fioka 24.08.07, 18:32 Szukam reumatologa dla osoby dorosłej(może być prywatnie). Chodzi mi o adres, nr telefonu i ewentuanie jakie badania warto mieć ze sobą na pierwszej wizycie. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fioka Re: Dobry reumatolog 28.08.07, 22:53 Cieszę się, że nikt nie ma problemów ze stawami, ale może ktoś coś słyszał o lekarzu godnym polecenia? Przejrzałam wątki, znalazłam dr Ilnicką, dr Piotrowskiego, ale coś bliżej??? Szepnijcie słówko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:36 Dobry reumatolog? Już mówię, choruję od wielu lat. Dr Stępniak, jego zona dr Targońska-Stepniak, dr Piotrowski, dr Ewa Wielosz, lek. Zwolak Wizyty prywatne i na NFZ też w przychodni Reumed tel.524-33- 33 Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: Dobry reumatolog 04.12.07, 02:13 Zwolak pracuje na reumatologii, ale jest... internistą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Dobry reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 19:13 dobry reumatolog dziecięcy todrKorobowicz i dr Postępski proszeo kontakt do drMajdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry reumatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 17:16 proponuje dr ewe wielosz z psk4 w lublinie jest super przyjmuje na onyksowej w lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka7woj Re: Dobry reumatolog IP: *.nowanet.pl 07.02.12, 08:16 Polecam www.med.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiagaa Re: Dobry reumatolog IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.07, 18:03 Pani Prof.Maria Majdan, prywatnie przyjmuje na ul.Chodźki(długi biały blok po prawej stronie szpitala na Jaczewskiego). Oczekiwanie na wizytę może potrwać kilka tygodni, ale warto. Wspaniała zarówno jako specjalista a także jako człowiek. Przyjazna, ciepła, niezwykle kompetentna. Podbudowuje pacjenta a nie straszy. Polecam na podstawie własnego doświadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachna Re: Dobry reumatolog IP: 80.51.196.* 14.12.07, 04:20 Ja również polecam (konkretna, rzeczowa kobita), ale na wizytę czekałam nie kilka tygodni a 5 miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rennna Re: Dobry reumatolog IP: 80.51.196.* 15.07.08, 17:32 Prosze o kontakt do prof. MAjdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowa Re: Dobry reumatolog IP: 80.51.196.* 15.07.08, 18:44 Prof Majdan jest świetna, ale myślę, że nasze zdrowie zalezy tez w duzej mierze od nas samych. Rzuce tutaj jednym przykładem. Koleżanka leczyła się 3 lata. Jak brała leki było wszystko dobrze, potem odstawiła leki. Cieszyła się super stanem przez ponad pół roku, a potem wszystko zaczęło wracać. To są uroki choroby reumatologicznej jeśli nie leczy sie przyczyny tylko objawy i skutki. Wiem że teraz nie stosuje żadnych farmakologicznych srodków, tylko zmieniła swój sposób zycia i jest bardzo szczęsliwa, bo bóle zniknęły i wykrzywienie stawów sie zatrzymało. Nie wiem o co tak dokładnie chodzi, ale sama m powiedziała, że umiejętnośc radzenia sobie ze stresem, wiczenia oraz dieta.. chyba jakaś oddzielna czy cos takiego dały zdumiewające efekty. Myslę więc, że leczenie u dobrego specjalisty jak najbardziejn tak, ale coś w sobie też trzeba zmienić. Pozdrawiam wszystkich i zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Dobry reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:38 prosze może coś więcej o tej Pani profesor jest skuteczna czy jak większość jak nie wie to udaje że wie i nic z tego nie wynika jaka jest jako specjalista pytam bo byłam już u czterech i nic nie ma diagnozy boje się znowu rozczarowania, proszę o opinie z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozo33 Re: Dobry reumatolog IP: *.pronet.lublin.pl 30.08.08, 19:42 Najlepsza jest wg mnie i wielu osób dr Mizerska. Mówi sie, że nikt tak jak ona nie czyta zdjęć rtg. przyjmuje na