Gość: ja Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.10.07, 11:41 A mnie zastanawia dlaczego kosciol wyrecza sie zbrojnym ramieniem policjantow z prewencji przeciwko grupie zakonnic? Komornicy usilujacy zlicytowac mienie chulaszczych plebanow maja male szanse na takie wsparcie... gdyby jednak panstwo polskie opowiedalo sie czesciej po stronie zdrowego rozsadku i sprawiedliwosci GW co tydzien pisalaby o kolejnym sukcesie polskich komornikow i odzyskanych od pazernych proboszczy pieniadzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Czy sa one aresztowane przez kosciół!!!!! IP: *.static.korbank.pl 10.10.07, 11:42 ONE SA WOLNYMI LUDZMI MOGA JECHAC GDZIE CHCA!!!! CZY MUSZA BYC ZAMKNIETE PRZEZ KOSCIół.TO JEST PRZYMUS KOSCIELNY REKOMA PANSTWA. ZGROZA INKWIZYCJA.CHCEMY WIEDZIEC CO SIE BEDZIE Z NIMI DZIAłO. Odpowiedz Link Zgłoś
kraktoo z tym dzieckiem,to mi wyglada na plagiat 10.10.07, 11:44 jak nie znajda mezczyzny, to wyjdzie na to ze mamy powtorke z ewangelii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Country Hit Kicker Ciekawe czy w domach rekolekcyjnych urządzą IP: *.taeu.com 10.10.07, 11:44 teraz renegadkom "ścieżki zdrowia"? ;) A poza tym, czy archidiecezja zapłaci za akcję policji? Czy ktoś policzył ile ta eskapada kosztuje mnie, zwykłego podatnika? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzmercedes relacja zaczyna być już nudna 10.10.07, 11:45 czekam na bardziej szokujące newsy. szkoda że nie było zbiorówki (samobójstwa) betanki i jurny franciszkanin nie mają polotu do koresza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Adam bo to mecz dla koneserów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 13:09 ale przyznam, że brakuje wykresów Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Za pirze i na powietrze 10.10.07, 11:46 Do zadłuzonych rodzin przyjeżdża komornik, administrator i paru policjantów - za łeb i z meblami na podwórko. A w Kazimierzu afera, dorosłe baby - za łeb i za płot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista kto płaci za odzyskiwanie własności kleru? IP: 213.172.177.* 10.10.07, 11:50 150 policjantów.. psychologowie.. komornik, kilka karetek pogotowia... straż.. saperzy ze specjalnym pojemnikiem na bomby... autobus itp... czy za to placi kler czy tez jak zwykle placą podatnicy z budżetu? hm? ktoś wie? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Nie zadawaj głupich pytań 10.10.07, 13:41 Kościół nie zamawiał saperów, ani policjantów. Zgodnie z prawem za wykonanie wyroku sądu odpowiada komornik i pomaga mu w tym policja. Nie ma znaczenia, kto jest właścicielem nieruchomości, czy to kler, Żydzi, cykliści, ty, czy inny zacietrzewiony bęcwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Nie zadawaj głupich pytań IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.07, 14:14 Czy do czynności komorniczych należy założenie szpitala, wezwanie psychologów, saperów i innych badziew? Spytaj się pierwszego z brzegu eksmitowanego, czy ktoś się o niego tak troszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 mylisz sie, zacietrzewiony bęcwale:) 10.10.07, 16:41 wszystko kosztuje.. a skoro do przeprowadzenia eksmisji i odzyskania mienia konieczne było zastosowanie takich środków, jak te, ktore zastosowano, to kler powinien zapłacić za tę akcję to się nazywa, chlopcze, koszty postępowania:) i jak najbardziej ma prawne umocowanie problem w tym, ze kleru w Polsce prawo nie obowiązuje dlatego pozwoliłem sobie zadać to pytanie Polak-ateista patrzac na ten zameczek, z ktorego wyprowadzono dziś zakonnice, smiem twierdzić, ze czarnych darmozjadów stac na 100 takich eksmisji rocznie.... kasy to oni mają jak lodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlex monster poczytaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:54 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4563466.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlex Zapłaciły betanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:51 Poczytaj sobie: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4563466.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlex Zapłaciły 56 tys. zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4563466.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP!@ Na miejsce przyjechał policyjny wóz opancerzony. IP: *.as.kn.pl 10.10.07, 11:52 Betanki odpowiedzialy ogniem z karabinow maszynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś A moheros beretos gdzie się podziały? IP: 212.182.16.* 10.10.07, 11:53 A moheros beretos nie przyszły obejrzeć błogosławionego ogiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokolenie MP3 podlegały manipulacji w wysokim stopniu manipulacj IP: *.as.kn.pl 10.10.07, 11:57 Trafna uwaga, panie ksiadz. Jak wszystkie owce kosciola katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero To dopiero ekipa, drabiny nie umieja rozlozyc ! 10.10.07, 11:58 cale szczescie ze siostry byly nie uzbrojone ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: 194.42.116.* 10.10.07, 12:02 pan ojciec roman tak sie zdenerwował, że sobie nie pobzyka, że musieli wynieść go w kajdankach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armida Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:02 Wstyd mi za dziennikarzy, którzy szukaja taniej sensacji, wstyd mi,że dziennikarze czekaja od wczoraj pod klasztorem, żeby zobaczyc czyjąś tragedię, wstyd mi za ludzi, którzy jak za dawnych czasów przyszli z ciekawości na "widowidko" (nota bene -ciekawość to pierwszy stopień do piekła!)...wstyd mi, ze z braku zbiorowego samobójstwa (a przeciez na to liczyli dziennikarze i gapie)robi sie sensacje, ze w klasztorze było dziecko....ŚREDNIOWIECZE!!!Brakuje tylko stosu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokolenie divx Re: Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żyw IP: *.as.kn.pl 10.10.07, 12:07 >Wstyd mi za dziennikarzy, którzy szukaja taniej sensacji Jestes glupia (glupi) jak male dziecko. Szukanie taniej sensacji to esencja zawodu dziennikarza, od jego powstania tysiace lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żyw 10.10.07, 12:07 Gość portalu: Armida napisał(a): > Wstyd mi za dziennikarzy, którzy szukaja taniej sensacji, wstyd > mi,że dziennikarze czekaja od wczoraj pod klasztorem, żeby zobaczyc > czyjąś tragedię, NO ja przepraszam, jaka tragedię???????? Dwa lata miały żeby się dobrowolnie wyprowadzić z nieswojego domu - teraz to powinni na kopach je stamtąd wynieść a nie psychologów załatwiać. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Jak Jasia kowalskiego eksmitują nie ma szpitala :/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.07, 12:04 nikt nie dba o zdrowie psychiczne jasia, a w ogóle kto za ten cyrk zapłaci, kto zamówił saperów? Bzdura jakaś, niech sie wysadzają jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betan wypowiedzi ksiezy IP: *.range86-147.btcentralplus.com 10.10.07, 12:07 Teraz z tych kobiet zrobia sekte.Wszystko z czym sobie nie radza,co jest sprzeczne z "nauka kosciola" nazywaja sekta.A wiadomo:z sekta sie nie rozmawia,sekta jest bee.I nie wazne co ta "sekta" robi,czym sie zajmuje.Sekta i koniec.Co jest nauka kosciola?Co jest nauka hierarhii koscielnej?A co jest nauka Jezusa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.10.07, 12:12 dlaczego one mają mieć naturalne prawo do własności?czy jak ja nie będę płacił rat kredytu to ktoś da mi dom na własność choć go wybudowałem. I jeszcze jedno ,każdy żeby żyć i funkcjonować w społeczeństwie musi być podporządkowany różnym instytucjom.i choć to nie zawsze nam się podoba .a potem takie cyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_sasin Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: *.toya.net.pl 10.10.07, 12:23 Parę zwykłych dziwek i jeden alfons chcieli żyć na cudzy rachunek - ubrali to w "posługę bożą" i myśleli że to będzie trwało wiecznie.Niestety - okazało się,że tak jak już mówiłam :to co dobre też się kiedyś kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob psychologowie banda darmozjadow IP: *.physique.fundp.ac.be 10.10.07, 12:24 i nierobow Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo 10.10.07, 12:27 Niemal jak relacja sportowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaPOwiec NEWS! Sztab wyborczy PO zamierza wyemitować nowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:28 spot wyborczy w oparciu o wydarzenia w Kazimierzu Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek 2 diecezje-Lubelska i Gdańska mają najwięcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:33 nieprawidłowości. Największy bałagan panuje u biskupów, którzy najwięcej czasu spędzają w mediach. Gocłowski i jego interesy mafijne, pranie pieniędzy w Stella Maris. Wyprowadznei wielomilionowych sum z kurii! Życiński i największa liczba nieprawidłowości w zakonach, w tym u Betanek, TW Wielgus i inne autorytety KULu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: 217.153.180.* 10.10.07, 12:38 godz. 10:03 Mariusz Sokołowski z KGP informuje, że wszystko przebiega bez żadnych trudności. Byłe siostry są pogodne i nie przejawiają żadnej agresji. Nadal śpiewają, a w tym czasie komornik poinformował je o nakazie opuszczenia budynku. - JA TAM ZAZDROSZCZE POCZUCIA HUMORU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz alfons Re: Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żyw IP: 194.42.116.* 10.10.07, 12:43 hehe no musiało to zgoła śmiesznie wygladać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Adam są nietaktowne i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 13:11 a gdyby Tobie ktoś w miejscu pracy grał i śpiewał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Re: są nietaktowne i tyle IP: 217.153.180.* 10.10.07, 13:40 grałbym i spiewał razem z owym ktosiem, ale u mnie same mruki wiec pocieszam sie czytajac posty na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: *.prywatni.pl 10.10.07, 12:40 Czu teskty do portalu nie trafiają do korekty??????? CHYBA NIE: "Za nieco ponad półtora godziny zacznie się eksmisja." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa z Pipidów Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żywo IP: 194.42.116.* 10.10.07, 12:48 Ciludzie z tłumu to taka sama ciemna masa jak słuchacze jedynie Polskiego radia maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycgo Re: Eksmisja betanek w Kazimierzu: relacja na żyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:54 i "czytacze" jedynego GWnianego medium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surfer Kto nie potrafi odróżnić 8 mc dziecka od 2 mc,..?? IP: *.era.pl 10.10.07, 13:00 Kto zdolny oceniał wiek dziecka,..? Odpowiedz Link Zgłoś