Dodaj do ulubionych

Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim

04.10.07, 22:22
bardzo proszę o opinie na temat prof. Czekierdowskiego, przede wszystkim
prowadzenie ciąży(trudnej ciąży)i czy zajmuje się swoimi pacjentkami w
klinice,z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:18
      Z prof co prawda nie mialam do czynienia, ale z innym lek z art-medu owszem i
      nie polecam.150 zl za wizyte-lekka przesada, a bylam moze z 5 min.Polecam
      natomiast kogos z lux-medu:dr robak, dr krzyzanowski-pracuja na patologii na
      staszica wiec co do trudnej ciazy-powinni sie sprawdzic, lub dr swatowski-tez ze
      staszica, ale juz chyba inny oddzial, ale lek ten jest ponoc b chwalony.Trzymaj sie.
      • Gość: mika Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: 212.106.20.* 08.10.07, 09:49
        Dr Czekierdowski co prawda nie był moim lekarzem prowadzącym ciążę ale robiłam u
        niego wszystkie usg w ciąży. I do końca utrzymywał,że wszystko jest w porządku,
        a przecież wada gentyczna nie pojawia się nagle tuż przed porodem.Teraz już nie
        pójdę do niego na usg polecam dr.Szymulę z luxmedu.
      • Gość: katia2004 Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 24.10.07, 19:34
        Do dr czekierdowskiego chodziłam cala ciaze na usg, moim zdaniem
        jest profesjonalista, mam do niego zaufanie, naprawde szczerze go
        polecam
    • Gość: pinda Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 09.10.07, 09:01
      zależy od Ciebie - jeśli masz kasę i jesli lubisz bajki to możesz iść----ja
      polecam tych samych wymienionych przez przedmówczynię- pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.lublin.mm.pl 09.10.07, 22:18
        Nie polecam!!!!
        Ja robiłam u niego USG. Maluszek wg niego miał mieć Downa, tętniaka w główce.
        Kazał nam zrobić test pappa, punkcje oraz USG serca w Wawie. Poszliśmy
        skonsultować się w Top Medicalu a tam się okazało, że wszystko OK. No i maluszek
        urodził się zdrowy!!!!
        Jest bardzo pewny siebie i chyba rutyna go gubi..
        badanie wprawdzie trwa długo, ale większą część czasu zajmuje mu opowiadanie o
        własnych dokonaniach i sukcesach, a także ciekawych przypadkach badanych ciąż.
        Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży, to ja leżąc na patologi w poprzedniej ciąży
        dzieliłam salę z jego pacjentką. Był u niej w dniu gdy ją przyjęli, a potem się
        nie pokazywał przez tydzień - orzekli że dzidziuś nie ma szans.
        Ale po tygodniu stan się poprawił i Pan doktor się pojawił.......
    • Gość: Ola Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:51
      Krótko mówiąc to jest przerost formy nad treścią!
      • Gość: katia2004 Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 31.01.08, 18:40
        nie polecam!! chodziłam do nie go na usg w 1ciazy 4 lata temu i bylo
        ok, rok temu sie nie popisał po badaniu usg narzadu rodnego
        stwierdził z ja w ciaze nie zajde (nie wiedział ze 3 razy byłam w
        ciazy) teraz jestem kolejny raz w ciazy i zle zmierzył crl dziecka
        oraz przeziernosc karakowa, nacigajac mnie tym samym na zrobienie
        testów pap-a za 250zł (w Luxmedzie 150). wspomnianego dr. szymule
        tez nie polcam stwierdził ze moje dziecko ma chore nerki!! co bylo
        totalna bzdura. teraz na usg jezdze do warszawy do dr. roszkowskiego
    • Gość: medyk Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 13:33
      Nie polecam do prowadzenia ciąży, dr CZ. specjalizuje się przede wszystkim w
      patologii jajnika i tylko pisze prace i robi z siebie wielce ceniącego się
      profesora, odnośnie USG jest to przerost formy nad treścią proszę uwierzyć .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka