japolan
02.10.07, 11:20
Szanowni Państwo,
Uprzejmie informuję, że o cenzorskich praktykach moderatorów tego forum poinformowałem Administrację forum dyskusyjnego "Gazety Wyborczej" - treść wiadomości zamieszczam poniżej.
Ponadto pod adresem:
forum.fidelitas.pl/viewtopic.php?p=48452#48452
zamieściłem informację o ty, co wyprawiają moderatorzy lubelskiego forum dyskusyjnego "Gazety Wyborczej".
Antykatoliccy moderatorzy tego forum w żaden sposób nie wykazali naruszenia przeze mnie "prawa lub regulaminu"
forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
- chociaż to wskazali jako powód wykasowania przedstawionego przeze mnie komunikatu.
Z poważaniem,
Japolan
----------------------------
[Kopia wiadomości do administratorów forum dyskysyjnego "Gazety Wyborczej"]
Dzień dobry!
Uprzejmie proszę o przyjrzenie się cenzorskim zapędom tak zwanych społecznych moderatorów tzw. lubelskiego forum dyskusyjnego "Gazety Wyborczej".
Dziś zamieściłem na wspomnianym forum komunikat, odnoszący się do widomości gazetowej, w której był komunikat na temat sprawowanych w Lublinie Mszy Świętych w rycie trydenckim.
Komunikat mój został przez moderatorów usunięty, wraz z adnotacją o rzekomym naruszeniu przeze mnie "prawa lub regulaminu". To poważny zarzut.
Moderatorzy społeczni mogą swoje prywatne antykatolickie poglądy trzymać z daleka od sprawowania funkcji moderatorskich.
Uprzejmie proszę o przyjrzenie się działaniom moderatorów wspomnianego forum dyskusyjnego. W portalu "Gazety wyborczej są fora dyskusyjne, których moderatorzy potrafią się odpowiednio zachować - np. forum poświęcone problematyce czeskiej.
Jestem przekonany, że powinni Państwo roważyć zmianę (przynajmniej części) moderatorów lubelskiego forum dyskusyjnego.
Kopię z wątku, związanego z wykasowaniem przesłanego przeze mnie komunikatu, zamieściłem pod adresem sieciowym. Informacje o cenzorskich praktykach na lubelskim forum "Gazety Wyborczej" zamierzam przekazać dalej.
Z poważaniem,