Juranda. Pacjenci walą tłumnie, ale zawsze można panią doktor uprosić. Polecam. Skuteczna. Pomogła mi i mojemu synowi. Nie jest "zawężona " tylko do swojej specjaliżacji tak jak niektóre dochtory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Dobry reumatolog IP: *.nette.pl 30.07.09, 12:03 Prof Majdan?jeżeli ktoś moze sobie pozwolić na oczekiwanie na wizytę 5-6 miesięcy to proszę bardzo.ja zrezygnowalam,gdyż potrzebuję mioeć dostep do lekarza trochę częściej niż dwa razy do roku.Poszedłem do sdra Chudzika,i jestem bardzo zadowolony.Przyjmuje w Reumedzie,i w niczym nie ustępuje prof Majdan jeżeli chodzi o wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Dobry reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:32 Dr Sokolińska z przychodni Vis-vitalis .Nie traktuje ludzi szablonowo .Leczyłem się u wielu reumatologów ale pomogła mi właśnie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-kamyk986 Re: Dobry reumatolog 07.06.10, 12:19 z reumatologów dla osoby dorosłej polecam dr Chemperek, to bardzo fajna lekarka i do tego podobno ma duże doświadczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: Dobry reumatolog 17.06.10, 07:40 najlepszy podobno w Lublinie jest dr Piotrowski, nie byłam u niego ale mam znajomych którzy często odwiedzają lekarzy po to żeby sprawdzić profilaktycznie swoje zdrowie i z rozmowy z nimi wnioskuje że byli zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
loretta0 Re: Dobry reumatolog 30.06.10, 13:44 dr Piotrowski kiedyś bardzo mi pomógł, może proszę spróbować poszukać tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wombaciczka Re: Dobry reumatolog 26.07.10, 09:31 dr Piotrowski albo dr Kowalska tych bym polecała Odpowiedz Link Zgłoś
arnika81 piotrowski 11.09.10, 10:57 tez szukam dobrego reumatologa, narazie byłam u piotrowskiego , i dziwie sie tymi zachwytami na jego temat, mi nie pomógł, mało tego olał mnie,,,Byłam u niego 6 lat temu, kiedy zaczeły sie straszne bóle stawów, dał mi tylko skierowanie na badanie pod katem reumatoid. zwyrod, stawów, badania wyszły ok, wiec powiedział ze nic mi nie jest i przypisał silny lek , gdyby pojawiły sie bóle... Z roku na rok bóle staja sie coraz silniejsze, po 6 latach wróciłam do niego, (tylko dlatego ze w internecie ie wyczytałam takie zachwyty na jego temat, a sama nie skojarzyłam nazwiska ze u niego byłam kiedys)...Znowu mnie zbył. Pieniadze wyrzucone w błoto, Nie wiem , facet ma chyba za duzo pacjentów, i nie jest wstanie skupic sie na wsyztkich, Moze i komus ppomógł, mi nieestety nie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
onka262 Re: piotrowski 27.10.10, 12:07 Bardzo proszę o polecenie dobrego reumatologa w lublinie, ew w puławach. Najlepiej żeby przyjmował na NFZ. Wiem że jest tu wymienionych sporo lekarzy, ale zależy mi na aktualnych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
rbg000 Re: Dobry reumatolog 27.10.10, 14:25 powiedz, a jak zdobyłaś skierowanie? ja muszę iść i się boję, że mi nie da... Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
onka262 Re: Dobry reumatolog 27.10.10, 16:57 Niestety jestem w takiej sytuacji ze dostaję każde skierowanie, o jakie tylko poproszę. Niestety - ponieważ chyba dolega mi coś poważnego, a rodzinny już nie watpi w moja chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Dobry reumatolog IP: *.nowanet.pl 25.08.11, 12:49 zadzwoń do informacji medycznej 81 74 98 66oni wiedza wszystko, albo prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informacja medyczn Re: Dobry reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 12:24 hahaha "wiedzą wszystko"... na zasadzie - prosze zadzwonić do tamtej przychodni, może oni mają... bo kiedys to mieli wujek googl wie wszystko, nie informacja medyczna wystarczy szukać lekarz reumatolog lublin, jest ranking lekarzy i więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś