Dodaj do ulubionych

Eor w Lublinie!!!

08.07.03, 08:23
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6640668&a=6657853
A my siedzimy cicho jak myszy pod miotłą... I gdzie ta polska gościnność?? ;)
Obserwuj wątek
    • ronja Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 09:22
      Ale Ronka w Warszawie do piatku:(
      • rena_gd Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:06
        Łapcie go i wycałujcie ode mnie i weźcie całusy też dla mnie odbiorę 31.07 albo
        16.08... do wyboru;))
        I zróbcie 10000 fotek... tylko szybko;))
      • eor Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:09
        Eor tez w W-wie, ale wlasnie ja opuszcza i udaje sie do L. :) No, ciekawe co
        tam nowego, jakie wspanialosci powstaly, jakie nowosci przesliczne i cuda
        zachwycajace.... juz za krotka chwile bede sie mogl o tym przekonac. Tymczasem
        gnany chucia szybkiego dotarcia do L. pomylilem godziny odjazdu pociagu i
        zamiast na 11, przylazlem na W.Centr. przed 10......
        • rena_gd Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:23
          eor napisał:

> Tymczasem gnany chucia szybkiego dotarcia do L. pomylilem godziny odjazdu
          pociagu i zamiast na 11, przylazlem na W.Centr. przed 10......
          >

czyli przygnało cię do cafejki internetowej... ech.. nałóg, prawdziwy nałóg...
          ale może cię złapią dzięki temu i umówią się;)) i proszę o relację, bo ja
          ciekawa jestem niesłychanie;))
          • pepperoni78 Re: Eor w Lublinie!!! 08.07.03, 10:39
            To może mini spotkanie forumowe?? ;) Tylko, ze nikt jak na razie nie odzywa
            się. Myślę, że po południu wszystko się zmieni ;)
            • pepperoni78 CD 08.07.03, 10:52
              Drogi Panie Eorze!!
              Jeśli ma Pan ochotę na spotkanie z lubelskimi Forumowiczami, prosilibyśmy o
              wyznaczenie jakiegoś terminu. My w większej lub mniejszej liczbie
              postaralibyśmy dostosować się. A, jak Pan z pewnością wie, spotkania
              Forumowiczów lubelskich zaczynają być głośne w całym kraju i ludzie z różnych
              części świata marzą o tym, żeby spotkać się z bywalcami FL ;)
              • rena_gd c.d.n. 08.07.03, 11:03
                piszcie kiedy... to będę jak zwykle telepatycznie z wami.. a do tego też się
                muszę przygotować;))
                • ronja Renka! 08.07.03, 12:12
                  Połączmy się w tej telepatii:))))
                  Otwórzmy se flachę (może być różowego martini) i pogrążmy się w żalu:DDDDD
        • ronja Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.07.03, 12:11
          I siem świnia nie przyznał..............:(((

:)
          • rena_gd ech.... 08.07.03, 12:48
            ronja napisała:

> I siem świnia nie przyznał..............:(((
            >
            > :)

noo widzisz jak to z tymi facetami... w W-wie nie chciał.. bo bał się z tobą
            sam na sam.. a w Lublinie boi się tłumu;))

ale telepatycznie jestem za różowym martini... tylko niech szybko mówią
            kiedy... bo muszę jeszcze zakupić... w domku zapasy się skończyły;))
            • lodbrok Na tak 08.07.03, 14:20
              No ja chętnie, bardzo chętnie. Tym bardziej że mam chyba z Eorem wspólnych
              znajomych z przeszłości o czym on jeszcze nie wie...:-)))
              • rena_gd Re: Na tak 09.07.03, 11:39
                lodbrok napisał:

> No ja chętnie, bardzo chętnie. Tym bardziej że mam chyba z Eorem wspólnych
                > znajomych z przeszłości o czym on jeszcze nie wie...:-)))

ech.. ale ktoś go w końcu złapał... jak można nie spotkać się z kimś takim;))
                Lodbrok.. mów, czy Eor złapany;))
                • lodbrok Re: Na tak 09.07.03, 13:53
                  No tego to akurat nie wiem:-))))
                  • rena_gd Re: Na tak 09.07.03, 14:21
                    lodbrok napisał:

> No tego to akurat nie wiem:-))))

