mike79 14.07.03, 23:53 az wybiore sie obejrzec z ciekawosci ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: Odkopany kamień nieszczęścia IP: *.lublin.mm.pl 15.07.03, 01:08 łał. Ma zdjęcia i okazuje się , ze to trylko kawałek? A , i pamietaj , mike , zeby go ni dotykac broń boże bo będziesz miał strrrrraszne nieszczęścias do końca zycia.... Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Ciekawe 15.07.03, 02:39 Ciekawe, wcześniej nigdy nie słyszałem o tym 'legendarnym' kamieniu. :) Ale może teraz pójdę go obejrzeć... Mogliby go wykopać i gdzieś postawić, jako lubelską atrakcję turystyczną - nie mamy ich za wiele. Centrum Polityczne www.polityczna.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halevi Re: szyderca? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 15.07.03, 05:55 shawman napisał: > Ciekawe, wcześniej nigdy nie słyszałem o tym 'legendarnym' > kamieniu. :) Ale może teraz pójdę go obejrzeć... Mogliby go > wykopać i gdzieś postawić, jako lubelską atrakcję turystyczną - > nie mamy ich za wiele. shawman napisał szyderczo "legendarnym" a tu tylko popisał się ignorancją... (chyba że źle odczytałem intencję, ale trzeba uważać z cudzusłowem) Odpowiedz Link Zgłoś
e_strzalka Re: Odkopany kamień nieszczęścia 15.07.03, 09:10 A może by go tak wywieźć z Lublina? I zakopać gdzieś u sąsiadów? Może już za dużo tego nieszczęścia i biedy w tym mieście? A swoją drogą to robotnicy którzy go odkopali to mają przerypane, toż go dotykali heh Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Odkopany kamień nieszczęścia 15.07.03, 13:11 Hmmm. Pruszkowski gdzies buduje sobie domek. Może kiedyś, pięknej nocy trzeba będzie wywieźć głazik i zakopać w jego ogródku?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś