Gość: pryszcz IP: *.chello.pl 08.09.07, 14:24 prosze polecić mi skutecznego dermatologa w walce z bardzo uciążliwym trądzikiem i łojotokiem; gdzie i do kogo warto sie wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjuleczka Re: trądzik, łojotok 08.09.07, 22:31 dr. Szlendak (nazwiska chyba nie pomyliłam) przyjmuje na Lwowskiej. Na forum był już taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: trądzik, łojotok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:28 chodze prywatnie do znanej doktorki,płace 70 zł za kazda wizyte,czasem jest to tylko recepta,jestem 3 minuty.Lekarze powinni brac za takie wizyty troche mniej,bo nawet mnie nie oglada.ciekawe ze babcia klozetowa ma kase fiskalna,a lekarze nie maja.To nie sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: trądzik, łojotok IP: *.it-net.pl 15.09.07, 10:07 dr Borzęcki.Przyjmuje na Al.Racławickich (wieżowiec przy rondzie Al.Warszawska) oraz ul.Młyńska. Po wielu "kuracjach" u innych specjalistów wreszcie dr Borzęcki wyleczył mi baaaardzo uciążliwy trądzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekate Re: trądzik, łojotok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 11:07 Też wiele dobrego słyszałam o doktorze Borzęckim. Widziałam efekty jego pracy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: trądzik, łojotok IP: *.lublin.mm.pl 24.09.07, 16:40 Zrób sobie okłady z gotowanych liści pokrzywy.Trzymaj na twarzy do wyschnięcia, powtarzaj 2 razy dziennie. za ok 3 tygodnie nie będzie śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunka82 Re: trądzik, łojotok 25.09.07, 10:42 Ja polecam lekarzy z Med-Lasera na 1-go Maja. Polecam dr Chodorowską, i dr. Borzęckiego. Sama jednak bardzo szybko jak na moją chorobę wyleczyłam sie z trądziku ale posterydowego u dr. Zdrekiewicz w luxmedzie cena ok 60zł.Naprawdę kobitka tez zna się na rzeczy i nie ogląda buzi zza biurka ale pod lupą i nie przyjmuje 3 minuty z wypisaniem recept oczywiście, więc POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
eniawa Re: trądzik, łojotok 04.10.07, 15:59 moja koleżanka stosowała masło shea polecane jej przez dermatologa przy trądziku i bardzo jej pomogło, później zachęcona jej wynikiem sama spróbowałam i jestem zachwycona [URL= www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 ] www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 [/URL] gorąco polecam dla tych co wciąż szukają Odpowiedz Link Zgłoś