itd, tzn dokladniej: wp je ignoruje a onet daje dosc dziwne wyniki, zatem koncowa sugestia: jesli chcecie by osoby na ww trafialy takze przez wyszukiwarki to lepiej pomyslec o domenie .pl, niestety drozsza kilkukrotnie:( Odpowiedz Link Zgłoś