To się dowiedz, byle szybko... o 15-ej kończę pracę;))
                    • lodbrok Re: Na tak 09.07.03, 14:25
                      Renko czy ty myslisz, że ja mam z Eorem gorąca linię? Ja tylko powiedziałem, ze
                      najprawdopodobniej mamy wspólnych znajomych... A ty co, do Szwecji byś chciala
                      wyjechać?:-)))))))
                      • Gość: eor Re: Na tak IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:21
                        Chcialem zobaczyc czy moze jakis termin ktos juz rzucil, a tu dopiero o 15.
                        jedyna znana mi kawiarnie internetowa na Starowce otworzyli, no..... No, nie
                        wiem czy cokolwiek sie uda.... ale posiedze tu jeszcze chwile, moze ktos sie
                        odezwie.
                        • Gość: Z:Đ Re: Na tak IP: *.resetnet.pl 09.07.03, 15:26
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6871375
                          A co powiesz na to ?
                          • Gość: eor Re: Na tak IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:28
                            Bardzo bym chetnie, ale w sobote juz mnie tu nie bedzie. Takie to zycie -
                            wpadlem do lublina na baaaardzo krotko i wlasciwie caly czas latam po miescie
                            jak szalony...
                            • Gość: Z:Đ Re: Na tak IP: *.resetnet.pl 09.07.03, 15:31
                              A niech to ciężki orzech do zgryzienia :(.

ZOh
                              • Gość: eor to moze tak... IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:35
                                no, dobrze.... to moze tak - jesli ktos ma czas na spotkanie dzisiaj niech
                                uruchomi w dowolnym punkcie miasta syrene alarmowa - mozliwie glosna, a
                                nastepnie udaje sie na Starowke, gdzie mozemy sie spotkac :)
          • Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:42
            Ronju, alez jam tylko przelotem we Warszawie bywal. Jakbym dluzej bawil, to
            znac dalbym niechybnie, jako zywo i bezprzecznie. I jeszcze kiedys dam.
            • lucy_z Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 15:45
              Eorku, latasz po Lublinie bo cos załatwiasz, czy latasz bo chcesz jak najlepiej
              i jak najszybciej oczy napaść Lublinem???;)
              Ja wczoraj też latałam po Lublinie:))
              • Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 15:50
                Latam bo zalatwiam a czasu mam niewiele, a do zalatwienia duzo, wiec nogi juz
                mi odpadaja, a przeciez jak odpadna to glupio bede wygladal, wiec troche sie
                martwie, a poza tym beznadziejna maja tu klawiature.
                • lucy_z Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 15:57
                  To życzę Ci pomyslnego i szybkiego załatwienia wszystkich spraw:))
                  Pozdrawiam:))
                  • Gość: eor Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 212.182.108.* 09.07.03, 16:05
                    Dziekuje - biegne dalej, bo mam jeszcze ze trzy czy cztery... szkoda, ze mi tak
                    calkiem nie wyszlo spotkanko z kimkolwiek stad. Mam nadzieje, ze jak nastepnym
                    razem przyjade.... (tak sie odgrazam i odgrazam) No, coz do nastepne go razu -
                    chyba, ze dzis wieczorem uslysze jakas syrene :) Trzymajcie sie.

A przy okazji - nawet nie wiedzialem, ze tu sie tyle dzieje - jakies remonty,
                    rozkopy, przebudowy - ale cudnie bedzie jak przyjade nastepna raza, ale
                    cudnie :)
                    • pepperoni78 Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 09.07.03, 16:30
                      I przegapiłem wizytę Eora na Forum. I w Lublinie?? :-/
                    • ronja Hmmmmmmmmm 09.07.03, 16:41
                      Uwierzyć czy nie?:))))
                      Ale Ełor, jak następną razą przyjedziesz, to wypijem po piwsku?:)
                      • rena_gd Re: Hmmmmmmmmm 09.07.03, 23:47
                        nooo ja was miałam za lepiej zorganizowanych.... wychwalam was na ziemi
                        pomorskiej, a wy.... ech... brak mi słów:((
                        • ronja Re: Hmmmmmmmmm 10.07.03, 07:53
                          A co ja biedna miałam poradzić?:((( Gdybym miała namiar na Ełora, to bym go
                          ścigała w Warszawie - nie oparłby mi się, hihi:))))
                          • rena_gd Re: Hmmmmmmmmm 10.07.03, 10:15
                            ronja napisała:

> A co ja biedna miałam poradzić?:((( Gdybym miała namiar na Ełora, to bym go
                            > ścigała w Warszawie - nie oparłby mi się, hihi:))))

hihihii a lubelskim chopakom się oparł... zero uroku osobistego;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka