Dodaj do ulubionych

trądzik, łojotok

IP: *.chello.pl 08.09.07, 14:24
prosze polecić mi skutecznego dermatologa w walce z bardzo uciążliwym trądzikiem i łojotokiem; gdzie i do kogo warto sie wybrać
Obserwuj wątek
    • anjuleczka Re: trądzik, łojotok 08.09.07, 22:31
      dr. Szlendak (nazwiska chyba nie pomyliłam) przyjmuje na Lwowskiej. Na forum był
      już taki wątek.
    • Gość: emma Re: trądzik, łojotok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:28
      chodze prywatnie do znanej doktorki,płace 70 zł za kazda wizyte,czasem jest to
      tylko recepta,jestem 3 minuty.Lekarze powinni brac za takie wizyty troche
      mniej,bo nawet mnie nie oglada.ciekawe ze babcia klozetowa ma kase fiskalna,a
      lekarze nie maja.To nie sprawiedliwe.
      • Gość: były pacjent Re: trądzik, łojotok IP: *.it-net.pl 15.09.07, 10:07
        dr Borzęcki.Przyjmuje na Al.Racławickich (wieżowiec przy rondzie Al.Warszawska) oraz ul.Młyńska.
        Po wielu "kuracjach" u innych specjalistów wreszcie dr Borzęcki wyleczył mi baaaardzo uciążliwy trądzik.
        • Gość: hekate Re: trądzik, łojotok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 11:07
          Też wiele dobrego słyszałam o doktorze Borzęckim. Widziałam efekty
          jego pracy. Polecam
          • Gość: kawka Re: trądzik, łojotok IP: *.it-net.pl 24.09.07, 09:12
            Tylko dr Wach
            • Gość: iwona Re: trądzik, łojotok IP: *.lublin.mm.pl 24.09.07, 16:40
              Zrób sobie okłady z gotowanych liści pokrzywy.Trzymaj na twarzy do wyschnięcia,
              powtarzaj 2 razy dziennie. za ok 3 tygodnie nie będzie śladu.
              • szyszunka82 Re: trądzik, łojotok 25.09.07, 10:42
                Ja polecam lekarzy z Med-Lasera na 1-go Maja. Polecam dr Chodorowską, i dr.
                Borzęckiego. Sama jednak bardzo szybko jak na moją chorobę wyleczyłam sie z
                trądziku ale posterydowego u dr. Zdrekiewicz w luxmedzie cena ok 60zł.Naprawdę
                kobitka tez zna się na rzeczy i nie ogląda buzi zza biurka ale pod lupą i nie
                przyjmuje 3 minuty z wypisaniem recept oczywiście, więc POLECAM!
        • eniawa Re: trądzik, łojotok 04.10.07, 15:59
          moja koleżanka stosowała masło shea polecane jej przez dermatologa przy trądziku
          i bardzo jej pomogło, później zachęcona jej wynikiem sama spróbowałam i jestem
          zachwycona
          [URL= www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 ]
          www.shea.pl/?p=productsMore&iProduct=27 [/URL]
          gorąco polecam dla tych co wciąż szukają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka