pepperoni78 08.07.03, 08:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6640668&a=6657853 A my siedzimy cicho jak myszy pod miotłą... I gdzie ta polska gościnność?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:06 Łapcie go i wycałujcie ode mnie i weźcie całusy też dla mnie odbiorę 31.07 albo 16.08... do wyboru;)) I zróbcie 10000 fotek... tylko szybko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:09 Eor tez w W-wie, ale wlasnie ja opuszcza i udaje sie do L. :) No, ciekawe co tam nowego, jakie wspanialosci powstaly, jakie nowosci przesliczne i cuda zachwycajace.... juz za krotka chwile bede sie mogl o tym przekonac. Tymczasem gnany chucia szybkiego dotarcia do L. pomylilem godziny odjazdu pociagu i zamiast na 11, przylazlem na W.Centr. przed 10...... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:23 eor napisał: > Tymczasem gnany chucia szybkiego dotarcia do L. pomylilem godziny odjazdu pociagu i zamiast na 11, przylazlem na W.Centr. przed 10...... > czyli przygnało cię do cafejki internetowej... ech.. nałóg, prawdziwy nałóg... ale może cię złapią dzięki temu i umówią się;)) i proszę o relację, bo ja ciekawa jestem niesłychanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:39 To może mini spotkanie forumowe?? ;) Tylko, ze nikt jak na razie nie odzywa się. Myślę, że po południu wszystko się zmieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 CD 08.07.03, 10:52 Drogi Panie Eorze!! Jeśli ma Pan ochotę na spotkanie z lubelskimi Forumowiczami, prosilibyśmy o wyznaczenie jakiegoś terminu. My w większej lub mniejszej liczbie postaralibyśmy dostosować się. A, jak Pan z pewnością wie, spotkania Forumowiczów lubelskich zaczynają być głośne w całym kraju i ludzie z różnych części świata marzą o tym, żeby spotkać się z bywalcami FL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd c.d.n. 08.07.03, 11:03 piszcie kiedy... to będę jak zwykle telepatycznie z wami.. a do tego też się muszę przygotować;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Renka! 08.07.03, 12:12 Połączmy się w tej telepatii:)))) Otwórzmy se flachę (może być różowego martini) i pogrążmy się w żalu:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.07.03, 12:11 I siem świnia nie przyznał..............:((( :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ech.... 08.07.03, 12:48 ronja napisała: > I siem świnia nie przyznał..............:((( > > :) noo widzisz jak to z tymi facetami... w W-wie nie chciał.. bo bał się z tobą sam na sam.. a w Lublinie boi się tłumu;)) ale telepatycznie jestem za różowym martini... tylko niech szybko mówią kiedy... bo muszę jeszcze zakupić... w domku zapasy się skończyły;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Na tak 08.07.03, 14:20 No ja chętnie, bardzo chętnie. Tym bardziej że mam chyba z Eorem wspólnych znajomych z przeszłości o czym on jeszcze nie wie...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Na tak 09.07.03, 11:39 lodbrok napisał: > No ja chętnie, bardzo chętnie. Tym bardziej że mam chyba z Eorem wspólnych > znajomych z przeszłości o czym on jeszcze nie wie...:-))) ech.. ale ktoś go w końcu złapał... jak można nie spotkać się z kimś takim;)) Lodbrok.. mów, czy Eor złapany;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Na tak 09.07.03, 14:21 lodbrok napisał: > No tego to akurat nie wiem:-)))) To się dowiedz, byle szybko... o 15-ej kończę pracę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Na tak 09.07.03, 14:25 Renko czy ty myslisz, że ja mam z Eorem gorąca linię? Ja tylko powiedziałem, ze najprawdopodobniej mamy wspólnych znajomych... A ty co, do Szwecji byś chciala wyjechać?:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Na tak IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:21 Chcialem zobaczyc czy moze jakis termin ktos juz rzucil, a tu dopiero o 15. jedyna znana mi kawiarnie internetowa na Starowce otworzyli, no..... No, nie wiem czy cokolwiek sie uda.... ale posiedze tu jeszcze chwile, moze ktos sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Na tak IP: *.resetnet.pl 09.07.03, 15:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6871375 A co powiesz na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Na tak IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:28 Bardzo bym chetnie, ale w sobote juz mnie tu nie bedzie. Takie to zycie - wpadlem do lublina na baaaardzo krotko i wlasciwie caly czas latam po miescie jak szalony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Na tak IP: *.resetnet.pl 09.07.03, 15:31 A niech to ciężki orzech do zgryzienia :(. ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor to moze tak... IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:35 no, dobrze.... to moze tak - jesli ktos ma czas na spotkanie dzisiaj niech uruchomi w dowolnym punkcie miasta syrene alarmowa - mozliwie glosna, a nastepnie udaje sie na Starowke, gdzie mozemy sie spotkac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:42 Ronju, alez jam tylko przelotem we Warszawie bywal. Jakbym dluzej bawil, to znac dalbym niechybnie, jako zywo i bezprzecznie. I jeszcze kiedys dam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 15:45 Eorku, latasz po Lublinie bo cos załatwiasz, czy latasz bo chcesz jak najlepiej i jak najszybciej oczy napaść Lublinem???;) Ja wczoraj też latałam po Lublinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:50 Latam bo zalatwiam a czasu mam niewiele, a do zalatwienia duzo, wiec nogi juz mi odpadaja, a przeciez jak odpadna to glupio bede wygladal, wiec troche sie martwie, a poza tym beznadziejna maja tu klawiature. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 15:57 To życzę Ci pomyslnego i szybkiego załatwienia wszystkich spraw:)) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 16:05 Dziekuje - biegne dalej, bo mam jeszcze ze trzy czy cztery... szkoda, ze mi tak calkiem nie wyszlo spotkanko z kimkolwiek stad. Mam nadzieje, ze jak nastepnym razem przyjade.... (tak sie odgrazam i odgrazam) No, coz do nastepne go razu - chyba, ze dzis wieczorem uslysze jakas syrene :) Trzymajcie sie. A przy okazji - nawet nie wiedzialem, ze tu sie tyle dzieje - jakies remonty, rozkopy, przebudowy - ale cudnie bedzie jak przyjade nastepna raza, ale cudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 16:30 I przegapiłem wizytę Eora na Forum. I w Lublinie?? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Hmmmmmmmmm 09.07.03, 16:41 Uwierzyć czy nie?:)))) Ale Ełor, jak następną razą przyjedziesz, to wypijem po piwsku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Hmmmmmmmmm 09.07.03, 23:47 nooo ja was miałam za lepiej zorganizowanych.... wychwalam was na ziemi pomorskiej, a wy.... ech... brak mi słów:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hmmmmmmmmm 10.07.03, 07:53 A co ja biedna miałam poradzić?:((( Gdybym miała namiar na Ełora, to bym go ścigała w Warszawie - nie oparłby mi się, hihi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Hmmmmmmmmm 10.07.03, 10:15 ronja napisała: > A co ja biedna miałam poradzić?:((( Gdybym miała namiar na Ełora, to bym go > ścigała w Warszawie - nie oparłby mi się, hihi:)))) hihihii a lubelskim chopakom się oparł... zero uroku osobistego;)) Odpowiedz Link Zgłoś