Dodaj do ulubionych

Soczewki w Lublinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 14:32
Gdzie się udać na pierwszą wizytę i gdzie obecnie są jakies promocje
na badania + zestawy startowe?
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • king.r Re: Soczewki w Lublinie 17.08.07, 21:35
      Polecam gabinet At-Vision Chopina 3 /14a. Byłam tam 3 lata temu, ale może nic
      się nie zmieniło. Przy pierwszej wizycie dostałam soczewki za darmo. Nie mogłam
      ich nosić, więc lekarz zmienił na inne, które też dostałam za darmo. Niestety
      moje oczy wogóle nie tolerowały soczewek, więc skończyły się tam moje wizyty,
      ale chodziła tam znajoma i była bardzo zadowolona.
      • aina92 Re: Soczewki w Lublinie 28.08.07, 11:38
        king.r napisała:

> Polecam gabinet At-Vision Chopina 3 /14a. Byłam tam 3 lata temu, ale może nic
        > się nie zmieniło. Przy pierwszej wizycie dostałam soczewki za darmo. Nie mogłam
        > ich nosić, więc lekarz zmienił na inne, które też dostałam za darmo. Niestety
        > moje oczy wogóle nie tolerowały soczewek, więc skończyły się tam moje wizyty,
        > ale chodziła tam znajoma i była bardzo zadowolona.

podpisuje sie pod tym :D

ewentualnie w Tesco tez dobry okulista i optyk
    • Gość: ppp Re: Soczewki w Lublinie IP: *.resetnet.pl 30.09.07, 16:46
      Wszedzie, tylko nie na Wschodniej 6.
      • Gość: beneq Re: Soczewki w Lublinie IP: 62.233.134.* 01.11.07, 11:22
        Nie polecam OKOMEDU, jak na taśmie w fabryce, przyjmuje po 3-4pacjentów naraz.
        Zero intymności, choć sam doktor jest podobno dobry.
        • rascha Re: Soczewki w Lublinie 04.11.07, 14:31
          Ja robiłam w Plazie w vision expres.
          Za soczewki toryczne wraz z badaniem płacę tylko 50zł więcej niż bym kupiła same
          soczewki na allegro. Dają gwarancję,że jeśli soczewki nie będą Ci pasowały
          wymieniaja na własny koszt i dobierają nowe tak aż wreszcie wszystko będzie ok.
          Dla mnie to bardzo ważne szczególnie przy doborze pierwszej pary soczewek.
          Pozatym u nich można dokupić soczewki na sztuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka